mru Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Hazmat jednak umie szczekać ;) ale nie robi tego zbyt często i tylko jak moje psy zaczynają potrafi też fajnie narzekać :D ma słodki niski głos ogólnie taka ciapa trochę, ale bardzo fajna, miła w dotyku, ciepła (naprawdę dobra na zimę!) Quote
mru Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 :cool3::cool3::cool3: jeszcze mam jakieś na telefonie tezeta Quote
gos Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Ale ma wzrok! :D Rzeczywiście "bohater wewnętrznie skłócony" :lol: Quote
mru Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 [quote name='gos']"bohater wewnętrznie skłócony" :lol: ahahahaha :evil_lol: dokładnie! to mi się kojarzy z tym biedactwem... http://www.youtube.com/watch?v=vmUCYaY5X0E Quote
gos Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 To spójrz na to: YouTube - The Dramatic Lemur Original (uwielbiam ten filmik. mimo, że moi koledzy z firmy spojrzeli na mnie jak na ufoka, kiedy po obejrzeniu skwitowałam tylko: "to nie jest lemur. to wyrak.") Quote
orpha Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 heheh on ma cos z filozofa , ten wiecznie zamyslony wzrok.... Quote
mru Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 wyrak upiór! :) oj nie no, mogłam Hazimierza Wyrak nazwać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pierwszy, dziewiczy plakat Haza, robiony na szybko wczoraj (poprawię to i owo jeszcze) Download Haz_plakat.pdf from Sendspace.com - send big files the easy way Quote
mru Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zobaczcie, gdzie Gacuś nóżkę trzyma :evil_lol: Quote
mru Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 aha, przypomniało mi się :evil_lol: Hazmat nam dziś w samochodzie z nudów... nucił :cool1: ogóle on tak śmiesznie narzeka :cool3: fafle mu tylko latają. Quote
orpha Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 hahaha no nie , nie dosc ze filozof to jeszcze solista :cool3: Quote
mru Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 jego jednak coś do tek muzyki ciągnie :lol: Quote
morisowa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Niesamowicie miniasty psiak :eviltong: Quote
mru Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Hazmat najpierw nabawił się jakiegoś zapalenia pęcherza (już CHYBA mu mija) a potem zaczął kuleć na przednią łapkę... :roll: jutro idziemy do weta - jest chirurgiem, więc się świetnie składa a tu proszę całe stado :evil_lol: od lewej: Diego de la Vega, Hazamat Bagatov, Herr Gacuś i Skrzeku. Quote
mru Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 no ujęcie nieziemskie :) oni nie zawsze tak... ;) ah byliśmy u weta! z lekami itd. wydałam 127 zł. odbiorę sobie z bazarku szkoleniowego, bo niestety nie jestem przy kasie. Hazek ewidentnie kuleje i może to być zapalenie kości (bo u młodych psów się zdarza) ale nie musi, może to być też po prostu zaciągnięcie tkanek miękkich. oby :roll: muszę zbadać mu ten mocz też pod kątem tego jego sikania... Haz nie może za dużo spacerować i (biedak!) bawić z chłopakami :placz: dostał Carprodyl na łagodzenie stanów zapalnych i bólu. za 7 dni kontrola... ale Haz narzekał u weta :evil_lol: mówię wam, ile gadał! biedny, bo pan wet badał go na różne sposoby przez 30 minut chyba, jak nie lepiej :) hehe Quote
mru Posted December 12, 2009 Author Posted December 12, 2009 ciężko ich ciągle rozdzielać w zabawie :/ już sama nie wiem, czy on nadal kuleje trzeba po weekendzie iść na kontrolę :roll: no i ciągle czasu brak na porządne ogłaszanie... morisowa, jak będziesz na Paluchu rozejrzyj się proszę za ta suką [FONT=verdana][SIZE=1] [B]2912/09 [/B][/SIZE][/FONT] Quote
mru Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 słuchajcie no, mam poważny problem z Hazmatem! on ciagle sika :eviltong: sika na moje łóżko :cool3: podnosi noge i chlup sika na TZta mojej siostry (a on jest wysoki!) zrobiłam mu nawet badanie moczu - wszystko jest w porządku! układ moczowy Hazmata jest całkiem zdrowy i funkcjonuje normalnie! :PROXY5: z resztą to nie jest sikanie "bo muszę" to jest podnoszenie nogi :eviltong: ew. sikanie pod siebie w okreslonych sytuacjach! oznacza to, że to dominacja! lub lęk.:niewiem: ale raczej dominacja... Hazmat sika, jak mu się coś nie podoba jak np. kiedyś zrzucilam go z łóżka to podniósł nogę i nasikał :eviltong: dziś rano nasikał (podniósł nogę) jak się ubierałam do pracy wczoraj nasikał na Skrzeka :P hehehe ale tak naprawde znów na TZta siostry on potrzebuje kastracji :( a na Paluch nie sposób się dodzwonić - ja nie mogę, bo pracuję przy szefie zaraz i nie mogę urządzać sobie pogaduszek lub wisieć na talefonie ;/ napisałam do nich kiedyś maila i mi nawet odpisali, ale kazali dzwonić... aaaaaaaaaaaa pomocy! Hzmat mnie utopi :D Quote
mru Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 albo coś jest białe, albo czarne - nie ma nic pomiędzy :diabloti: dyskomfort na pewno wiąże się z każdą z tych opcji ja nie wiem, on tak z twarzy to zawsze odczuwa dyskomfort hehe ;) Quote
Becia66 Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 no to juz wiem kto to Hazmat. I zdaje się że szybko szukałas mu domu bo miejsca brak....:diabloti::diabloti: Quote
Recommended Posts