lilith27 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 nie mam czasu siąśc i zrobić piszę, z pracy ze wspólnego komputera zamówiłam dwie edycje w echo miasta łódzkim Quote
lilith27 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 napisałam do malibo pieniązki ma przesłać na konto należność w czwartek opłacę bosh........niech ktoś sensowny zadzwoni skleiłam wszystkie fotki 4 razem i dałam takie foto zbiorcze na prawdę nie mam już pomysłów Quote
bico Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 lilith27 napisał(a):napisałam do malibo pieniązki ma przesłać na konto należność w czwartek opłacę bosh........niech ktoś sensowny zadzwoni skleiłam wszystkie fotki 4 razem i dałam takie foto zbiorcze na prawdę nie mam już pomysłów Ile to Echo będzie łącznie kosztować??? Ja też się dorzucę do tej opłaty. Nie załamuj się - znajdziemy im domy - to trudne ale nie niewykonalne!!! Quote
lilith27 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 staram się nie załamywać jakkolwiek otoczenie mi nie ułatwia sprawy ciągle coś...ciągle źle.....ciągle pod górę....... mam kontakt z młoda dziewczyną przez maila rzekomo jej rodzice pozwalają na psa ale marmurek chyba w ich ocenie będzie za duży bo mamusia wazy ok. 15 kilo szlag....by to trafił wyjasniłam ludziom, że nigdy nie ma pewności co wyrośnie z kundelka nawet po małych rodzicach....... ciocia malibo przesle pieniazki Magda wiem, że chcesz pomóc ale Ty masz Kropkę na głowie Quote
bico Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 [quote name='lilith27']staram się nie załamywać jakkolwiek otoczenie mi nie ułatwia sprawy ciągle coś...ciągle źle.....ciągle pod górę....... u mnie to samo na prawdę:( otoczenie zawsze przeciw, zawsze na "nie!":-( jest choć szansa, że Kropka za parę dni do DS pójdzie ale nie chcę zapeszać:roll: kurcze i gazet mi się na jutro nie uda nazbierać:( przepraszam może później będą...eeech... Ale za to będą wpłaty z bazarków:) Za jeden całość - 72 zł już jest:lol: Poczekam jeszcze na wpłatę za bazarek z depilatorem - 55 zł, bo tam wpłaca tyko jedna osoba i całość sumy 72+55+127 zł przeleję na konto Lilith dla psiaków:cool3: Quote
lilith27 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 dziękuję pięknie za pomoc finansową........... fajnie że kropka ma szanse, wiedziałam, że uda jej się szybko...... z gazetami mówi sie trudno.............. ja dziś też mialam obiecujący telefon o suczkę, od ludzi !!!!!!!!z Radomia!!!!!!!! ale mam dobre przeczucie.... (i prawie w ogóle podejrzeń z uwagi na sytuację jaką miałam) jeszcze mąz (Pan domu) musi tylko się zastanowić...... ewentualnie będa dzwonić jutro z tą atmosferą, to sobie dziś wydumałam, że to chyba pora roku i pogoda....... Quote
bico Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 lilith27 napisał(a):dziękuję pięknie za pomoc finansową........... fajnie że kropka ma szanse, wiedziałam, że uda jej się szybko...... z gazetami mówi sie trudno.............. ja dziś też mialam obiecujący telefon o suczkę, od ludzi !!!!!!!!z Radomia!!!!!!!! ale mam dobre przeczucie.... (i prawie w ogóle podejrzeń z uwagi na sytuację jaką miałam) jeszcze mąz (Pan domu) musi tylko się zastanowić...... ewentualnie będa dzwonić jutro z tą atmosferą, to sobie dziś wydumałam, że to chyba pora roku i pogoda....... łooo matko, to czekam na info o potencjalnym nowym DS dla maluszka:) z pomocą, to nie ma za co:) a jak ludzie o Kropkę by pytali, a była by już w DS, to od razu będę ich namawiać na te maluszki:cool3: Quote
lilith27 Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 margoś jest łaciatek prawie jak mućka......... ale ja wiem Magda, że Ty pamiętasz Quote
anhata Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 czary mary.. hokus pokus... niech te malce .. znajdą swój domek.. Quote
