Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwoniłam właśnie
u jaguli podobno wszystko dobrze
jest zaszczepiona po raz drugi
nowa pańcia cieszy się z pieska
wszystko podobno dobrze
mam obiecane fotki

Neris istotnie to spora kwota

maleńka (suka - matka) się szybko socjalizuje
jest bardzo grzeczna i pocieszna

Posted

A może zawieśc małą do Mielca. Warunki bardzo dobre a ceny sporo niższe. Tel /17/7730386 lub 606612957 od 9- tej do 16-tej. Zawoziłam tam Kaja z Szydłowca. Wcale się nie dziwię, że są miejsca po 20 zł. A może u Jamora - tam chyba ceny są nie tak wygórowane. Cieszę się bardzo, że dobre wieści od Jagi. A gdzie przebywa obecnie suczka po sterylce?

Posted

W Mielcu nie ma kojców. Jest dom dla psów, ogrzewany, podzielony na oddzielne pomieszczenia z wybiwgiem, też podzielonym. Zapytajcie zresztą Mondey, zawoziła tam dwa onki.

Posted

zrobiłam kochani wyliczenie na pierwszym poście
byłam w banku i odnotowałam wszystkie dotychczasowe wpłaty
ujęłam wydatki, na które widzieliście rachunki

pieniązki które otrzymałam ostatnio w łącznej kwocie 130 złotych (50 + 50 + 30) zamierzam jutro dowieźć Annie wraz z pieniędzmi na szczepienia Dory
pieniążki rozliczone są na pierwszej stronie do kwoty 105 złotych co nie oznacza, że zamierzam sobie potrącić 25 złotych, które sama wyłożyłam wcześniej
po prostu nie ujęłam siebie jako darczyńczę

AnnaA czy coś jeszcze potrzebujesz?

dodam jeszcze
wysłałam około 80 pm z apelem o dt
może to coś da.......

Mała, sprytna, rezolutna kilkanaście tygodni temu przyszła na świat z ciemnej budzie. Nie miała nawet kocyka i mogła się przytulić tylko do brata lub siostry. Wbrew wszystkim przeciwnosciom losu jest i żyje, dodycha i czuje. Uma ma teraz około 10 – 11 tygodni. Całym swym istnieniem chce być przy swoim opiekunie. Tylko właśnie opiekuna i domu jej brak. Uma jest bardzo przyjazna i przytulna. Docelowo będzie niedużym pieskiem. Matka to nieduża suczka i sięga do kolanka. Uma jest odrobaczona i zaszczepiona. Chowa się w domu z innymi psiakami i wspólnie znimi się socjalizuje.

Osoby zainteresowane adopcją. proszone są o kontakt drogą mailową, pisząc na adres stasia-sachan@wp.pl lub dzwoniąc na numer 0-502660178

Zastrzegam sobie prawo do wybrania dobrego domku i wizyty przed i poadopcyjnej.

zamiast imienia umy można wstawić inne imię
tekst dla pojedyńczego ogłoszenia dziewczynki

Posted

Bardzo ładny tekst. Uma jest najsprytniejsza z całej piątki ale wszystkie są sprytniutkie. Największą przylepą jest natomiast Margoś. On bardzo ciągle prosi na rączki.

Posted

Dziewczyny, jeśli sunia nie jest agresywna w stosunku do innych psów to przechowa ją moja znajoma hodowczyni jamników.
Mieszka w Warszawie
Ale to DT płatny, 300zł miesięcznie.

Posted

Wielkie dzięki Neris. Mam nadzieje, że uda sie uzbierac potrzebną kwotę. Ja narazie niestety muszę spasowac. Może uda mi się wygospodarowac jak wyadoptujemy szczylki.

Posted

dziękuję bardzo........
cieszę się ogromnie i dziękuję za pomoc......

poprawiłam też rozliczenie uwzględniając trzecią wpłatę
jesli się będę dobrze czuła (bo choroba mnie bierze)
dziś zacznę robić ogłoszenia solowe
wrzucę jeszcze parę fotek

selengo czy można prosić o alegro?

pozdrawiam