mala89czarna Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 witam od niedawna mam 2 psy ......i niewiem jaka karme kupic.....majka wazy 4kg kuba 11 .....nie chcę kupować osobno kazdemu bo kupuje worki 15 kg i koszt był by za wysoki ......MINI CZY MEDIUM ? Quote
karjo2 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 koniecznie musi byc gotowe, suche? Jesli mocno sie upierasz, to takie, by granulki byly do pogryzienia przez mniejszego psa. Quote
mala89czarna Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 mój kuba zle przyswaja gotowane ......po miesiacach szukania znalazłam wkońcu odpowiednia karme bo na inne nawet gotwe zle reaguje ..... wiem ze gotowane byłoby lepsze ....... Quote
mala89czarna Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 to jest karmienie surowym mięsem?nie jestem przekonana....:shake: Quote
karjo2 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Nikt nie namawia Cie do jedzenia tego :evil_lol:. Za to psy na ogol uwielbiaja ten rodzaj zywienia, chyba najlatwiej przyswajalny. Nawet weci przyznaja, ze po masowym wprowadzeniu karm przemyslowych zachorowania i wczesne zgony psow jakos podwyzszyly statystyki. Quote
mala89czarna Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 nie jednak zostane przy suchym poza tym mam juz dosyc eksperymentowania ........trafiłam w końcu na odpowiednia karme i przy niej zostane ...ale dziekuje ;) Quote
gayka Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='mala89czarna']nie jednak zostane przy suchym poza tym mam juz dosyc eksperymentowania ........trafiłam w końcu na odpowiednia karme i przy niej zostane ...ale dziekuje ;)[/QUOTE] z cielawości zapytam co to za karma? Quote
Recommended Posts