Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
Posted

w te wakacje Hazmat odkrył swoje powołanie - obronę! :eviltong:

mam nadzieję jeszcze wykorzystać słońce i zrobić mu parę fotek na rękawie :)

tak wyglada zadowolony z siebie Hazmat po pracy ;)

Posted

btw - znalazłam faceta, który zgarnął Hazmata z ulicy i potem oddał go na Paluch, na naszej-klasie (znam jego dane, włącznie z adresem, bo przecież mieliśmy do niego jechać pomóc mu układać jego psa i Hazmata... ale na 30 minut przed naszym spotkaniem, kiedy byliśmy już w samochodzie, zadzwonił do nas i powiedział, że już nie trzeba, bo psa oddał...)

pan ma teraz yoreczka...

chciałam mu już nakur*** i przypomnieć to i owo, ale stwierdziłąm, że szkoda zachodu. i wyłączyłam n-k. juz tam nie wchodzę :eviltong:

Posted

Ale fajny!!!:lol::lol::lol:[quote name='mru']w te wakacje Hazmat odkrył swoje powołanie - obronę! :eviltong:

mam nadzieję jeszcze wykorzystać słońce i zrobić mu parę fotek na rękawie :)

tak wyglada zadowolony z siebie Hazmat po pracy ;)

• 3 months later...
Posted

no dzięki sbd, ale fakt - drze mordę nieźle jak coś. on generalnie lubi psy, tylko mało je zna i każdego sie boi :)

a Gacka kocha a Gacek jego.

[CENTER][IMG]http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/moje/DSC00690.jpg[/IMG]

[LEFT]a takie mam widoki rano - aż chce się wstawać ;)
[/LEFT]

[IMG]http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/moje/DSC00689.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

jejku jakie boskie zdjęcie:loveu::loveu::loveu:

ja myślę, że mój Filip chyba by się nigdy tak nie zgodził z innym samcem (zresztą on tak to się nawet z suką nie zgodzi- strefa prywatna musi być). Tym bardziej, że w domu dziewczyna. Gdybym miala możliwość się dopsić jeszcze to chyba tylko następna suczka.

Posted

Beciu ostatnio z TZ czytaliśmy pierwsze strony wątku Gacusia... ale się uśmialiśmy no i wzruszająco też było ;) a Gacuś w tym czasie u TZ na kolanach sobie nieświadomy niczego spał. dzięki za Gacusia, że go wtedy wyciągnęłyście tak sprawnie i że pobył u Ciebie chwilę i że teraz mam go ja :) jest boski haha

a chyba jeszcze wiecie kwiaty kupię i pojadę na Bodycha (gdzie znaleziono Hazmata), żeby ludziom podziękować, że go wywalili :P

Posted

[quote name='mru']

a chyba jeszcze wiecie kwiaty kupię i pojadę na Bodycha (gdzie znaleziono Hazmata), żeby ludziom podziękować, że go wywalili :P[/QUOTE]

kup kup, ja się dołożę....:lol:

Posted

aha, Hazmat już u nas ponad rok :) fajna była impreza, sto lat sto lat alleluja!

[CENTER][IMG]http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/moje/DSC00696-1.jpg[/IMG]

a po imprezie można spać, np. tak:

[IMG]http://i927.photobucket.com/albums/ad118/mru_int/moje/DSC00692-1.jpg[/IMG]

[/CENTER]

• 2 weeks later...
Posted

ale on mnie kocha, tylko trochę więcej emocji to dla niego za dużo :)

wczoraj siedział ze mną ze 30 minut u siostry, w której pokoju mieszkają szczurki. cały czas je obserwował, potem pokazałyśmy mu jednego na rączce, powąchał i szczur mu wlazł na nos. wszystko cacy. wychodzimy... a Hazmat biegnie i sika pod siebie.

Posted

hihihi. Biedny Hazamacik. Smieje się, bo nic mu u Was nie grozi i może sobie być cicijają;)

Zastanawiam się, jak sobie radzisz z tymi smyczami. Ja z dwoma mam problem czasem. Miesza mi sie, psy się plątają. chociaz teraz już przywykłam.