Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludziska,jesteście kochane!!!!!!!
Ja oczywiście co miesiąc deklaruje wpłaty na utrzymanie suni,a póki co jedziemy z nią o 15.00 do Olsztyna,bo tamci lekarze przyjmują od 09-11.00 i od 16.00-20.00 rano nam się nie udało wyrwac z pracy.
Ja internet mam tylko w pracy i dlatego nic wcześniej nie wiedziałam,że tu taka akcja się rozwiaja.
Do Warszawy sama mogę sunię dowieźć,tylko musimy się zgrać w czasie i zobaczymy co dziś weci powiedzą.
Mój telefon:0693960672

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przed pracą byłyśmy u suni(wołam na nią Lusia:loveu:)siedziała i nie podnosiła się,ale jak jej koleżanka ścisnęła tylną łapę to Lusia lekko zawarczała,czyli chyba jednak coś czuje?

Posted

basia0607 napisał(a):
Co z tatą rybci, próbowałam go przed chwilą złapać ale nie udalo mi się.
Jest b. zajęty i na wszelki wypadek szukajcie innego transportu.

Jestem..z pracy dopiero...czyli transport ewentualnie z Warszawy do Krakowa??To byloby znacznie leosza opcja jesli tata rybci nie wypali..ale zaraz bede dzownila, niech ogarnę chalupe:loveu::loveu:

Posted

KUrcze..nie wiem co robić....CZY KTOS ZNA OSOBE KTORA WOZI PSY Z W-WY????NIE WIEM CZY MAM TRUC GLOWE TACIE RYBCI...BO JESLI MOZE JECHAC MARCHEWA DO W-WY TO MOZE BYLOBY LATWIEJ O TRANSPORT..????
I JESZCZE JEDNA BARDZO WAZNA SPRAWA!!!!!!!BArdzo prosze o konkretne moze deklaracje...tu dosc duzo osob deklarowalo się z pomoca- ale wazne są kwoty i czy to pomoc stala czy jednorazow...jak bedziemy znali kwoty, na ktore sunia moze liczyc w 100% bedziemy wiedzieli co robic dalej....bo moze sie okazac, ze wystarczajaco jest juz pieniazkow a mozliwe, ze trzeba zebrać dalej...CIOTECZKI- NAPISZCIE ILE KTORA MOZE WPLACIC(BĄDŹ JUZ WPŁACIŁA) I CZY TO JEDNORAZOWA WPLATA CZY POMOC COMIESIECZNA..PLIIISSSSS....:loveu::loveu::loveu::loveu:(za kaza złótowkę dziękujemy równie mocno i serdecznie- każda jest cenna i bardzo ważna)

Posted

Co się dzieje??Dlaczego taka cisza????JUz dzwonilam do Marchewy...sunia jest po przeswietleniu i...NIE MA USZKODZONEGO KREGOSŁUPA!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi:
Jest za to w stanie ogromnego wycieńczenia ma zaniki mięśni ale jest bardzo rasowa- nawet szukano u niej tatuaży...jest więc nadzieje, ze jesli uda nam sie doprowadzic do zdrowia( a uda się na pewno- wierze w to gorąco), to sun ia znajdzie domek na pewno...dalej: dodzwonilam sie do taty Rybci- POJEDZIE ALE NAJLEPIEJ W PIĄTEK......(wtedy ma wolne)..koszt to ok 450- 500 zł, to jest ponad 1000 km w obie strony(Elbląg- Szcytno-Kraków, Elbląg)ale do jutra mam Mu dać znac- to cudowny Pan ktory zna sie "na rzeczy"....wozi psy systematycznie i ma ogromne serce...Marchewa mowila mi, ze panowie w lecznicy powiedzieli- ze dla suni jak najbardziej wskazany jest szpotalik, gdzie bedzie miala konkretne leczenie i konkretna opieke..musi się ruszać, chodzić, no i byc bardzo powoli pod kontrola odżywiana i "dopalona".....więc myślę, że klinika od Biafry- spadla nam z nieba..CIOTECZKI!!!!!!PROSZĘ O DEKLARACJE- MUSIMY WIEDZIEC "NA CZYM STOIMY" kwota za transport jest spora- ale wierze ze damy rade, choc musmy tez pamietac o kosztach leczenia potem, dlatego potrzebujemy sporo pieniążków!!!!!!!Ja pisalam- na razie deklaruje jednorazowo 20zł..ale postaram sie wskrobać coś jeszce- 20 zł wplacam na konto Ketunii ..KTO JESZCZE POMOZE SUNI???????????????????????

