Miśka Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 http://www.ols.vectranet.pl/~husky/zagranica.htm najpierw prosze o pomoc (zwlaszcza mam na mysli Jagienke z Coyoacan;-) ) w uzupelnieniu informacji o sukcesach za granica Chcialabym sporzadzic, moze nie oficjalny, (chociaz przykladem Klubu Malamuta mozna by polaczyc z przyszloroczna klubowka ogloszenie wynikow na przyklad) tegoroczny ranking wystawowy. Mysle zeby brac pod uwage 7 (10?) najwyzej punktowanych wystepow, wg punktacji jaka byla stosowana na liscie dyskusyjnej Wystawy i jest na liscie SH-Wystawy (http://wsh.ovh.org/ranking_puntacja.htm) brakuje mi jeszcze wynikow z Krosna i Zakopanego, mam nadzieje ze uda sie do nich dotrzec (ktos byl z Was moze?). osobno beda rozpisane szczeniaki (kl. szczeniat+baby), mlodziez, weterany Licze na jakies sugestie Quote
Miśka Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Widze sporo braków u siebie, moze jestescie w stanie je uzupelnic KATOWICE CACIB 2005 KEFFI Albus - ?? głogów ERGO Nektar Północy - ? Arktogea BLACK WIZARD - ? łódź - czy ktos ma pelne wyniki z ocenami? jelenia góra inowroclaw slupsk psy kl. szczeniąt (2) I - AGAT C'est la Vie - ? II - GALAXY BOY Mountain Stream - ? radom psy kl. młodzieży (3) II - TALIZMAN FOR FORTUNATUS Eskimoski Domek - ? III - DEXTER Sądeckie Pieszczochy - ? psy kl. otwarta (3) I - ELVIS Eskimoski Domek - ? II - JANOSIK z Coyoacan - ? III - AJAKS WALECZNY Fortunatus - ? leszno psy kl. pośrednia (5) II - DJ GOLDEN CALVIN KLEIN Potęga Naturalności III - UNTIL THE TOP of Baker Lake IV - DAKOTA NIKE'S Nitor Nivalis DURANGO NIKE'S Nitor Nivalis psy kl. otwarta (?) II - GREENLAND Hydrargium III - SHOW MUST GO ON of Baker Lake IV - SAMARANCH Odyssea severu Husqvarna CASSANOVA KIL Dobry Zaprzęg krosno gdynia psy kl. otwarta (2) I - CAMEL Gorzowska Panorama - ? II - WIPER Fanaticus - ? psy kl. championów (1) I - SACHEM z Watahy z Ostrego Zęba - ? zakopane toruń psy kl. młodzieży (?) A'CHICAGO Eskimo River - ? przemysl psy kl. weteranów (?) Innisfree NEW YORK RANGER - ?? Quote
pmmazz Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Przemyśl: Innisfree New York Ranger - pamiętam jak w Przemyślu biegli z nim na ring, juz po zakończonej ocenie husky... Quote
pmmazz Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Uuuuuu jestem dumny jak cholera.... według tej punktacji uzbieraliśmy całe 78pkt w tym roku :cool2: !!! - Rzeszów - III dosk - Jarosław - I dosk, NPwR - Lublin - I dosk, CWC - Kraków - IV bdb (niestety) :nonono2: [międzynarodowa] - Warszawa - III dosk [międzynarodowa] - Przemyśl - I dosk, CWC :-D pozdrowionka P.S. Może i byłaby szansa na lepiej, ale dla nas to przede wszystkim zabawa i okazja do spotkania ze znajomymi oraz poznania nowych ludzi... Quote
HUSKYTEAM Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Nie wiem, co o tym sądzić i czy liczymy tak samo, bo mi wychodzi coś koło 890. Strach pomyśleć, ile wyjdzie Jagnie ;) Quote
pmmazz Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 No Panie....ja się nie dziwię...Kronio kosił jak popadło praktycznie do samego końca, o ile dobrze pamiętam, to tylko w Krakowie jakoś krawat średnio dopisał, więc.... a swoją drogą to i tak jakoś mało tych punktów Ci wyszło, bo mi się wydawało że ze 2000 zbierzesz :cool2: :-D ;-) Quote
sh_maniak Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 890 to mało :nonono2: , bardzo dużo :-D ja z ciekawosci policzyłam sobie moja Asanpi i wyszło tylko306 pkt. Quote
