malibo57 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Dziewczyny, co potrzebne, oprócz DS - bo w magazynie pusto. Jak mogę pomóc? Quote
bico Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 malibo57 napisał(a):Dziewczyny, co potrzebne, oprócz DS - bo w magazynie pusto. Jak mogę pomóc? Dziękuję, że tu zaglądasz:lol: Myślę, że małym by się przydało ogłoszenie w jakiejś większej gazecie - tekst + foto:roll: Lilith zrobiła im multum różnych ogłoszeń, maja też allegro, są bazarki dla nich - czekamy na DS - to największe marzenie:oops::roll: eeeech:shake: a facio ze Skarżyska...trudno...nie załamie nas to, musimy dalej to ciągnąć.... Quote
malibo57 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 To ja sfinansuję jakieś ogłoszenie w gazecie - tyle, ze nie mam pojęcia w jakiej. Ma ktoś dojścia? Powiedzcie, jak to zrobić? Quote
bico Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 malibo57 napisał(a):To ja sfinansuję jakieś ogłoszenie w gazecie - tyle, ze nie mam pojęcia w jakiej. Ma ktoś dojścia? Powiedzcie, jak to zrobić? sfinansować możemy razem, będzie też jeszcze kasa z bazarków, ale co do kosztów i gdzie to zrobić, to musi Lilith nas pouczyć, bo ona jest w temacie ogłoszeń "obcykana";) Quote
malibo57 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ok, to czekamy na wskazówki. Potrzebuję link do jakiegoś bazarku ogłoszeniowego - macie może? Quote
anhata Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Jupi jupi jae jae! psia dziewczyna jedzie w sobotę.....Pani Anno! Ma pani jeszcze niecałe dwa dni na jej wygłaskanie, wymizianie i wypieszczenie :) Nie chce pan ze Skarzyska ? Trudno. Widocznie na chłopaków czekają lepsze domki ps. Ewa dzisiaj też dzwoniła i nikt nie odbierał.... :) Quote
AnnaA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Gajunia, to największy pieszczoch z całej grupy. Najgłośniej płacze do człowieka i prosi na rączki. Natomiast Mireczka, drobna i malutka śpi "do góry kołami". Jest przesympatyczna. Największy jest Marmurek. Przy Mireczce i Gajuni to prawdziwy kolos. Quote
lilith27 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Bico nie jestem obcykana w ogłoszeniach z tego co się zdązyłam trochę zorientowac ogłoszenie małe można zamówić od razu za przedpłatą ogłoszenie modułowe (większe) zamawia się poprzez kontakt z redakcją na przykład przez e-mail. ogłoszenie modułowe sporo kosztuje kiedy zadawałam pytania o ogłoszenia porponowali mi minimum dwa moduły, żeby było widoczne jeden moduł kosztuje ok. 100 złotych tak malibo57 chyba ds-ków brakuje i ogłoszeń z prawdziwnego zdarzenia......... Pan ze Skarżyska ( w zasadzie Pani żona) już nie chce psa ode mnie Quote
anhata Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 no to na pierwszą na dobre popołudnie ! :) Quote
anhata Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Maluchy się znowu pokazują na Pierwszej stronce ..... może ktoś je zobaczy. Ktoś odpowiedni ... :) Quote
malibo57 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Dziewczyny, to przemyślcie, jakie chcecie ogłoszenie. Ja jestem zielona w tej dziedzinie - mogę tylko zapłacić:p Quote
lilith27 Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 podpytuje na innym wątku mmd o metro podobno płaciła ok 48 zlotych za ogłoszenie małe w rubryczne ogłoszonko Quote
AnnaA Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Malutka Gaja bez trudności pokonuje wszelkie zagrody, jakie oddzielają szczylki od reszty mieszkania. Dobrze,że reszta bandy obwieszcza o tym głośnym szczekaniem. Quote
anhata Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Lilith pracuję...ale dzisiaj nie propwadziłam prób, bo akademia została odwołana. Pojechałam do domku, wyszłam z psiakami i automatycznie tutaj :) Quote
bullterrierka Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 mojej mamie ktoś dzisiaj wrzucił na podwórko szczeniaka wiek ok 1-1,5miesiąca bardzo młodziutki i...bardzo duży wet twierdzi,że to kaukaz....albo jakiś mix kaukaza....... piesek ma łysy ogon i tyłek,sierść na ciele powycinaną tak jakby go ktoś nieudolnie ostrzygł....... myślałyśmy,że to jakaś choroba skóry ale wet twierdzi,że ktoś go celowo ostrzygł.....ale po co ktoś goli psu ogon na łyso??? Quote
