Charly Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 oj jaki biedny piesia. za kilka dni będzie fikał jak nowy:) Quote
morisowa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Charly napisał(a):oj jaki biedny piesia. za kilka dni będzie fikał jak nowy:) i lżejszy :diabloti: Quote
mru Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 bazarek na Hazimierza :) http://www.dogomania.pl/threads/180824-KOLCZYKI-bransoletka-pierA-cionki-na-Hazmata-frasobliwego-do-7-03?p=14201609&viewfull=1#post14201609 zapraszam! niezłe towary! [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
mru Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 w te wakacje Hazmat odkrył swoje powołanie - obronę! :eviltong: mam nadzieję jeszcze wykorzystać słońce i zrobić mu parę fotek na rękawie :) tak wyglada zadowolony z siebie Hazmat po pracy ;) Quote
mru Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 btw - znalazłam faceta, który zgarnął Hazmata z ulicy i potem oddał go na Paluch, na naszej-klasie (znam jego dane, włącznie z adresem, bo przecież mieliśmy do niego jechać pomóc mu układać jego psa i Hazmata... ale na 30 minut przed naszym spotkaniem, kiedy byliśmy już w samochodzie, zadzwonił do nas i powiedział, że już nie trzeba, bo psa oddał...) pan ma teraz yoreczka... chciałam mu już nakur*** i przypomnieć to i owo, ale stwierdziłąm, że szkoda zachodu. i wyłączyłam n-k. juz tam nie wchodzę :eviltong: Quote
zuza1954 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Ale fajny!!!:lol::lol::lol:[quote name='mru']w te wakacje Hazmat odkrył swoje powołanie - obronę! :eviltong: mam nadzieję jeszcze wykorzystać słońce i zrobić mu parę fotek na rękawie :) tak wyglada zadowolony z siebie Hazmat po pracy ;) Quote
sleepingbyday Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 a jaki najodważniejszy na wsi! jadaczkę rozpuszcza do prawie każdego psa. nawet do mojej zośki, co jest draństwem.... a ja bym napisała, publiczne piętnowanie idzie w pięty. Quote
mru Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 no dzięki sbd, ale fakt - drze mordę nieźle jak coś. on generalnie lubi psy, tylko mało je zna i każdego sie boi :) a Gacka kocha a Gacek jego. [CENTER][IMG]http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/moje/DSC00690.jpg[/IMG] [LEFT]a takie mam widoki rano - aż chce się wstawać ;) [/LEFT] [IMG]http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/moje/DSC00689.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Charly Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 jejku jakie boskie zdjęcie:loveu::loveu::loveu: ja myślę, że mój Filip chyba by się nigdy tak nie zgodził z innym samcem (zresztą on tak to się nawet z suką nie zgodzi- strefa prywatna musi być). Tym bardziej, że w domu dziewczyna. Gdybym miala możliwość się dopsić jeszcze to chyba tylko następna suczka. Quote
Becia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 Kocham Hazmata za to że kocha Gacka. :loveu: A Gacka nigdy nie zapomnę.... Quote
mru Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 Beciu ostatnio z TZ czytaliśmy pierwsze strony wątku Gacusia... ale się uśmialiśmy no i wzruszająco też było ;) a Gacuś w tym czasie u TZ na kolanach sobie nieświadomy niczego spał. dzięki za Gacusia, że go wtedy wyciągnęłyście tak sprawnie i że pobył u Ciebie chwilę i że teraz mam go ja :) jest boski haha a chyba jeszcze wiecie kwiaty kupię i pojadę na Bodycha (gdzie znaleziono Hazmata), żeby ludziom podziękować, że go wywalili :P Quote
Becia66 Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 [quote name='mru'] a chyba jeszcze wiecie kwiaty kupię i pojadę na Bodycha (gdzie znaleziono Hazmata), żeby ludziom podziękować, że go wywalili :P[/QUOTE] kup kup, ja się dołożę....:lol: Quote
sleepingbyday Posted December 9, 2010 Posted December 9, 2010 ale jaja. ten gacek to niezły żigolak, pamiętam jeszcze takie miłosne ujęcia z diego. widze, ze się skończyło....:shake: Quote
mru Posted December 9, 2010 Author Posted December 9, 2010 tak :( już się nawet z Diego nie bawi :( już tylko Hazamat (ale Hazamat na szczęście lubi wszystkich) Quote
mru Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 aha, Hazmat już u nas ponad rok :) fajna była impreza, sto lat sto lat alleluja! [CENTER][IMG]http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/moje/DSC00696-1.jpg[/IMG] a po imprezie można spać, np. tak: [IMG]http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/moje/DSC00692-1.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
mru Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 hazamacikowe spacery :) ze swoją dziewczyną :) (byłą Gacka) w trakcie inwestygacji z chłopakami z przyczajki z dziwną miną Quote
mru Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 kłótnia o kijek potem sie podzielili i każdy miał swój (Gaciu dostał nawet taki malutki) Quote
mru Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 a no i to... (zwykle po czymś takim Hazmat sika ze stresu... albo gada do siebie:)) Quote
mru Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 ale on mnie kocha, tylko trochę więcej emocji to dla niego za dużo :) wczoraj siedział ze mną ze 30 minut u siostry, w której pokoju mieszkają szczurki. cały czas je obserwował, potem pokazałyśmy mu jednego na rączce, powąchał i szczur mu wlazł na nos. wszystko cacy. wychodzimy... a Hazmat biegnie i sika pod siebie. Quote
Charly Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 hihihi. Biedny Hazamacik. Smieje się, bo nic mu u Was nie grozi i może sobie być cicijają;) Zastanawiam się, jak sobie radzisz z tymi smyczami. Ja z dwoma mam problem czasem. Miesza mi sie, psy się plątają. chociaz teraz już przywykłam. Quote
mru Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 a spoko, czasem sie plączą, ale to już przywykłam :P Quote
Recommended Posts