Cavalierkaa Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witam, chciałabym abyście napisali mi kilka wskazówek co do Laradorów :p Bardzo lubię tą rasę i chciałabym mieć Laba. Jednak najpierw chcę się o nich nieco więcej dowiedzieć :eviltong: Quote
Rinuś Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Ale co byś chciała wiedzieć? Planujesz psa z rodowodem?mieszkasz z rodzicami ? Quote
Cavalierkaa Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='Rinuś'][I][B]Ale co byś chciała wiedzieć? Planujesz psa z rodowodem?mieszkasz z rodzicami ?[/B][/I][/QUOTE] Tak z rodowodem. Z rodzicami i 4-ro letnim bratem. i Cavalierem :loveu: Wiedzieć... hmm... :roll: Coś o pielęgnacji, szkoleniu, podatności na szkolenie :D mmm... takie głowne info. Quote
Kinia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Wiesz, w internecie jest bardzo dużo podstawowych informacji o labach, więc można poszukać:) Quote
Rinuś Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [url]http://www.labrador.org.pl/[/url] [I][B]Lektura warta przeczytania.[/B][/I] Quote
AjriszZona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 bardzo lubisz tą rasę a pytasz o "główne info"? poza powyższą stroną polecam również www.labteam.pl Quote
Cavalierkaa Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='tina i irish']bardzo lubisz tą rasę a pytasz o "główne info"? poza powyższą stroną polecam również www.labteam.pl Tak. Bo jak narazie mam jednego psa a rodzice prędko się nie zgodzą na kolejnego :cool3: Quote
Recommended Posts