mru Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 że tak powiem, grzenka - nie było wyjścia ;););) Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 kurde mru nie moge Ci na pw odpisac , bo co chce wyslac wiadomosc to przeladowuje mi strone i pokazuje mi sie napis "Your submission could not be processed because the token has expired. Please push the back button and reload the previous window." Pewnie , ze pomoge !!!!!! bez dwoch zdan :):):) Mru a mam kolegi , ta u ktorej jest Tramp prosi o troche pomocy w ulozeniu go :) , da sie to jakos zorganizowac ? Quote
mru Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 dzieki orpha :D tak, da się :cool1: daj im nr do Pawła Paweł co prawda teraz trochę w malignie ;) ale to chyba (oby) tylko przeziębienie niech dzwonią i powiedzą, że są od Trampa :P Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 posiałam numer do Pawła :cool1: , oni na Ursynowie mieszkaja w razie co :) , magnoli czy jakos tak czy maligny ?... Quote
mru Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='orpha']magnoli czy jakos tak czy maligny ?...[/QUOTE] zomg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wow, to nasi! znaczy moi! zaraz Ci wyślę nr! Quote
gos Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 5:30? Zdrowo... On Cię tak budzi skoro świt? A jak zdjęcie zrobisz, to zapraszam;-) Pychol ma bardzo sympatyczny. Quote
mru Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 orpha, ale magnoli to jest na marysinie :roll: nie, gos, on mnie nie budzi :) budzik mnie budzi mówi, że czas wstać, wyjść z psem i lecieć do pracy :( Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 kurcze cos na m , kolo metra Natolin ... a juz wiem !!!!! Meander !!! Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 a może stokrotki :evil_lol:? orpha, popylam dzis po pracy z psami do piaseczna, potzrebuję kagańca zofijki, możemy się spotkac ok 17.00??? aha, oftopik bazarkowy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/srebrna-bizuteria-nie-tylko-na-kajtka-psy-z-fpr-zwp-do-04-11-a-172299/ Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 no nie wiem czy Ci oddam , zastanowie sie :eviltong: Quote
eliza_sk Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Warszawianki, może będziecie mogły pomóc ??? Dziś rano na BEMOWIE ul. Hery zwiał nam psiak wczoraj tam wyadoptowany. Każda pomoc mile widziana - POMÓŻCIE, proszę: http://www.dogomania.pl/forum/f28/remek-sznaucer-mix-wyadoptow-29-10-uciekl-wawa-bemowo-ul-hery-pomocyyyyyyyy-143531/ Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 zapraszam na watek Miszki , pusto u dziewczyny troche ruchu by sie tam przydalo http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-160-pln-149057/ Quote
sleepingbyday Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 oddaj oddaj, plisssss :eviltong:. tylko bez czapki, bo z koopa maneli bedę jechać.... Quote
mru Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 Hazmat na przykład odkrył dziś... akwarium :evil_lol: Ooo... i w lewo... no ja nie mogę... :mdrmed::megagrin::shiny: podobno obserwował tak to akwarium z 15 minut :) ależ on ma cierpliwość! królika obserwował 2 h chyba ;) - halo? TOZ? tu Synek mówi. Oni mają pozamykane różne zwierzątka w klatkach i za szybą! Taki mały Niemiec, co też tu mieszka, mówi że nie dają obiadków! A mi chcą wyciąć jajka! Quote
mysza 1 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Przepraszam za offa, pilnie szukamy tymczasów w Wawie dla szczeniaków ze "schroniska" w Swarzędzu. Jutro Gusia jedzie po psy i wraca do Warszawy, może ktoś ma przypadkiem miejsce i zechce ocalić jakiegoś? http://www.dogomania.pl/forum/f28/nie-pseudo-hodowla-pseudo-schron-pomoc-dla-nich-na-cito-potrzebna-172309/ Quote
mru Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 niestety byłam sama na spacerze, a Hazmat nie chciał zdjęć :mad: Quote
grzenka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Mru, on jest piękny po prostu:loveu::loveu::loveu: Taki niedźwiadek brunatny:loveu: Słuchaj-jakoś albo przeoczyłam albo nie było o tym mowy:razz: na wątku, czy chłopak u Ciebie zostaje:-o:cool1: czy trzeba mu będzie szukać domku? Quote
mru Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 nie, nie zostaje :roll: ja mam mieszkanie w bloku z lat 80tych ;), rodziców + siostrę i teraz 4 psy :eviltong: moi sąsiedzi to się pewnie już za głowę łapią :cool3::evil_lol: więc Hazmat jest do adopcji :) nie ma na razie ogłoszeń, bo jestem w fazie robienia dobrych zdjęć (w tygodniu to wiesz, po 16 już jest noc) jak tylko będą - piszę tekst i ruszamy :p ale to super bezproblemowy pies i wesoły i nie szczeka i nie płacze więc myślę, że kogoś bardzo uszczęśliwi grzenka, dzięki, ze jesteś :D:D:D Quote
grzenka Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 [quote name='mru']Hazmat jest do adopcji :)[/QUOTE] Tak myślałam:lol: - będzie potrzebował duuużo ogłoszeń, a że jest cudny - mam nadzieję, szybko znajdzie to swoje miejsce na zawsze. Brak mi słów:loveu: na to, że wyciągnęłaś go stamtąd i uratowałaś tego cudnego misiaka:loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 [quote name='APSA']A pchły razem z nim :p[/QUOTE] e, skoro z nim wyjechały to już w schronisku nie ma :):cool3: Quote
Recommended Posts