Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malibo57 napisał(a):
Dziewczyny, co potrzebne, oprócz DS - bo w magazynie pusto.
Jak mogę pomóc?

Dziękuję, że tu zaglądasz:lol:
Myślę, że małym by się przydało ogłoszenie w jakiejś większej gazecie - tekst + foto:roll: Lilith zrobiła im multum różnych ogłoszeń, maja też allegro, są bazarki dla nich - czekamy na DS - to największe marzenie:oops::roll: eeeech:shake:
a facio ze Skarżyska...trudno...nie załamie nas to, musimy dalej to ciągnąć....

Posted

malibo57 napisał(a):
To ja sfinansuję jakieś ogłoszenie w gazecie - tyle, ze nie mam pojęcia w jakiej. Ma ktoś dojścia? Powiedzcie, jak to zrobić?

sfinansować możemy razem, będzie też jeszcze kasa z bazarków, ale co do kosztów i gdzie to zrobić, to musi Lilith nas pouczyć, bo ona jest w temacie ogłoszeń "obcykana";)

Posted

Jupi jupi jae jae! psia dziewczyna jedzie w sobotę.....Pani Anno! Ma pani jeszcze niecałe dwa dni na jej wygłaskanie, wymizianie i wypieszczenie :)
Nie chce pan ze Skarzyska ? Trudno. Widocznie na chłopaków czekają lepsze domki
ps. Ewa dzisiaj też dzwoniła i nikt nie odbierał....

:)

Posted

Gajunia, to największy pieszczoch z całej grupy. Najgłośniej płacze do człowieka i prosi na rączki. Natomiast Mireczka, drobna i malutka śpi "do góry kołami". Jest przesympatyczna. Największy jest Marmurek. Przy Mireczce i Gajuni to prawdziwy kolos.

Posted

Bico nie jestem obcykana w ogłoszeniach
z tego co się zdązyłam trochę zorientowac ogłoszenie małe można zamówić od razu za przedpłatą
ogłoszenie modułowe (większe) zamawia się poprzez kontakt z redakcją na przykład przez e-mail.
ogłoszenie modułowe sporo kosztuje
kiedy zadawałam pytania o ogłoszenia porponowali mi minimum dwa moduły, żeby było widoczne
jeden moduł kosztuje ok. 100 złotych

tak malibo57 chyba ds-ków brakuje i ogłoszeń z prawdziwnego zdarzenia.........

Pan ze Skarżyska ( w zasadzie Pani żona) już nie chce psa ode mnie

Posted

Malutka Gaja bez trudności pokonuje wszelkie zagrody, jakie oddzielają szczylki od reszty mieszkania. Dobrze,że reszta bandy obwieszcza o tym głośnym szczekaniem.

Posted

mojej mamie ktoś dzisiaj wrzucił na podwórko szczeniaka
wiek ok
1-1,5miesiąca
bardzo młodziutki i...bardzo duży
wet twierdzi,że to kaukaz....albo jakiś mix kaukaza.......

piesek ma łysy ogon i tyłek,sierść na ciele powycinaną tak jakby go ktoś nieudolnie ostrzygł.......
myślałyśmy,że to jakaś choroba skóry ale wet twierdzi,że ktoś go celowo ostrzygł.....ale po co ktoś goli psu ogon na łyso???

Posted

Beata M napisał(a):
wiek ok
1-1,5miesiąca

piesek ma łysy ogon i tyłek,sierść na ciele powycinaną tak jakby go ktoś nieudolnie ostrzygł.......
myślałyśmy,że to jakaś choroba skóry ale wet twierdzi,że ktoś go celowo ostrzygł.....ale po co ktoś goli psu ogon na łyso???

to musisz mu założyć watek i porządnie o niego zadbać, bo Lilith ma sporo innych psów pod opieką i z tym psem już nie da rady!

Posted

[quote name='lilith27']Bico nie jestem obcykana w ogłoszeniach
z tego co się zdązyłam trochę zorientowac ogłoszenie małe można zamówić od razu za przedpłatą
ogłoszenie modułowe (większe) zamawia się poprzez kontakt z redakcją na przykład przez e-mail.
ogłoszenie modułowe sporo kosztuje
kiedy zadawałam pytania o ogłoszenia porponowali mi minimum dwa moduły, żeby było widoczne
jeden moduł kosztuje ok. 100 złotych

tak malibo57 chyba ds-ków brakuje i ogłoszeń z prawdziwnego zdarzenia.........

Pan ze Skarżyska ( w zasadzie Pani żona) już nie chce psa ode mnie

Lilith, a nie można spróbować ogłosić maluszki w tej gazecie, gdzie ogłoszenie kosztuje 62 zł?

Posted

bico napisał(a):
to musisz mu założyć watek i porządnie o niego zadbać, bo Lilith ma sporo innych psów pod opieką i z tym psem już nie da rady!

napisałam tutaj bo tu dużo osób zagląda i moze ktoś akurat szuka dużego psa
a nie po to żeby go podłączyć pod ten wątek nie mart się!

Posted

[quote name='bico']Lilith, a nie można spróbować ogłosić maluszki w tej gazecie, gdzie ogłoszenie kosztuje 62 zł?

symulacje robiłam na życiu warszawy
bez utworzonego konta jeszcze
okazało się, że to byłą cena bez zdjęcia, sam tekst

bico
doreczka ma ogłoszenie w echu dnia

myślę teraz może o metrze
o rubryczce małej dla szczeniąt

Posted

Beata M napisał(a):
wiek ok
1-1,5miesiąca

Beata, założysz wątek? Poogłaszam go, ale fotki potrzebne.
Tula miała szczeniaka...miał wyrosnąć na dużego psa.
Podobno miała wielu chętnych, bo duże to ludzie biorą, więc jak mówiła wręcz zniechęcała chętnych ludzi..aż wreszcie ktoś wytrwał te zniechęcenia i pies ma dom.

Posted

Beata M napisał(a):
napisałam tutaj bo tu dużo osób zagląda i moze ktoś akurat szuka dużego psa
a nie po to żeby go podłączyć pod ten wątek nie mart się!

ja się nie martwię o wątek, tylko o Lilith. I nie pokrzykuj tutaj na mnie, bo sobie tego nie życzę.