AnnaA Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 W każdym bądz razie , jeżeli zaistnieje taka potrzeba, to spokojnie możesz podac namiary na mnie. Quote
anhata Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 no i wieczór mamy.....szybko czas leci, prawda ? Quote
AnnaA Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Przepraszam, ale czy Margoś ma ogłoszenia i zdjęcia? On jest taki przystojniak, że nie powinno byc z nim problemu. Quote
anhata Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 bezsensu nie mog.ę edytować popzredniej wiadomości.....a napisałam, czy to ten z najdłuższym ogonem ? Quote
lilith27 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 forum troszkę szwankuje dzisiaj Quote
anhata Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 oooooo zamiast ten wyskakuje mi dziesięć ! Quote
lilith27 Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 dałam Dorę od AnnyA oraz szczeniaki do ofert "przygarnę psa" kończą mi się pomysły już puściłam margiego ze zdjęciem do anonsów lubelskich na 15.01 i 19.01 Quote
AnnaA Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 A ja mam wrażenie, że musicie dziewczyny w najbliższą sobotę lub niedzielę przyjechac w dzień i porobic zdjęcia szczylkom i Dorci na śniegu. Zanosi się na słoneczną pogodę. Dobre zdjęcia to bardzo ważna sprawa w ogłoszeniach.Lilith, czy masz dobre zdjęcia Margusia? On jest naprawdę ładniutki! Quote
bico Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Lilith, byłaś w ten weekend w Lublinie? Pewnie tak. A kiedy znów będziesz? Ty lub ktoś z Radomia może się wybierze i wracając może by zabrał gazety. Pozbierałabym po ludziach, tylko wcześniej o terminie wiedzieć muszę;) a może by Dorze to ogłoszenie za 62 zł zrobić??? Zrzucimy się...Lilith co Ty na to? Tam można dać foto w tej cenie?? Quote
lilith27 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 AnnaA nie wiem czy dam radę w weekend nie mam nazbyt czasu, musze się uczyć jestem do tyłu strasznie z programem zajęć podróż też kosztuje, a z funduszami cięzko mam kolosalny rachunek do zapłacenia w domu foch, że tyle wydzwoniłam na psy w domu ciche dni z seniorką, po wymianie zdań jaką miałyśmy w sobotę rano, po której to margiego dowoziłam z powrotem (za co jest mi strasznie przykro.......no ale cóż, nie po raz pierwszy osoba która deklarowała pomoc bądź powinna pomóc odrwaca się kiedy wiatr w oczy wieje) TZ za to też się nadyma jak wspomniałam o ewentualnej kolejnej podróży ogłoszenia stoją już w necie, w większości nie da sie ich zmienić nowe zdjęcia nie wiem czy aż tak wiele zmienią margoś będzie w gazecie lubelskiej w anonsach AnnaA jak uzbieram gazety to przyjadę Ewa tez tam działa w tej sprawie A może Beata zechce sie zaangażować? I podjedzie do ciebie....... skończył sie stary rok, jest po remanencie, zimą krótko pracuje....... bico byłam w Lublinie najprawdopodobniej będę 13 lub 14 stycznia zadzwonie dzisiaj i jeszcze sie dowiem ostatecznie może istotnie warto Dorke dac do gazety do Ewy nikt nie dzwoni w jej sprawie pisałam do Pana z Warszawy, ale nei odpowiada myslę, że się rozmyślił chyba Quote
AnnaA Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Dobrze. Umówmy się, że w sobotę lub w niedzielę ja przyjadę do Radomia po gazety i mogę przywiezc które chcecie psy do zdjęc. Odpowiada Ci bardziej sobota czy niedziela? Quote
lilith27 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 AnnaA kochana ja Cię serdecznie zapraszam tyle, że większośc ogłoszeń już jest w necie bico 14 stycznia (czwartek) jestem w Lublinie w ogóle to znowu cisza jakas na wątku znowu nikt o maluszkach nie pamieta Quote
