sugarr Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Wysłałam konto na PW, proszę daj mi informację ile poszło pieniążków, bo sobie tyle dokładnie wypłacę i odłożę w bezpieczne miejsce na poczet Lusiowego szczepienia i gdyby coś zostało to wspólnie zdecydujemy do czego dołożyć No to w piątek drugi raz odrobaczamy, 19 pojedziemy zaszczepić, a Biafrze trzeba dać znać, żeby umawiała Lusię na sterylkę początkiem marca, mam nadzieję, że da radę Lusię tam podrzucić, na szczepienie pewnie będziemy musiały podjechać autobusem (ciekawe jak koleżanka sobie poradzi :cool3:) ale po sterylce wiadomo jak jest, bez samochodu nie da rady Aha i pilna prośba! Czy ktoś ma zdjęcia Lusi po znalezieniu w dużym formacie? Chciałam jej zdjęcia "przed" dołączyć do prezentacji na tej akcji w szkole, ale takie malutkie jak są na pierwszej stronie pewnie nie będą najlepiej wyglądały na większym ekranie A tu obiecane na miniony weekend (wybaczcie ale ja ciągle zapominam o aparacie na spacerach), robione dzisiaj. Czy ona nie wydaje się najszczęśliwszym psem na świecie? (nie tylko jak biega, ona jest wiecznie szczęśliwa :loveu:) Quote
Randa Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Ale ją dziewczyny super wykaraskałyście!!! Na pewno znajdzie kochany domek. Quote
MARCHEWA Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Lusia jest piękna,cudna i przeurocza......fotki rewelacyjne....dzięki sugarr;) Sugarr-wyślij mi na pw gdzie przesłać ci fotki w wiekszym rozmiarze,bo chyba mam takie w kompie. Quote
Karinsien Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 No, jaka piękna dziewuszka :loveu: A na kiedy jest planowana ta prezentacja w szkole? Wystawić Lusię ponownie na Allegro czy poczekać do tej wizyty? :cool3: Quote
Cantadorra Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Alez piekna dziewczynka! Sugarr, wspaniale zdjecia! Sunia primo! Quote
gonia66 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jjjjjjjjjjeeeeeeeeeesssssssooooooooooo..ona nie jest ladna!!!!!!!!!Ona jest przecudowna!!NAjpiekniejsza!!!!Normalnie nie mam słów.....Najparwdziwszy cud dogomanii!!!!!!!Kocham ja tak bardzo....ze modle sie o najcudowniejszy na swiecie domek dla Niej, taki, ktory nam bedzie pisal i wklejal fotki...bo inaczej to chyba umre z tesknoty, jak gdzies pojdzie i kontakt si e urwie....blagam Was cioteczki- w umowie adopcyjnej dodajcie "specjalistyczna Lusiowa klauzule", ze Ona do konca zycie jest po troszke "nasza":p Quote
Kaja i Aza Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Cudne zdjecia, niesamowita przemiana, Lusia domku najlepszego pod sloncem Ci zycze. Quote
sugarr Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 prezentacja na 24.02, ale wystawiać, bo Lusię i tak z początkiem marca czeka sterylka (o ile ten termin spasuje i Biafra potwierdzi), więc do tego czasu "zbieramy" chętnych I powiem wam, że do tego marca przez taki kawał czasu, spodziewałam się kolejki po Lusię i już kilku wizyt za pasem... a tu cichosza Quote
MARCHEWA Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Karinsien napisał(a):No, jaka piękna dziewuszka :loveu: A na kiedy jest planowana ta prezentacja w szkole? Wystawić Lusię ponownie na Allegro czy poczekać do tej wizyty? :cool3: Cioteczko,poprosimy o nowe Allegro z nowymi fotkami na których Lusia wygląda jak księzniczka;) Quote
MARCHEWA Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Sugarr-zaraz wyślę ci fotki Lusi i przeleję 200zł na konto,ok?;) Quote