Miśka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 wiadomo... ranking mozna traktowac tak samo powaznie jak wystawy :sg168: niemniej jednak uwazam ze milo znalezc sie w top ten sezonu 2005, a ze samo liczenie nic nie kosztuje (czego ja nie wymysle zeby sie nie uczyc... :rolleyes:). zobaczymy czy uda sie uzupelnic braki w wynikach. Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 to ja dodam Leszno - pełne wyniki PSY KL. SZCZENIĄT 1. KAIRO PRINCE Książęta Północy - wo 2. APIS Ninsun- wo PSY KL. MŁODZIEŻY 1. SOCHI de Ciukci - Zw. Młodzieży, 2. Husqvarna FLAMENCO - dosk 3. DEMON Śnieżne Psy- dosk PSY KL. POŚREDNIA 1. KORAL BLACK Eskimoski Domek - CWC, CACIB 2. DJ GOLDEN CALVIN KLEIN Potega Naturalności - dosk 3. UNTIL THE TOP of Baker Lake- dosk 4. DAKOTA NIKE'S Nitor Nivalis- dosk PSY KL. OTWARTA 1. RAMZES Russ Kennel - CWC 2. GRENLAND Hydrargium- dosk 3. SHOW MUST GO ON of Baker Lake - dosk 4.SAMARANCH Odyssea severu - dosk PSY KL. CHAMPIONÓW 1. CH. EXPLORER BEAR Hydrargium - CWC, res.CACIB PSY KL. WETERANÓW 1. CH. MINUK Sivudelek-dosk SUKI KL. SZCZENIĄT 1. Arktogea VIRTUAL VIRGO FOR HUSQVARNA - II BIS Puppy 2. EVENING SHINE Nitor Nivalis- wo 3. Arktogea OCEANIA- wo 4. DASHA Moanke- wo SUKI KL. MŁODZIEŻY 1. TINA TURNER Eskimoski Domek- Zw.Mł. 2. TIWAYE ASANPI POTĘGA NATURALNOŚCI Eskimoski Domek- dosk 3. TIKI-TIKI Eskimoski Domek- dosk 4. ATENA Połanieckie Wzgórze- dosk SUKI KL. POŚREDNIA 1. Husqvarna MERCI - CWC 2. ILUZJA Z Pierwszej Ręki- dosk 3. GALOPKA z Banciarni- dosk SUKI KL. OTWARTA 1. SUN AND WIND Eskimo Riwer - CWC, res. CACIB 2. Ch.Mł. EVORA de Ciukci- dosk 3. NAOMI PRINCESS Książęta Północy - dosk 4. ALBANY Arktyczna Siła- dosk SUKI KL. CHAMPIONÓW 1. CH. EAGLE RIVER Hydrargium - CWC, CACIB, BOB, II BOG Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Radom 2005 RADOM 2005 PSY Klasa Młodzieży I NORDIC BLUE MONTE CARLO II TALIZMAN FOR FORTUNATUS ESKIMOSKI DOMEK III DEXTER SĄDECKIE PIESZCZOCHY Klasa Otwarta I ELVIS ESKIMOSKI DOMEK II JANOSIK Z COYOACAN III WALECZNY AJAKS FORTUNATUS Klasa Championów EASY RIDER HYDRAGIUM NPWR Klasa Weteranów BURSZTYN Z COYOACAN -BIS WETERANÓW SUKI Klasa Młodzieży I ARCTIC CHAMPIONS AMERICAN BEAUTY- ZW MŁ W RASIE NB ANDARIELLA NIKE'S NB SEONA DE CIUKCI Klasa Pośrednia I ATLANTA POŁANIECKIE WZGÓRZE II ANASTAZJA MOUNTAIN STREAM BDB ? CHANTE HUSKY MERKAMBERTANER ? CHICALA HUSKY MERKAMBERTANER Klasa Otwarta I ARIZONA DREAM FORTUNATUS II JAGIENKA Z COYOACAN III LIBERTY FORTUNATUS IV ASTRA DEMAV NB BRITA SH MERKAMBERTANER NB JUTRZENKA Z COYOACAN Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Krajowa Wystawa Psów Rasowych Jelenia Góra 2005 s. M.Kozber PL Psy kl. młodzieży 1. Sochi de Ciukci - Zw.Mł. Psy kl. otwarta 1. Potęga Naturalności DJ GOLDEN CALVIN KLEIN - CWC, NPwR 2. BOSS z Górskiej Osady - dosk 3. DOGKAN z Banciarni - ? SAMARANCH Odysea Severu Suki kl. szczeniąt 1.EVENING SHINE Nitor Nivalis -wo, Best Puppy in Breed, III BIS Puppy Suki kl. młodzieży 1. TIWAYE ASANPI POTEGA NATURALNOSCI Potęga Naturalności - Zw.Mł., NJwR, BOB, II BOG 2. AMI Fast Paws - bdb 3. PIĘKNA Eskimoski Domek -bdb Suki kl. pośrednia 1. ILUZJA Z Pierwszej Ręki - CWC, NSwR Suki kl. otwarta 1. TYRA Ślężański Niedźwiedź - CWC (nie mam pewności) 2. TOTENAY Ślężański Niedźwiedź - bdb 3. CAJA FOREWER Moanke - bdb AISHA CRAZY Moanke - bdb ARICA Moro No Kimi - bdb SELVA Sivudelek - ? Quote
Miśka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 [quote name='Nitor-Nivalis']Radom 2005 RADOM 2005 PSY Klasa Młodzieży I NORDIC BLUE MONTE CARLO II TALIZMAN FOR FORTUNATUS ESKIMOSKI DOMEK III DEXTER SĄDECKIE PIESZCZOCHY czy mam rozumiec ze jesli nie jest napisane bdb,nb czy cokolwiek innego to znaczy ze byly dosk? dzieki za wyniki Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Wyniki z klubowki sa w topicu "wyniki z wystaw" i tam chyba doszlismy kto jakie dostał oceny a przynajmniej byly takie proby :) Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Miśka napisał(a):czy mam rozumiec ze jesli nie jest napisane bdb,nb czy cokolwiek innego to znaczy ze byly dosk? dzieki za wyniki Trudno powiedzieć, wklejam tylko to co dostawalam mailem ;) ale stawiam ze tak bo w innych kiedy nie byly dosk, to jest to zaznaczone :) Quote
