mru Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Od wczoraj jest u mnie Hazmat zwany także Synkiem :) chłopak jak na razie wczoraj zapoznał się z resztą towarzystwa z Gackiem okej, on to omija "nowych" a potem zaczyna się z nimi bawić :cool3: ze Skrzekiem to w ogóle zero problemu (Skrzek jest głuchy i ślepy i nie wiem, czy w ogóle się zauważyli hihi) natomiast Diego wciąż na Hazmata warczy :diabloti: i stara się mu pokazać, kto tu jest szefem (mimo, że Diego szefem nie jest...:roll:) Hazmat za to zgrywa głupa :eviltong: i stara się pokazać, że on nie chce przejąć kontroli tylko się bawić (wtedy Diego głupieje totalnie :-o bo nie umie się bawić z nikim innym oprócz ludzi i Gacka) Hazmat spać nie mógł i co chwila wstawał i mnie nosem dotykał i powalał zapachem ;) a że u mnie w pokoju śpią jeszcze Diego i Gacek (obaj na łóżko oczywiście ze mną wskoczyli, żeby pokazać kto tu gdzie śpi hihi) to wtedy Diego zaczynał warczeć i ja przez sen musiałam mówić "feeeee..." za bardzo się nie wyspałam, bo Hazmat stwierdził, że on o 5 rano zacznie się bawić :roll: i rozbijał mi się po pokoju. A ja się przeraziłam, że nasika (bo wczoraj sikał), więc z nim wyszłam ;) on na spacerze jest wyjątkowo grzeczny! wczoraj właśnie jeszcze nam całe mieszkanie obsikał (chyba z emocji), ale dziś będę miała neutralizator :cool1: rano nie było nasikane ;) na szczęście - ani nic innego nie było ;) dziś znaczył kręcąc się z Diego po przedpokoju :eviltong: więc jak najszybciej trzeba mu jajka ciachnąć i myślę, że potem już będzie do adopcji :) ponieważ to bardzo fajny psychicznie pies może nie jakiś piękny (chociaż mi się podoba, szczególnie z twarzy:eviltong:), ale nadrabia usposobieniem od razu wszystkich kocha, nie jest agresywny (ulega nawet Diego hihi a Diego jakiś groźny to nie jest i straszna lękliwa ciapa z niego) na spacerze jest bardzo grzeczny! aż dziwne :) prawie nie ciągnie, nie okręca smyczą drzew ani nic ;) no i muszę się spieszyć z adopcją, bo u mnie ciasno :roll: Przypomnę tylko, że Hazmat to pies, który znaleziony został w Regułach w styczniu tego roku. Pan, który go znalazł wziął go do siebie, ale ponieważ jego pies-rezydent nie akceptował nowego - spróbował oddać Synka swojej mamie. Jednak Synek jest młody, żywy i mama sobie nie dawała rady. Wtedy orpha poprosiła Pawła, żeby ten pomógł panu albo "dogadać psy" albo pomóc z Pan zadzwonił, umówiliśmy się i już byliśmy niemal w drodze... kiedy pan znów zadzwonił, żeby powiedzieć, że już nie trzeba przyjeżdżać, bo on oddał psa do schroniska... a teraz pierwsze foty: a tu Synek w styczniu: Quote
orpha Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 do tej pory nie znalam , ale teraz juz znam Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 znałaś - sama mi o nim powiedziałaś :cool1: :cool3: APSA - królika mamy ;) Quote
orpha Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 o masz .... na tych zdjeciach w pierwszym poscie zupelnie go nie poznalam :crazyeye: Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Kora, APSA, morisowa i KWL pomogli mi go odnaleźć :cool3: no jak skąd? :) Quote
orpha Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 jak go spotkalysmy z Ola pod wotem to taki srajdek jeszcze byl Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 no, chyba dorósł. ale fajny jest, nie zepsuty jeszcze schronem. Quote
orpha Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 kurde normalnie wstyd mi :oops: , zupelnie wylecial mi z głowy :oops: Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 mi też, orpha. aż musiało się okazać, że inny nie żyje, żebym sobie o tym przypomniała... Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 nie no, skąd :eviltong: to prawie jak naturalne środowisko ;) nie, ale tak serio, to po nim nie widać w sumie :) jest wesoły, nie boi się niczego raczej, opanował już na czym się najlepiej śpi :lol: może ma dobrą pamięć ;) a może to zależy od psychiki Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 z twarzy taki ciut troszku fiodorowaty :p to oczywiście bardzo dobrze dla niego :evil_lol: Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 to prawda! :evil_lol: ale nie tylko! one też po 10 latach potrafią trzymać czystość Synek vel Haz-mat jak na razie trzyma (odpukać hihi) Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Przypomnę tylko, że Hazmat to pies, który znaleziony został w Regułach w styczniu tego roku. Pan, który go znalazł wziął go do siebie, ale ponieważ jego pies-rezydent nie akceptował nowego - spróbował oddać Synka swojej mamie. Jednak Synek jest młody, żywy i mama sobie nie dawała rady. Wtedy orpha poprosiła Pawła, żeby ten pomógł panu albo "dogadać psy" albo pomóc z Pan zadzwonił, umówiliśmy się i już byliśmy niemal w drodze... kiedy pan znów zadzwonił, żeby powiedzieć, że już nie trzeba przyjeżdżać, bo on oddał psa do schroniska... Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 no, przecież po to schron, no nie :roll:? Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 niestety :razz: Hazardous Materal dziś :) foty okropne, ale mój aparat ledwo zipie, robi fajne foty tylko w pełnym słońcu :cool1: Quote
Charly Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 ładną ma główkę i te białe znaczenia. Święta Ty o Mru i święci Rodzice Twoi Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 hahaha :evil_lol: wiesz - ta sama dzielnica :cool1: z resztą zdaje się, że Ty mieszkasz 2 ulice dalej ;) no rodzice boscy, że mnie nie wywalili na ulicę :eviltong:;) Quote
L/Olka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 he he, to i ja zawitam do wątku szczęśliwca :) Quote
mru Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 a teraz historyjka... :cool1: moje psy okupowały łóżko, żeby nie było, że przybłędzie wolno na nie wejść :cool3: ale przybłęda stwierdził, że wolno mu i wszedł :eviltong: nie było za dużo miejsca, więc położył się... na Gacku :evil_lol: oto dowody: ale chyba było mu niewygodnie, bo zaraz zszedł ;) Quote
Recommended Posts