Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja mam wrażenie, że musicie dziewczyny w najbliższą sobotę lub niedzielę przyjechac w dzień i porobic zdjęcia szczylkom i Dorci na śniegu. Zanosi się na słoneczną pogodę. Dobre zdjęcia to bardzo ważna sprawa w ogłoszeniach.Lilith, czy masz dobre zdjęcia Margusia? On jest naprawdę ładniutki!

Posted

Lilith, byłaś w ten weekend w Lublinie? Pewnie tak. A kiedy znów będziesz? Ty lub ktoś z Radomia może się wybierze i wracając może by zabrał gazety. Pozbierałabym po ludziach, tylko wcześniej o terminie wiedzieć muszę;)
a może by Dorze to ogłoszenie za 62 zł zrobić??? Zrzucimy się...Lilith co Ty na to? Tam można dać foto w tej cenie??

Posted

AnnaA nie wiem czy dam radę w weekend
nie mam nazbyt czasu, musze się uczyć
jestem do tyłu strasznie z programem zajęć
podróż też kosztuje, a z funduszami cięzko
mam kolosalny rachunek do zapłacenia
w domu foch, że tyle wydzwoniłam na psy
w domu ciche dni z seniorką, po wymianie zdań jaką miałyśmy w sobotę rano, po której to margiego dowoziłam z powrotem (za co jest mi strasznie przykro.......no ale cóż, nie po raz pierwszy osoba która deklarowała pomoc bądź powinna pomóc odrwaca się kiedy wiatr w oczy wieje)
TZ za to też się nadyma jak wspomniałam o ewentualnej kolejnej podróży
ogłoszenia stoją już w necie, w większości nie da sie ich zmienić
nowe zdjęcia nie wiem czy aż tak wiele zmienią
margoś będzie w gazecie lubelskiej w anonsach
AnnaA jak uzbieram gazety to przyjadę
Ewa tez tam działa w tej sprawie

A może Beata zechce sie zaangażować?
I podjedzie do ciebie.......
skończył sie stary rok, jest po remanencie, zimą krótko pracuje.......

bico byłam w Lublinie

najprawdopodobniej będę 13 lub 14 stycznia
zadzwonie dzisiaj i jeszcze sie dowiem ostatecznie

może istotnie warto Dorke dac do gazety
do Ewy nikt nie dzwoni w jej sprawie
pisałam do Pana z Warszawy, ale nei odpowiada
myslę, że się rozmyślił chyba

Posted

Dobrze. Umówmy się, że w sobotę lub w niedzielę ja przyjadę do Radomia po gazety i mogę przywiezc które chcecie psy do zdjęc. Odpowiada Ci bardziej sobota czy niedziela?

Posted

AnnaA kochana ja Cię serdecznie zapraszam
tyle, że większośc ogłoszeń już jest w necie

bico 14 stycznia (czwartek) jestem w Lublinie

w ogóle to znowu cisza jakas na wątku

znowu nikt o maluszkach nie pamieta

Posted

Do Radomia i tak będę jechac po zakupy tak, że po gazety przy okazji. Wybierz tylko sobota czy niedziela i byłabym wdzięczna gdybyś mogła podjechac pod M1. Czy to byłoby możliwe?

Posted

To jeszcze raz ja. Na dogo jest taki temat "przygarnę psa". Tam między innymi jest ktoś, kto szuka małej suczki do roku. Może tam można wysyłac dane o naszych pieseczkach i Dorce i szczylkach. Ja niestety nie potrafię.

Posted

ja tam o maluszkach pamiętam ciągle:)
ale też jest tak jak mówisz, mają bardzo dużo ogłoszeń, allegro. O moją 2-miesięczną Kropę też nikt normalny nie pyta na razie:roll:

może po tym ogłoszeniu w lubelskich Anonsach się coś ruszy...

Lilith musimy się zdecydować, gdzie jeszcze ogłaszamy maluchy w płatnych ogłoszeniach? malibo obiecała się dorzucić. Tylko oczywiście musi być to ogłoszenie z fotką, poszukasz? Dasz znać co jest i za ile??

postaram się do 14 stycznia jakieś gazety wynaleźć i dam znać co i jak.

Posted

Ja też o maluszkach cały czas pamietam i odnawiam im codziennie ogłoszenia na gumtree i codziennie robię na cafeanimal, oczywiście teraz juz każdemu indywidualnie, oprócz Margosia bo nie wiem czy mam mu tam robić.

Posted

[quote name='bico']ja tam o maluszkach pamiętam ciągle:)

Lilith musimy się zdecydować, gdzie jeszcze ogłaszamy maluchy w płatnych ogłoszeniach? malibo obiecała się dorzucić. Tylko oczywiście musi być to ogłoszenie z fotką, poszukasz? Dasz znać co jest i za ile??

postaram się do 14 stycznia jakieś gazety wynaleźć i dam znać co i jak.

bez Ciebie to ja bym tego nie ogarnęła

poszukam

[quote name='tula']Ja też o maluszkach cały czas pamietam i odnawiam im codziennie ogłoszenia na gumtree i codziennie robię na cafeanimal, oczywiście teraz juz każdemu indywidualnie, oprócz Margosia bo nie wiem czy mam mu tam robić.

Tobie za Dankę należa się przede wszytskim podziękowania

a ja chyba mam depresję zimową
i tak sobie marudzę

a o psy cisza........
z wyjątkiem jednej Pani z seorcka co chciała marmurka do budy

Posted

Lilith ja Cię bardzo dobrze rozumiem, ja depresję mam cały czas a ostatnio to już nawet mi farmakologia mało pomaga:) A gdybyś nie założyła wątku szczeniakom starszakom z naszego schronu to bym nawet o Diance nie wiedziała, teraz siedzi sobie w swoim domku i maluchy też już na pewno niedługo swoje DS znajdą.

Posted

Do Radomia i tak będę jechac po zakupy tak, że po gazety przy okazji. Wybierz tylko sobota czy niedziela i byłabym wdzięczna gdybyś mogła podjechac pod M1. Czy to byłoby możliwe?

Nie odpowiedziałaś mi czy wolisz sobotę czy niedziele i czy byłaby możliwośc spotkania w M1

Posted

AnnaA jest możliwość, żeby podjechac pod M1
bardziej chyba niedziela, ale w zasadzie ja planuje byc w domu weekend
chciałalbym sie wreszczie pouczyć konkretnie

aaaaaa
nie dodałam Ci
pisąłas o wątku na dogo pt: przygarnę psa
ja podrzucam tam na te watki dorkę (od Ciebie)
podrzuciłam też chłopaków