Selenga Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 wznowiłam allegro - full wypas: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=886080763 P.S. anhata - wyrzuc banerek Czarusia, on już od kilku tygodni grzeje doopkę w swoim domku :) Quote
Monday Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 A jakby co to dzisiaj ta adopcja? A suczka jest u Anny A? Trzeba po nią jechać, sami pojadą? Gdyby coś trzeba było pomóc to daj znać...dzwoń Quote
lilith27 Posted January 14, 2010 Author Posted January 14, 2010 dzwonili z czterech domowników 3 chce mireczkę Pani prosi o spotkanie w sobote z uwagi na to co dziś wykręciłam być może będę potrzebować pomocy osób zmotoryzowanych pozdrawiam Quote
anhata Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 To dobrze jak Pani chce się najpierw spotkać....czekamy więc do soboty....tak zcy siak będzie dobrze ! i nie można się załamywać ps. mi dzisiaj Lizi i Mona pogryzły kolejne buty, wcześniej nam kanapę nieżle pogryzły...no ale cóż jak się kocha można wiele znieść ! pzrynajmniej zwierzaki to rozumieją :) Quote
bico Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 lilith27 napisał(a):dzwonili z czterech domowników 3 chce mireczkę Pani prosi o spotkanie w sobote I będzie to spotkanie w sobotę? A pozostałe domy może troszeczkę "pomęczyć" o spojrzenie łaskawszym okiem na inne niż Mireczka szczenorki;) Warto spróbować:cool3: lilith27 napisał(a): z uwagi na to co dziś wykręciłam być może będę potrzebować pomocy osób zmotoryzowanych pozdrawiam :crazyeye:a co się stało???? o matko...już się martwię:( PS - co do gazet - naszła mnie taka myśl - połazić po kioskach i o gazetowe odrzuty ich poprosić, popytać - powinni coś mieć:roll: Quote
lilith27 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 anhata napisał(a):To dobrze jak Pani chce się najpierw spotkać....czekamy więc do soboty....tak zcy siak będzie dobrze ! i nie można się załamywać ps. mi dzisiaj Lizi i Mona pogryzły kolejne buty, wcześniej nam kanapę nieżle pogryzły...no ale cóż jak się kocha można wiele znieść ! pzrynajmniej zwierzaki to rozumieją :) Anna to jest spotkanie razem z pieskiem Rodzinka chce już psiaka oglądać Nie jest spotkanie tylko z nami, ale również z inwentarzem potencjalnym Znieść? jasne, że można wszystko znieść pogryzione buty...... ściany...... kojce....... Łóżka........ ozdoby choinkowe....... a nawet materiały do nauki ...... bico napisał(a): :crazyeye:a co się stało???? o matko...już się martwię:( ja też.... zobaczymy co rzeczoznawcza powie zadzwonię dziś do państwa od mirki Quote
Monday Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 lilith...czyli w sobotę do ludzi z suczką masz jechać? oni mają przyjechać? Jakby co to dzwon, sobotę mam wolną... Quote
malibo57 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Dziewczyny, zrobiłam przelew. Nic nie doszło? Zaokrągliłam. Quote
lilith27 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 pieniązki ja zapłaciłam za ogłoszenie wczoraj czy przelew dotarł nie wiem nie mam wglądu przez neta do konta musze fizycznie udac się do banku ale skoro mówisz, że prelew jest to znaczy że na pewno dotarł dziękuję za wsparcie pozdrawiam Quote
anhata Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 ich strata.... moje mi non stop gryzą.....masakra...np. całe opracie wersalki pogryzione do drewna...to znaczy, że bok wersalki nie ma materiału już.....ze środka gąbka.....a inne rzezcy..... Quote
bico Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 lilith27 napisał(a):dzwonili z czterech domowników 3 chce mireczkę Pani prosi o spotkanie w sobote z tych wszystkich potencjalnych domków zrezygnował jeden? czy inne też? kurcze...jak po grudzie idzie:( Quote
Recommended Posts