Posted

Cantadorra napisał(a):
Wplacilam dzisiaj 50 zl. Na razie jednorazowo. W listopadzie zobacze, czy dam rade zlozyc stala deklaracje.

:loveu::loveu::loveu::loveu:nO TO JUZ MAMY 70 ZL JEDNORAZOWO- ALE MAMY:loveu::loveu::loveu:KTO JESZCZE???????

Posted

ketunia napisał(a):
Do mnie dotarły dzisiaj wpłaty od:
Kaska_82 40 zł
Israel 40 zł
ketunia 50 zł

No...to juz mamy 200 zł:loveu::loveu::loveu:...nie wiadomo tez czy te wplaty to jednorazowe czy stale...trzeba bedzie sie "wywiedziec"....teraz rozmawialm z Baifrą- juz wstepnie umowilysmy sie na piątek...jestem uspokojona zupelnie, bo wierze ze się uda- Biafra to cioteczka ktora zna sie "na rzeczy"..i juz jak w Jej ręce oddamy sunie- to nie trzeba bedzie sie martwic...nie zginie:loveu::loveu:DZiewczyny- koszt pobytu w klinice to 15 zl dziennie plus leki- pewnie na poczatek trzeba bedzie troche wiecej na te leki wydac, ale jak się uda-0 to bedzie cudna sunia i bedzie szczesciem dla przyszlych wlascicieli- ma podobno tylko ok 4 lat..a tyle juz w zyciu przeszla:-(:-(:-(..nalezy Jej sie nowe życie- wszystkie jestesmy tego pewne...szukajmy kasy i trzymajmy kciukasy- bedzie dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

gonia66 napisał(a):
No...to juz mamy 200 zł:loveu::loveu::loveu:...nie wiadomo tez czy te wplaty to jednorazowe czy stale...trzeba bedzie sie "wywiedziec"....teraz rozmawialm z Baifrą- juz wstepnie umowilysmy sie na piątek...jestem uspokojona zupelnie, bo wierze ze się uda- Biafra to cioteczka ktora zna sie "na rzeczy"..i juz jak w Jej ręce oddamy sunie- to nie trzeba bedzie sie martwic...nie zginie:loveu::loveu:DZiewczyny- koszt pobytu w klinice to 15 zl dziennie plus leki- pewnie na poczatek trzeba bedzie troche wiecej na te leki wydac, ale jak się uda-0 to bedzie cudna sunia i bedzie szczesciem dla przyszlych wlascicieli- ma podobno tylko ok 4 lat..a tyle juz w zyciu przeszla:-(:-(:-(..nalezy Jej sie nowe życie- wszystkie jestesmy tego pewne...szukajmy kasy i trzymajmy kciukasy- bedzie dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu:

Niestety moja wpłata jest jednorazowa:oops:

Posted

słuchajcie podajcie konto i namiary. na innym forum zbieramy też pieniądze. ludzie chcą wpłacić , a nie mają jak :roll:
podajcie w pierwszy poście , ok ?

Posted

gazzy napisał(a):
słuchajcie podajcie konto i namiary. na innym forum zbieramy też pieniądze. ludzie chcą wpłacić , a nie mają jak :roll:
podajcie w pierwszy poście , ok ?

Ketunio...widzisz ten post??Ja proponuje wyslac gazzy na PW numer konta, bo na pierwsza stronke nie mamy poki co mozliwosci- nie zakladala zadna z nas watku....moze tak byc gazy???

Posted

Marchewa juz wraca z Sunia..ma dość dobre wesci o suni,ale nie bede wybiegala przed orkiestre wiec zaczekajmy..Ona wszystko napisze...ale pieniazki bardzo potrzebne- to pewne!!!PROSIMY O DEKLARACJE!!!SUNIA PEWNIE DLUGO NIE ZAGRZEJE MIEJSCA JEST PODOBNO ŚLICZNA ALE ZABIEDZONA PRZEOGROMNIE ONKA...wiec jesli dojdzie do siebie- to pewnie domki sie o NIą beda bily- oby:loveu::loveu::loveu: