lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 rozmawiałam własnie znim mówi, ze właśnie ją czyta podał adres do domu i czeka na kogoś odpisała do mnie karusiap w tej własnie sprawie Quote
irenaka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Jestem dziewczyny! Czy możecie napisać na wątku na jakiej ulicy lub w jakim rejonie Krakowa jest ten dom do sprawdzenia? Quote
Monday Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 no - ktoś się wreszcie zgłosił - dzięki....WIELKIE DZIĘKI Skoro pan taki otwarty...a lilith często z nim rozmawia, to chyba nic do ukrycie nie ma. Mi kiedyś ludzie na wiadomość o umowie powiedzieli, że psa na umowę się nie bierze. A ten pan, taki chętny do wizyty u siebie, do umowy...do wizyty u swojej mamy później...dobrze rokuje Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 irenako to jest wieliczka pisze właśnie do pati, karusiap pisze, że patrycji będzie najłatwiej jesli się nie zgodzi wówczas będziemy szukac dalej Quote
Monday Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Lilith, jak się uda to w niedzielę wieczorem zabiorę psiaczka od Ciebie, przenocuje u mnie, żeby w poniedziałek jak najwcześniej do schronu jechać, pakować Marsa i Aresa i w drogę. Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 dobrze mam być bardzo zimno w weekend przynajmniej jej dupka nie zmarznie jakby co Quote
irenaka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 lilith27 napisał(a):irenako to jest wieliczka pisze właśnie do pati, karusiap pisze, że patrycji będzie najłatwiej jesli się nie zgodzi wówczas będziemy szukac dalej Zgadza się, Pati jest z Wieliczki. I jest bardzo dokładna w sprawdzaniu domów. Trzymam kciuki dziewczyny!! Quote
Monday Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 irenaka napisał(a):Zgadza się, Pati jest z Wieliczki. I jest bardzo dokładna w sprawdzaniu domów. Trzymam kciuki dziewczyny!! A wiadomo już czy się zgodziła? Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 i dalej cisza Pan wysłał mi esa, iż akceptuje treśc umowy adopcyjnej i czeka na telefon odnosnie spotkania Quote
karusiap Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 za zgoda Patii wysylam lilith jej nr tel na PW Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 o super ekstra pięknie dziękuję za wsparcie Quote
bico Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 irenaka napisał(a):Jestem dziewczyny! Czy możecie napisać na wątku na jakiej ulicy lub w jakim rejonie Krakowa jest ten dom do sprawdzenia? Dziękuję Ci za odzew!:) Quote
tula Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Lilith mój Tz będzie najprawdopodobniej jechał do Krakowa we wtorek po południu, tylko że ten pan musiałby przyjechać i odebrać w Krakowie sunię. Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 no cóż Patrycja się zastanawia nad sensem wizyty nie wiem czy się zgodzi na rozmowę z Panem, ma się zastanowić Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 bico napisał(a):Dziękuję Ci za odzew!:) bico to Ty tu działasz dziękuje Ci ogromnie za wsparcie Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 bico a może Ty masz jakiś fajny chętny domek w lublinie? Quote
Patia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Mam mieszane uczucia , tyle lat walki o to , zeby ludzie oduczyli się dawania zwierząt w prezencie :( I teraz sama mam przykładać do tego rękę ? Nie zrozumcie mnie źle ale uważam , że to na nic rozmawiac z panem , skoro to nie ona ma sie psem opiekowac . Skoro pan taki w porządku i rozsądny to chyba zrozumie , że to z mamą chcemy się spotkać i jej dom zobaczyć , tym bardziej , że pan ma ok 40 więc mama moze być starszą osobą , czy da radę wychodzić ze szczeniaczkiem parę razy dziennie , szczeg.ólnie teraz gdy slisko i mróz ? A jeśli powie nie ? Kto przyjedzie po psiaka w wigilję ? Rozumiem,że psiakom trzeba domu , myślę więc , ze trzeba przekonać pana do wizyty u mamy . Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Ta Pani Patrycjo ma swój dom z ogrodem, jest sama i podobno chce psa. Quote
red Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nie rozumiem Pati, Pati mieszkasz w Wieliczce, żaden problem umówić się z ludźmi i zobaczyć warunki i porozmawiać z ludźmi. Żywy prezent nie może być oddany w nieznane...i tu trzeba wszystkich przekonać. Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 tak czytam i jeszcze raz czytam i ponownie wertuje post rozumiem, że w tym kształcie o co proszę Patrycjo, nie pomożesz mi? Quote
AnnaA Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 A o kolejne szczylki pytań nie ma? Bardzo się o nie martwię i Ty lilith27 pewnie też. Quote
lilith27 Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Anno szaleję o tą ciszę tym bardziej, że one są bardzo superaśne sa niesamowicie przyjazne i ufne Quote
Patia Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Podobno , dopóki z nią nie porozmawiamy nie bedziemy wiedzieć nic ani czy chce psa ani czy dom ogrodzony a na podwórku nie stoi buda z łańcuchem , u pana może byc cacy a u pani dziury w ogrodzeniu , nie boicie się tak ? Niestety to jest tak jakbyscie wydawały psa bez wizyty przedadopcyjnej , nawet gorzej , bo z panią nie macie kontaktu nawet telefonicznego . Quote
Recommended Posts