JOMA Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ale szybka akcja :loveu: - teraz trzymamy kciuki aby Kapsel za bardzo nie rozrabiał :evil_lol: Quote
maciaszek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :multi: :multi: :multi: [quote name='beaverka'] ale mam nadzieje, ze przyjma mnie do wolontariatu w schronisku w Katowicach to pomoge w inny sposob takim Kapslom...[/QUOTE]Napisz w tej sprawie do wikuwiku: [email]r.iwanski4@wp.pl[/email] W mailu napisz jak się nazywasz, w jakim mieście mieszkasz, ile masz lat (tzn. czy jesteś pełnoletnia) i podaj numer telefonu do siebie. W pierwszym poście na katowickim wątku (link w moim podpisie) znajdziesz opis tego, co wolontariusze robić będą. Quote
Jasza Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A jak się umówisz z Państwem na spacerek, to czekamy na relację, a może i zdjęcia! Quote
Kisiaraf Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Akcja faktycznie ekspresowa!!!!! Iwonko dzięki za namiary:loveu: Quote
beaverka Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Wlasnie dostalam smsa od nowej Pani, uwaga LOLKA (to imie bardziej przypadlo Panstwu do gustu, wiec Kapsel spowrotem stal sie Lolkiem:) ), wszystko jest wporzadku, Kapsel sie nie buntuje i spokojnie aklimatyzuje, akualnie smacznie spi na kanapie :) Jak tylko bede miec nowe zdjecia Kapsla to oczywiscie dodam :) Quote
MartynaP Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 weszłam tu bo gdzieś zobaczyłam wpis Jaszy ze pies musi wrócić do schronu super ze ma dom...oby szybka adopcja nie wozyla niczego złego :shake: beaverka czymoge zapytac jak to sie stało ze pies trafil do ciebie na DT,pojechalas po niego doschonu??? Quote
agata51 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Macie państwo, widzę, że niepotrzebnie tu zajrzałam ;) Chyba po to, żeby skakać z radości :multi: Quote
Jasza Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Beaverko, fajnie, że masz kontakt z Państwem. Trzymaj ręke na pulsie.. A zdjęcia zobaczymy z przyjemnością! Największą! Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 :multi::multi::multi::multi: aukcja czuję, że udana :loveu::loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='madcat1981']No nie, nawet ne zdążyłam hopnąć wątku ;) :lol::multi:[/QUOTE] Ja tez, lubie takie wiadomosci:multi::multi: Quote
Recommended Posts