bico Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Beata M napisał(a):mojej mamie ktoś dzisiaj wrzucił na podwórko szczeniaka wiek ok 1-1,5miesiąca bardzo młodziutki i...bardzo duży wet twierdzi,że to kaukaz....albo jakiś mix kaukaza....... piesek ma łysy ogon i tyłek,sierść na ciele powycinaną tak jakby go ktoś nieudolnie ostrzygł....... myślałyśmy,że to jakaś choroba skóry ale wet twierdzi,że ktoś go celowo ostrzygł.....ale po co ktoś goli psu ogon na łyso??? to musisz mu założyć watek i porządnie o niego zadbać, bo Lilith ma sporo innych psów pod opieką i z tym psem już nie da rady! Quote
bico Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='lilith27']Bico nie jestem obcykana w ogłoszeniach z tego co się zdązyłam trochę zorientowac ogłoszenie małe można zamówić od razu za przedpłatą ogłoszenie modułowe (większe) zamawia się poprzez kontakt z redakcją na przykład przez e-mail. ogłoszenie modułowe sporo kosztuje kiedy zadawałam pytania o ogłoszenia porponowali mi minimum dwa moduły, żeby było widoczne jeden moduł kosztuje ok. 100 złotych tak malibo57 chyba ds-ków brakuje i ogłoszeń z prawdziwnego zdarzenia......... Pan ze Skarżyska ( w zasadzie Pani żona) już nie chce psa ode mnie Lilith, a nie można spróbować ogłosić maluszki w tej gazecie, gdzie ogłoszenie kosztuje 62 zł? Quote
malibo57 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Tu jest spis portali ogłoszeniowych. Nie ma bazarku, to moze to sie przyda? http://www.dogomania.pl/threads/122313-Spis-stron-ogA-oszeniowych-post-1-i-2 Oprócz tego w gazecie - podtrzymuje ofertę - dajcie znać. Quote
bullterrierka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 bico napisał(a):to musisz mu założyć watek i porządnie o niego zadbać, bo Lilith ma sporo innych psów pod opieką i z tym psem już nie da rady! napisałam tutaj bo tu dużo osób zagląda i moze ktoś akurat szuka dużego psa a nie po to żeby go podłączyć pod ten wątek nie mart się! Quote
lilith27 Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 [quote name='bico']Lilith, a nie można spróbować ogłosić maluszki w tej gazecie, gdzie ogłoszenie kosztuje 62 zł? symulacje robiłam na życiu warszawy bez utworzonego konta jeszcze okazało się, że to byłą cena bez zdjęcia, sam tekst bico doreczka ma ogłoszenie w echu dnia myślę teraz może o metrze o rubryczce małej dla szczeniąt Quote
Monday Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Beata M napisał(a):mojej mamie ktoś dzisiaj wrzucił na podwórko szczeniaka wiek ok 1-1,5miesiąca bardzo młodziutki i...bardzo duży wet twierdzi,że to kaukaz....albo jakiś mix kaukaza....... piesek ma łysy ogon i tyłek,sierść na ciele powycinaną tak jakby go ktoś nieudolnie ostrzygł....... myślałyśmy,że to jakaś choroba skóry ale wet twierdzi,że ktoś go celowo ostrzygł.....ale po co ktoś goli psu ogon na łyso??? Beata, założysz wątek? Poogłaszam go, ale fotki potrzebne. Tula miała szczeniaka...miał wyrosnąć na dużego psa. Podobno miała wielu chętnych, bo duże to ludzie biorą, więc jak mówiła wręcz zniechęcała chętnych ludzi..aż wreszcie ktoś wytrwał te zniechęcenia i pies ma dom. Quote
bico Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Beata M napisał(a):napisałam tutaj bo tu dużo osób zagląda i moze ktoś akurat szuka dużego psa a nie po to żeby go podłączyć pod ten wątek nie mart się! ja się nie martwię o wątek, tylko o Lilith. I nie pokrzykuj tutaj na mnie, bo sobie tego nie życzę. Quote
bico Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 malibo57 napisał(a):Oprócz tego w gazecie - podtrzymuje ofertę - dajcie znać. dzięki wielkie:) damy znać. Quote
bullterrierka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 bico napisał(a):ja się nie martwię o wątek, tylko o Lilith. I nie pokrzykuj tutaj na mnie, bo sobie tego nie życzę. nie obchodzi mnie co sobie życzysz a co nie Quote
Recommended Posts