AnnaA Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Do Radomia i tak będę jechac po zakupy tak, że po gazety przy okazji. Wybierz tylko sobota czy niedziela i byłabym wdzięczna gdybyś mogła podjechac pod M1. Czy to byłoby możliwe? Quote
AnnaA Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 To jeszcze raz ja. Na dogo jest taki temat "przygarnę psa". Tam między innymi jest ktoś, kto szuka małej suczki do roku. Może tam można wysyłac dane o naszych pieseczkach i Dorce i szczylkach. Ja niestety nie potrafię. Quote
bico Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 ja tam o maluszkach pamiętam ciągle:) ale też jest tak jak mówisz, mają bardzo dużo ogłoszeń, allegro. O moją 2-miesięczną Kropę też nikt normalny nie pyta na razie:roll: może po tym ogłoszeniu w lubelskich Anonsach się coś ruszy... Lilith musimy się zdecydować, gdzie jeszcze ogłaszamy maluchy w płatnych ogłoszeniach? malibo obiecała się dorzucić. Tylko oczywiście musi być to ogłoszenie z fotką, poszukasz? Dasz znać co jest i za ile?? postaram się do 14 stycznia jakieś gazety wynaleźć i dam znać co i jak. Quote
tula Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Ja też o maluszkach cały czas pamietam i odnawiam im codziennie ogłoszenia na gumtree i codziennie robię na cafeanimal, oczywiście teraz juz każdemu indywidualnie, oprócz Margosia bo nie wiem czy mam mu tam robić. Quote
lilith27 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 AnnaA napisał(a):Kostek ma 17 sztuk i też musi dac radę! znaczy pocieszasz mnie? dziękuje....... Quote
lilith27 Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 [quote name='bico']ja tam o maluszkach pamiętam ciągle:) Lilith musimy się zdecydować, gdzie jeszcze ogłaszamy maluchy w płatnych ogłoszeniach? malibo obiecała się dorzucić. Tylko oczywiście musi być to ogłoszenie z fotką, poszukasz? Dasz znać co jest i za ile?? postaram się do 14 stycznia jakieś gazety wynaleźć i dam znać co i jak. bez Ciebie to ja bym tego nie ogarnęła poszukam [quote name='tula']Ja też o maluszkach cały czas pamietam i odnawiam im codziennie ogłoszenia na gumtree i codziennie robię na cafeanimal, oczywiście teraz juz każdemu indywidualnie, oprócz Margosia bo nie wiem czy mam mu tam robić. Tobie za Dankę należa się przede wszytskim podziękowania a ja chyba mam depresję zimową i tak sobie marudzę a o psy cisza........ z wyjątkiem jednej Pani z seorcka co chciała marmurka do budy Quote
tula Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Lilith ja Cię bardzo dobrze rozumiem, ja depresję mam cały czas a ostatnio to już nawet mi farmakologia mało pomaga:) A gdybyś nie założyła wątku szczeniakom starszakom z naszego schronu to bym nawet o Diance nie wiedziała, teraz siedzi sobie w swoim domku i maluchy też już na pewno niedługo swoje DS znajdą. Quote
AnnaA Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 Do Radomia i tak będę jechac po zakupy tak, że po gazety przy okazji. Wybierz tylko sobota czy niedziela i byłabym wdzięczna gdybyś mogła podjechac pod M1. Czy to byłoby możliwe? Nie odpowiedziałaś mi czy wolisz sobotę czy niedziele i czy byłaby możliwośc spotkania w M1 Quote
lilith27 Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 AnnaA jest możliwość, żeby podjechac pod M1 bardziej chyba niedziela, ale w zasadzie ja planuje byc w domu weekend chciałalbym sie wreszczie pouczyć konkretnie aaaaaa nie dodałam Ci pisąłas o wątku na dogo pt: przygarnę psa ja podrzucam tam na te watki dorkę (od Ciebie) podrzuciłam też chłopaków Quote
bico Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Lilith, masz propozycje tych płatnych ogłoszeń? Quote
Recommended Posts