sugarr Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Zdjęcia dostałam, ogromnie dziękuję. A pieniążki - myślę, że 200zł to będzie za dużo, ale potem zdecydujemy na co przeznaczyć ewentualną resztę. Oczywiście wszelkie rachunki wkleję :) Quote
gonia66 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Uwaga uwaga!!!Anioly dalej "grasują" po wątku Lusieńki:):)Właśnie Lusia dostała do skarpetki kojejne 150 zł od znanego nam Anioła krissy000....:D nie wiem jak mam dziękowac nawet za pamięc....ta Sunia ma naparwdę szczęście, że MArchewa ją znalazła...potem to już tylko pasmo kolejnych szczęsliwości miała ( i ma dalej) każdego dnia....nie ma sie wiec co dziwic, że mordeczka Lusieńki jest taka usmiechnięta i zadowolona....przecież Ona to na pewno czuje wszystko swoim zmysłem intuicyjnym...Onki maja ten zmysł wyostrzony..jestem tego pewna:D Lusiu....robi sie z Ciebie "bogata dziewczynka":)..i pomyślec, ze nie masz żadnych konkretnych deklaracji...i nigdy nie miałaś:):):) Obecnie więc w skarpecie Lusi mam zapasik na kwotę 275 zł:D DZIĘKUJĘ!!!!!!:):):) Quote
2010 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Jaki piękny i szczęśliwy:loveu: psiak....:lol:tylko brać do domu !!! Quote
MARCHEWA Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Poprosiłam Biafrę o umówienie Lusi na sterylkę na początek marca. Moje rozliczenie: Na koncie Lusi było 310 zł-200złwysłane sugarr-57zł wysłane Biafrze za leki na pchły i robaki=53zł Quote
MARCHEWA Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 gonia66 napisał(a):Uwaga uwaga!!!Anioly dalej "grasują" po wątku Lusieńki:):)Właśnie Lusia dostała do skarpetki kojejne 150 zł od znanego nam Anioła krissy000....:D nie wiem jak mam dziękowac nawet za pamięc....ta Sunia ma naparwdę szczęście, że MArchewa ją znalazła...potem to już tylko pasmo kolejnych szczęsliwości miała ( i ma dalej) każdego dnia....nie ma sie wiec co dziwic, że mordeczka Lusieńki jest taka usmiechnięta i zadowolona....przecież Ona to na pewno czuje wszystko swoim zmysłem intuicyjnym...Onki maja ten zmysł wyostrzony..jestem tego pewna:D Lusiu....robi sie z Ciebie "bogata dziewczynka":)..i pomyślec, ze nie masz żadnych konkretnych deklaracji...i nigdy nie miałaś:):):) Obecnie więc w skarpecie Lusi mam zapasik na kwotę 275 zł:D DZIĘKUJĘ!!!!!!:):):) Po prostu coś pięknego;) A pieniążki się Lusi przydzadzą,bo trzeba jeszcze przy sterylce zrobić zdjęcie,żeby się upewnić,że wszystko jest ok,potem do czasu znalezienia domku kupić dziewczynie karmę i jakies witaminki. ANIOŁKOWI-wielkie dzięki;) Quote
sugarr Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Dzisiejsza porcja Pratelu podana :) Czyli odrobaczanie mamy z głowy Quote
MARCHEWA Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Wczoraj rozmawiałam ze znajomymi,którzy zobaczyli najnowsze fotki Lusi i którzy są pod ogromnym wrażeniem metamorfozy............powiedzieli,że odwaliliśmy kawał dobrej roboty;) Quote
Cantadorra Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Luska, sterylka i wtedy szybciorem do domku. Quote
Karinsien Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Z małym poślizgiem, ale już jest ;-) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=926356770 Quote
Agnieszka Co. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Lusia już na prostej drodze do szczęścia - a u nas podobna bida i na razie bardzo cicho na jej wątku: http://www.dogomania.pl/threads/179324-PotrAE-cona-ON-ka-miaA-a-zostaAE-uA-piona-bo-za-bardzo-kocha-ludzi-operacja-800zA Quote
Lidan Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Może wreszcie ktoś odpowiedzialny zauważy i zechcę Lusię. Quote
Recommended Posts