Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nam wyszło 199 ale w sumie to najwięcej za vice bisa w Opolu i bisa w Częstochowie. Szkoda, że tak mało wystaw zaliczyliśmy, więc do polskiej czołówki młodzieży jeszcze nam dużo brakuje. Ale pomysł z rankingiem bardzo dobry :)

Posted

Dzieki wszystkim za pomoc w zbieraniu danych. Ciagle sporo brakuje, :sadCyber: ale jak patrze na stawki z wystaw gdzie brakuje wynikow, a roznice punktowe miedzy poszczegolnymi psami to w zasadzie nic sie nie zmienia, wiec chyba inicjatywa TOP TEN 2005 dojdzie do skutku... :sg168:

Wlasnie koncze liczyc psiaki (tu chyba niespodzianek nie bedzie :lookarou:) , jutro biore sie za sunie...

Dysponuje ktos katalogiem z Nowego Targu?

Posted

Wiem wiem, widziałem, dzięki!
Chociaż główkę ma podobną z wyrazu do białego owczarka, to fajne to. Tyle tylko, że jak sobie przypomnę hece z kąpielami białasa to (*&~~#$9

Przeglądając te pieski odnoszę wrażenie, że naprawdę nie mamy się czego wstydzić, ale może jestem patriotycznie zaślepiony?

• 2 weeks later...
Posted

Zwycięzca Rankingu Wystawowego 2005 - Pies/Suka Roku 2005 -# 1 SH 2005

Ch.PL, Mł.Ch.PL Arktogea BLACK DIAMOND
(Ch.PL, Mł.Ch.PL EXPLORER BEAR Hydrargium - Ch.PL Arktogea ANDALUSIA)
hod. Żaneta Żmuda, wł. Jacek Szadkowski

IntCh, Ch.PL, Ch.LV, Mł.Ch.PL JAGIENKA z Coyoacan
(Ch.PL, Mł.Ch.PL POOR LONESOME COWBOY of Baker Lake - Ch.PL WESOŁA z Coyoacan)
hod. Ewa Czarkowska, wł. Katarzyna Czarkowska

[SIZE=3]more - www.husky.w.pl

Posted

Witam,
Gratulacje dla wszystkich, przy okazji dziękujemy Wam za ciekawy, emocjonujący i pełen ciekawych "zwrotów akcji" sezon. Szczególne podziękowania kieruję do hodowców Kronosa i Hery, czyli Żanetki i Piotrka z hodowli Arktogea oraz do wszystkich, którzy pomagali nam przygotowywać psy podczas wystaw, a dla których stanowliśmy nieraz bezpośrednią konkurencję (że wspomnę tylko Wilno, Białystok czy Wroclaw)! Tradycyjnie bardzo dziękuję też wszystkim tym, którzy nas nie lubią i za plecami obgadują - dzięki Wam wiemy, że warto się starać. Poniżej wygrzebane zdjęcie naszej zwycięskiej parki zaprzęgowej... a może by tak miocik na wiosnę ;-) ?

Posted

a ja oczywiscie zapadam sie pod ziemie - bo tak jak podejrzewalam bez sprostowan i poprawek sie nie obejdzie. Moj blad ze nie zaznaczylam na stronie mozliwosci wniesienia korekty. normalnie pieknie.

Prosze dlatego o wstrzymanie sie z zamieszczaniem na stronach informacji do piatku, bo to trzeba wszystko jeszcze raz sprawdzic. Jesli ktos przypadkiem policzyl punkty jakims psom ot tak z ciekawosci, bede wdzieczna za podeslanie na maila.

Osoby zainteresowane, zwlaszcza wlascicieli dwoch psow z kategorii Juniorow - Andrzeja Czaje i pania Ewe Stolarska - bardzo przepraszam za zamieszanie i wprowadzenie w blad! :(

Posted

Ooooo! Jesteśmy w czołówce :p
A cieszę się- no, bardzo się jakoś cieszę.... :multi:
I to najbardziej za Bursztynka- bo go kocham, normalnie jak nie wiem :p
Wielkie GRATULACJE dla wszystkich- tych, co zajęli pierwsze lokaty, ale i tych, którzy niekoniecznie uplasowali się w ścisłej czołówce.
Z reguły do tego typu rankingów podchodzę z dystansem, a wartość psa..... cóż, oceniam ją indywidualnie na własne oko, a wystawy mają tu niewiele do powiedzenia ;)

Posted

Witam,
my również gratulujemy wszystkim Zwycięzcom Rankingu!!

Przede wszystkim jednak chcielibyśmy pogratulować właścicielom psów z przydomkiem ARKTOGEA. Dzięki Waszej pracy i determinacji wszystkie wystawiane w ubiegłym roku psy z przydomkiem ARKTOGEA znalazły sie w pierwszej dziesiątce rankingu!!
W nadchodzącym sezonie wystawowym życzymy wszystkim równie udanych występów na ringach polskich i zagranicznych.
Żaneta i Piotrek

Posted

Ja również gratuluję WSZYSTKIM zwycięzcom rankingu haszczakowego!:loveu:
I tym bardziej wygranym i tym troszkę mniej!!!:loveu:
Życzę również WSZYSTKIM jeszcze lepszego sezonu 2006!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:

a w sezonie 2007 WIELKICH WYGRANYCH na I MIĘDZYNARODÓWCE W BIAŁYMSTOKU !!!! /już zatwierdzona!!!!/:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW RANKINGU I NIE TYLKO!!!
:klacz:
ABY ROK 2006 PRZYNIÓSŁ JESZCZE WIĘCEJ WYGRANYCH , A TYM SAMYM DUŻO WIĘCEJ RADOŚCI Z WYSTAW (dla właścicieli oczywiście).

POZDRAWIAMY

PS :wolfie:
MAM NADZIEJE,ŻE ZWYCIĘSKIE PSIAKI JUŻ SKONSUMOWAŁY JAKĄŚ MAŁA NOGRODE OD ICH SZCZĘŚLIWYCH WŁAŚCICIELI :razz:

Posted

majac cicha nadzieje ze teraz jest juz ok - zapraszam na www.husky.w.pl gdzie wisza juz poprawione wyniki rankingu wystawowego 2005. Niemale zamieszanie, dziekuje za wyrozumialosc, jeszcze raz bardzo przepraszam za bledy, niektore bardzo razace. Na 8 mozliwosci, zmienily sie trzy... moglo byc gorzej. Pozostaje mi obiecac ze na przyszly rok wiem juz jak ich unikac. Jednoczesnie dziekuje za pomoc w liczeniu i zwrocenie uwagi na pomylki tym ktorzy pomoc zechcieli. Przypominam cichutko ze to zabawa, prosze mnie nie linczowac za te bledy. Zle ze chcialam na poczatku ominac faze weryfikacji.
I tak na przyszlosc - tych ktorym cos sie nie zgadza prosze o kontakt bezposredni ze mna, chetnie wytlumacze jak policzyc punkty i/lub sprawdze czy sa dobrze policzone i wydaje mi sie ze dobijanie sie do wszystkich z wyjatkiem mnie jest troche... nie na miejscu.

Posted

kolejny wniosek na przyszlosc. nie robic rankingu w okresie przedsesyjnym :] lub zatrudnic kogos na 24godzinny dyzur...
mam pytanie czemu niektorym dopiero zaczyna zalezec na poprawkach jesli 1m-ce jest w zasiegu reki ;-))

zawsze chcialam zeby strony www.husky.w.pl byly miejscem gdzie mozna znalezc w miare na biezaco wyniki wystaw, liczylam na wspolprace, juz nie ZKwP ale wlascicieli-wystawcow. Zjawilo sie kilku. Reszta budzi sie kiedy jakies bledy dotycza ich psow :) Tez fajnie. I tak w wynikach kolejna zmiana - szczeniaki - Latrans - I

moze tak do czerwca uda sie ustalic ostateczna wersje :)

Posted

A czy z drugiej strony nikt nie wnioskował o usunięcie psa, ze względu na zbyt niską pozycję.
I tak z założenia statystycznego, ranking nabiera wyniaru promocyjno-reklamowego, co jest tylko stwierdzeniem, a nie żadnym wnioskiem o zabarwieniu negatywnie emocjonalnym, a i dobrze bo to i słuszne poniekąd.

Posted

Miśka -> odwaliłaś kawał dobrej roboty :klacz:
Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi, więc... nie powinnaś czuć się winna popełnienia błędów tylko dumna z końcowego efektu :B-fly:
A wnioski... już je wyciągnęłaś :happy1: