bico Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 i drugi bazarek, zapraszam do podrzucania:) Bazarek dla maluszków i ich mamusi:cool3: dziękuję zuzlikowi za pomoc w wystawieniu:loveu: http://www.dogomania.pl/threads/176930-DEPILATOR-BrauN-super-OKAZJA-dla-6-malcA-w-i-mamusi-NICZEGO-NIE-MAJAE-12-01?p=13821076&posted=1#post13821076 Quote
zuzlikowa Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Bazarek dla Zorki i jej maluszków...pomóżcie podnosić...i DEPILATOR BRAUNA pokazywać... http://www.dogomania.pl/threads/176930-DEPILATOR-BrauN-super-OKAZJA-dla-6-malcA-w-i-mamusi-NICZEGO-NIE-MAJAE-12-01?p=13821075#post13821075 Zapraszam...depilator podarowała bico...dziękuję! Quote
bico Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 hehe i tu synchronicznie jesteśmy:loveu::loveu::loveu: Quote
Monday Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Szczylki rosną, jeść wołają, szczepić trzeba...kaska potrzebna, a tu dzięki super dogomaniakom rozstającym się ze swoimi rzeczami wszystko będzie dobrze :) Quote
bullterrierka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 dzisiaj wizyta przedadopcyjna u Państwa zainteresowanych adopcją UMY trzymam kciuki żeby wszystko było OK Quote
Piromanka Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Beata M napisał(a):dzisiaj wizyta przedadopcyjna u Państwa zainteresowanych adopcją UMY trzymam kciuki żeby wszystko było OK Zaciskam kciuki do białości! Quote
bico Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Piromanka napisał(a):Zaciskam kciuki do białości! ja także:kciuki: czekamy na wieści:cool3: Quote
AnnaA Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 A co ze Skarżyskiem? Czy Pan się nie odezwał? Nie wiem komu, ale bardzo dziekuję za gazety. Bez ich dostawy zginęłabym marnie. Quote
lilith27 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 pan ze skarżyska w ogóle od wczoraj nie odbiera telefonów Quote
bico Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 lilith27 napisał(a):pan ze skarżyska w ogóle od wczoraj nie odbiera telefonów chyba się "miga" od bycia DS:( czekamy na efekty wizyty w Wawie.... Quote
lilith27 Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 wizyta ok właśnie dzwonię się umówić na dostawe umki Quote
anhata Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 OO kolejna psiunia znalazła domek :) :) :) Umka szczęściara, będzie na swoim niedługo.:D Pani Anno jak coś tp drugie pudło też da radę załatwić;> A automatycznie siusiają po przebudzeniu ? to jak przy małych dzieciach w nocy o północy trzeba wstawać :) Quote
AnnaA Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 One już nie siusiaja tak często natomiast obficiej. Często, zaraz po przebudzeniu wypuszczam je na dwór. Bardzo to lubią, wprawdzie tylko na pięc minut bo zimno. Gazet myślę, że będzie dosyc. Bardzo, bardzo dziekuję. Oby następne też tak dobrze trafiły! Quote
anhata Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Pani Anno nie ma za co :) Zawsze mozna sprawdzić Pana z drugiego telefonu, czy odbierze telefon ;> Quote
Ammounie Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Wizyta przedadopcyjna super! Państwo wychowywali się ze zwierzętami, kochają zwierzęta i są dobrze przygotowani do adopcji Umki. Umkę będzie można odwiedzać, mamy też obiecane zdjęcia. Umcia nie będzie sama w domku dłużej niż kilka godzin dziennie a niedługo przeprowadzi się do domku z ogrodem. Umciu bardzo już na ciebie czekają! Quote
anhata Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 OO super chruper :) Druga psia dziewczyna znalazła domek....a mówią, ze to piseki szybciej znajdują domki ;> Umka, ty szczęściaro ! Quote
bico Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ammounie napisał(a):Wizyta przedadopcyjna super! Państwo wychowywali się ze zwierzętami, kochają zwierzęta i są dobrze przygotowani do adopcji Umki. Umkę będzie można odwiedzać, mamy też obiecane zdjęcia. Umcia nie będzie sama w domku dłużej niż kilka godzin dziennie a niedługo przeprowadzi się do domku z ogrodem. Umciu bardzo już na ciebie czekają! Bardzo się cieszę, że Umka będzie miała nowy domeczek:multi::multi::multi: Kiedy tam jedzie?:cool3: Quote
lilith27 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 w sobotę umkę zawiozę do warszawy jedzie ze mną mój tz, ten będzie robił zakupy mam nadzieję, że namówię go jeszcze na jedno coś do zrobienia..... zobaczymy........ co mogę dodać...... nowa pańcia umki zamówiła już podobno wyprawkę dla umki jest leżanka i obróżka ze smyczą jadą z krakowa kurierem pytali co umka do tej pory jadła nie chcą wywołać szoku brzuszkowego nagłą zmianą diety cóż ja jestem dobrej myśli w sobotę może gajunii nowe zdjęcia bym zrobiła te jakieś przyczajone są pan ze skarzyska aniu nie odbiera żadnego telefonu ani od ewy, ani ode mnie, ani też od osoby ze skarżyska ja myślę, że to nie jest miganie się jednak tylko coś się po prostu stało, że nie jest w zasięgu telefonicznym będziemy próbować jeszcze dzisiaj dzwonić....... dodzwoniłam się odebrała żona Pana powiedziała, że rzekomo nieaktualne ponieważ znalazła wczoraj psa pod blokiem i przygarnęła powiedziałam, ze mogła zadzwonić i powiedzieć, że już nie jest zainteresowana chłopaki dalej szukają domu Quote
AnnaA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tak podejrzewałam, że w tzw międzyczasie przygarnęli jakąś inną bidę. No to szukamy dalej! Quote
lilith27 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 dzwonił pan o gajunie ale nie chce szczoszka wolały psa małego umiejącego trzymać siuski właśnie mu podsyłam doreczke 7 miesięcy Quote
bico Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 zostały jeszcze 4 maluszki, im też DS w końcu znajdziemy;) Quote
lilith27 Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 wrzuciłam gajunie na gumtreee no i mamusię też na łodzkie jeszcze dałam (wczoraj ją wrzuciłam na trjómiasto i warszawę) wiecej już nie zrobie nic, musze za niedługo wyjść smutno mi trochę o to skarżysko......... ale mam wrażenie teraz, że pan chciał a pani nie chciała no i tak wyszło...... Quote
Recommended Posts