Malvina Posted December 25, 2005 Posted December 25, 2005 Nam wyszło 199 ale w sumie to najwięcej za vice bisa w Opolu i bisa w Częstochowie. Szkoda, że tak mało wystaw zaliczyliśmy, więc do polskiej czołówki młodzieży jeszcze nam dużo brakuje. Ale pomysł z rankingiem bardzo dobry :) Quote
Miśka Posted December 27, 2005 Author Posted December 27, 2005 Dzieki wszystkim za pomoc w zbieraniu danych. Ciagle sporo brakuje, :sadCyber: ale jak patrze na stawki z wystaw gdzie brakuje wynikow, a roznice punktowe miedzy poszczegolnymi psami to w zasadzie nic sie nie zmienia, wiec chyba inicjatywa TOP TEN 2005 dojdzie do skutku... :sg168: Wlasnie koncze liczyc psiaki (tu chyba niespodzianek nie bedzie :lookarou:) , jutro biore sie za sunie... Dysponuje ktos katalogiem z Nowego Targu? Quote
pmmazz Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 hmmmmmmm jako ciekawostka dla JACKA (HuskyTeam): http://dogs.tovik.com/aramis.htm białas jako zdobywca Best of Winner's/Winner's Dog na 2005 SHCA Nationals... Quote
HUSKYTEAM Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 Wiem wiem, widziałem, dzięki! Chociaż główkę ma podobną z wyrazu do białego owczarka, to fajne to. Tyle tylko, że jak sobie przypomnę hece z kąpielami białasa to (*&~~#$9 Przeglądając te pieski odnoszę wrażenie, że naprawdę nie mamy się czego wstydzić, ale może jestem patriotycznie zaślepiony? Quote
Miśka Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 Zwycięzca Rankingu Wystawowego 2005 - Pies/Suka Roku 2005 -# 1 SH 2005 Ch.PL, Mł.Ch.PL Arktogea BLACK DIAMOND (Ch.PL, Mł.Ch.PL EXPLORER BEAR Hydrargium - Ch.PL Arktogea ANDALUSIA) hod. Żaneta Żmuda, wł. Jacek Szadkowski IntCh, Ch.PL, Ch.LV, Mł.Ch.PL JAGIENKA z Coyoacan (Ch.PL, Mł.Ch.PL POOR LONESOME COWBOY of Baker Lake - Ch.PL WESOŁA z Coyoacan) hod. Ewa Czarkowska, wł. Katarzyna Czarkowska [SIZE=3]more - www.husky.w.pl Quote
Nitor-Nivalis Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Gratulacje dla wszystkich szczególnie dla Kronia i Hery :) Jagienki :) i wspaniałego weteranka :) i Sośka :) oraz dla wszytskich innych :) Quote
sh_maniak Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Gratulacje dla wszystkich piesków znajdujących się w rankingu :klacz: w szczególności dla pozostałych zwycięzców :klacz: Quote
SH Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Moja kochana Benisia wśród zwycięzców rankingu :-o "Jezu jak się cieszę" :loveu: Gratulacje dla wszystkich :Rose: Quote
efra-husky Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Gratulacje dla psiaczków :klacz: Wszystkie psiaki z rankingu przepiękne i zasłużyły na tytuły :Rose: Quote
HUSKYTEAM Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Witam, Gratulacje dla wszystkich, przy okazji dziękujemy Wam za ciekawy, emocjonujący i pełen ciekawych "zwrotów akcji" sezon. Szczególne podziękowania kieruję do hodowców Kronosa i Hery, czyli Żanetki i Piotrka z hodowli Arktogea oraz do wszystkich, którzy pomagali nam przygotowywać psy podczas wystaw, a dla których stanowliśmy nieraz bezpośrednią konkurencję (że wspomnę tylko Wilno, Białystok czy Wroclaw)! Tradycyjnie bardzo dziękuję też wszystkim tym, którzy nas nie lubią i za plecami obgadują - dzięki Wam wiemy, że warto się starać. Poniżej wygrzebane zdjęcie naszej zwycięskiej parki zaprzęgowej... a może by tak miocik na wiosnę ;-) ? Quote
Miśka Posted January 11, 2006 Author Posted January 11, 2006 a ja oczywiscie zapadam sie pod ziemie - bo tak jak podejrzewalam bez sprostowan i poprawek sie nie obejdzie. Moj blad ze nie zaznaczylam na stronie mozliwosci wniesienia korekty. normalnie pieknie. Prosze dlatego o wstrzymanie sie z zamieszczaniem na stronach informacji do piatku, bo to trzeba wszystko jeszcze raz sprawdzic. Jesli ktos przypadkiem policzyl punkty jakims psom ot tak z ciekawosci, bede wdzieczna za podeslanie na maila. Osoby zainteresowane, zwlaszcza wlascicieli dwoch psow z kategorii Juniorow - Andrzeja Czaje i pania Ewe Stolarska - bardzo przepraszam za zamieszanie i wprowadzenie w blad! :( Quote
NigdyNigdy Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ooooo! Jesteśmy w czołówce :p A cieszę się- no, bardzo się jakoś cieszę.... :multi: I to najbardziej za Bursztynka- bo go kocham, normalnie jak nie wiem :p Wielkie GRATULACJE dla wszystkich- tych, co zajęli pierwsze lokaty, ale i tych, którzy niekoniecznie uplasowali się w ścisłej czołówce. Z reguły do tego typu rankingów podchodzę z dystansem, a wartość psa..... cóż, oceniam ją indywidualnie na własne oko, a wystawy mają tu niewiele do powiedzenia ;) Quote
Cyraneczka Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Witam, my również gratulujemy wszystkim Zwycięzcom Rankingu!! Przede wszystkim jednak chcielibyśmy pogratulować właścicielom psów z przydomkiem ARKTOGEA. Dzięki Waszej pracy i determinacji wszystkie wystawiane w ubiegłym roku psy z przydomkiem ARKTOGEA znalazły sie w pierwszej dziesiątce rankingu!! W nadchodzącym sezonie wystawowym życzymy wszystkim równie udanych występów na ringach polskich i zagranicznych. Żaneta i Piotrek Quote
Matagi Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Ja również gratuluję WSZYSTKIM zwycięzcom rankingu haszczakowego!:loveu: I tym bardziej wygranym i tym troszkę mniej!!!:loveu: Życzę również WSZYSTKIM jeszcze lepszego sezonu 2006!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: a w sezonie 2007 WIELKICH WYGRANYCH na I MIĘDZYNARODÓWCE W BIAŁYMSTOKU !!!! /już zatwierdzona!!!!/:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Asdf Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZWYCIĘZCÓW RANKINGU I NIE TYLKO!!! :klacz: ABY ROK 2006 PRZYNIÓSŁ JESZCZE WIĘCEJ WYGRANYCH , A TYM SAMYM DUŻO WIĘCEJ RADOŚCI Z WYSTAW (dla właścicieli oczywiście). POZDRAWIAMY PS :wolfie: MAM NADZIEJE,ŻE ZWYCIĘSKIE PSIAKI JUŻ SKONSUMOWAŁY JAKĄŚ MAŁA NOGRODE OD ICH SZCZĘŚLIWYCH WŁAŚCICIELI :razz: Quote
Miśka Posted January 13, 2006 Author Posted January 13, 2006 majac cicha nadzieje ze teraz jest juz ok - zapraszam na www.husky.w.pl gdzie wisza juz poprawione wyniki rankingu wystawowego 2005. Niemale zamieszanie, dziekuje za wyrozumialosc, jeszcze raz bardzo przepraszam za bledy, niektore bardzo razace. Na 8 mozliwosci, zmienily sie trzy... moglo byc gorzej. Pozostaje mi obiecac ze na przyszly rok wiem juz jak ich unikac. Jednoczesnie dziekuje za pomoc w liczeniu i zwrocenie uwagi na pomylki tym ktorzy pomoc zechcieli. Przypominam cichutko ze to zabawa, prosze mnie nie linczowac za te bledy. Zle ze chcialam na poczatku ominac faze weryfikacji. I tak na przyszlosc - tych ktorym cos sie nie zgadza prosze o kontakt bezposredni ze mna, chetnie wytlumacze jak policzyc punkty i/lub sprawdze czy sa dobrze policzone i wydaje mi sie ze dobijanie sie do wszystkich z wyjatkiem mnie jest troche... nie na miejscu. Quote
Miśka Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 kolejny wniosek na przyszlosc. nie robic rankingu w okresie przedsesyjnym :] lub zatrudnic kogos na 24godzinny dyzur... mam pytanie czemu niektorym dopiero zaczyna zalezec na poprawkach jesli 1m-ce jest w zasiegu reki ;-)) zawsze chcialam zeby strony www.husky.w.pl byly miejscem gdzie mozna znalezc w miare na biezaco wyniki wystaw, liczylam na wspolprace, juz nie ZKwP ale wlascicieli-wystawcow. Zjawilo sie kilku. Reszta budzi sie kiedy jakies bledy dotycza ich psow :) Tez fajnie. I tak w wynikach kolejna zmiana - szczeniaki - Latrans - I moze tak do czerwca uda sie ustalic ostateczna wersje :) Quote
dachenoceras Posted January 15, 2006 Posted January 15, 2006 A czy z drugiej strony nikt nie wnioskował o usunięcie psa, ze względu na zbyt niską pozycję. I tak z założenia statystycznego, ranking nabiera wyniaru promocyjno-reklamowego, co jest tylko stwierdzeniem, a nie żadnym wnioskiem o zabarwieniu negatywnie emocjonalnym, a i dobrze bo to i słuszne poniekąd. Quote
Miśka Posted January 15, 2006 Author Posted January 15, 2006 dachenoceras napisał(a):A czy z drugiej strony nikt nie wnioskował o usunięcie psa, ze względu na zbyt niską pozycję. Nikt. :roll: Quote
SH Posted January 16, 2006 Posted January 16, 2006 Miśka -> odwaliłaś kawał dobrej roboty :klacz: Nie myli się tylko ten, kto nic nie robi, więc... nie powinnaś czuć się winna popełnienia błędów tylko dumna z końcowego efektu :B-fly: A wnioski... już je wyciągnęłaś :happy1: Quote
Recommended Posts