Miśka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 klubowke mam, chodzilo mi o lodz miedzynarodowa. bede zmuszona wyslac roon-a do ichnego zwiazku chyba :cool2: Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 w głogowie - nie bylo Arktogea BLACK WIZARD i chyba nie bylo tego drugiego tez, bo nie mam go w wynikach. Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Miśka napisał(a):klubowke mam, chodzilo mi o lodz miedzynarodowa. bede zmuszona wyslac roon-a do ichnego zwiazku chyba :cool2: aaa to sorka :) hmm z tego co pamietam Żaneta miala na stronce wyniki z tej wystawy Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 w Inowrocławiu wiem tylko że Piękna Eskimoski Domek - Zw. Mł. i NJwR Quote
Nitor-Nivalis Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Jednak Żanetka nie ma wyników z łodzi na stronie :( Quote
Cyraneczka Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Na mojej stronie są wyniki z Łodzi - międzynarodówki, nie zawsze jednak są oceny, bo nie zawsze uda mi się dobrze spisać. Wszystkie wyniki psów z moim przydomkiem są poprawne i wiarygodne i można je spisać ze strony dla potrzeb rankingu. Nie mam co prawda pełnych wyników z Rzeszowa, ale tam sporo naszych psów było i powygrywały więc tez można to odnotować. Pozdrawiam Żaneta Quote
NigdyNigdy Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='Miśka']http://www.ols.vectranet.pl/~husky/zagranica.htm najpierw prosze o pomoc (zwlaszcza mam na mysli Jagienke z Coyoacan;-) ) w uzupelnieniu informacji o sukcesach za granica Nie ma sprawy. Pozwól tylko, że dojadę do domku :puppydog: Przejrzę co i jak i wyślę Ci priva :sg168: [quote name='Miśka']osobno beda rozpisane szczeniaki (kl. szczeniat+baby), mlodziez, weterany W końcu ktoś pomyślał o dziadkach :bigok: A co do wyników z wystaw.... :thinkerg: Widze, że trochę tego już jest, ale zobaczę, czy ja nie mam jakiś dodatkowych informacji. Jakby ktoś ich tu przede mną nie wrzucił, to postaram się to zrobić dzisiaj ;-) Quote
NigdyNigdy Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 Mirko, wysłałam Ci PW ;-) Zerknęłam do swoim annałów i chyba nic więcej niż to, co tu już napisano, w sprawie wystaw, nie dodam:roll: A tak, z ciekawości, sobie policzyłam: - Bursztynkowi wyszło: za Rygę- 110, za Poznań- 70, za Łódź i Opole- po 90, za Lublin, Radom i Kielce- po 60, to w sumie jakieś 540. - Jaguśce wyszło: za Rygę- 160, za Poznań- 100, za Kielce- 80, za Lublin- 70, za Nowy Dwór Maz. (x 2)- po 30, Łódź- 50, to wychodzi 520.... chyba :roll: Quote
rOOn7 Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 :bigok: Miśka napisał(a):wiadomo... ranking mozna traktowac tak samo powaznie jak wystawy :sg168: niemniej jednak uwazam ze milo znalezc sie w top ten sezonu 2005, a ze samo liczenie nic nie kosztuje (czego ja nie wymysle zeby sie nie uczyc... :rolleyes:). zobaczymy czy uda sie uzupelnic braki w wynikach. :puppydog: Quote
Miśka Posted December 22, 2005 Author Posted December 22, 2005 rOOn7 napisał(a)::puppydog: grabisz sobie.... tyle powiem Kasia, dzieki za list, dzisiaj postaram sie wszystko uaktualnic ;-) Quote
NigdyNigdy Posted December 23, 2005 Posted December 23, 2005 Miśka napisał(a):Kasia, dzieki za list, dzisiaj postaram sie wszystko uaktualnic ;-) My pleasure :sg168: Quote
Recommended Posts