MARCHEWA Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Piękny bannerek.Bardzo dziekuję dziewczyny za pomoc.;) Quote
MARCHEWA Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 GochaT napisał(a):No dziewczynki cudnie ,że Luśka sie trzyma wiedziałam,że tak będzie ja k fajne ludki sie zajmują psinką to musi być dobrze chciałabym przesłać laleczce 50,00 zł ale teraz nie wiem czy Ketuni czy na inne konto? GochaT-wielkie dzięki,jesteś kochana;) Quote
ketunia Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Finanse Lusi: Kaska_82 40 zł Israel 40 zł + 100 zł (XI, XII) Cantadorra 50 zł ketunia 50 zł Randa 100 zł Goldenek2 150 zł Jola+Rani+Sari 30 zł Figanadrzewna 20 zł Mysza1 50 zł Katiste 30 zł Martusiaaaaaa z Szansy 50 zł Marchewa, Kasia i Basia 320 zł Iza K. Bazarek Marchewy 35 zł Gonia66 20 zł (pozostałość z transportu) Razem: 1085 zł - 600 zł (pobyt w klinice) ------------- 485 zł Na koncie Lusi jest 485 zł Quote
gonia66 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 [quote name='ketunia']Finanse Lusi: Kaska_82 40 zł Israel 40 zł + 100 zł (XI, XII) Cantadorra 50 zł ketunia 50 zł Randa 100 zł Goldenek2 150 zł Jola+Rani+Sari 30 zł Figanadrzewna 20 zł Mysza1 50 zł Katiste 30 zł Martusiaaaaaa z Szansy 50 zł Marchewa, Kasia i Basia 320 zł Iza K. Bazarek Marchewy 35 zł Gonia66 20 zł (pozostałość z transportu) Razem: 1085 zł - 600 zł (pobyt w klinice) ------------- 485 zł Na koncie Lusi jest 485 zł KUrcze...nie za wiele tej kasy mamy:(:(:(Allegro cegielkowe niezbędne..na "już"..Isadora obiecala, ale nie wiem co jest- przypominalam sie Jej tez..:(....zaraz przeciez bedziemy chyba musieli placic..a z tego co pamietam z rozliczeń Biafry-to chyba jeszcze ok 200 zl trzeba oddac za karme , bo BIafra założyła ze swoich....:/ Quote
MARCHEWA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Wiem,że kasy mało,a potrzeby Lusi wielkie,staram się jak mogę,aby parę złotych wpadło z bazarków,to mój 3 bazarek dla Lusi; http://www.dogomania.pl/threads/174497-ZasA-ony-na-leczenie-zagA-odzonej-i-rannej-Onki-Lusi-do-04-12 Quote
MARCHEWA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 To moje 4 bazarki dla Lusi,zapraszam;) http://www.dogomania.pl/threads/174505-CiepA-y-kapelusik-Adidas-na-leczenie-Lusi-do-04-12?p=13580517#post13580517 http://www.dogomania.pl/threads/174497-ZasA-ony-na-leczenie-zagA-odzonej-i-rannej-Onki-Lusi-do-04-12 http://www.dogomania.pl/threads/174436-Nowa-A-liczna-skA-rzana-torebka-na-leczenie-zagA-odzonej-Lusi-do-02-12?p=13573087#post13573087 http://www.dogomania.pl/threads/174438-Aparat-cyfrowy-na-leczenie-zagA-odzonej-i-rannej-oNKI-Lusi-do-03-12?p=13573248#post13573248 Quote
Biafra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Lusia czuje się coraz lepiej i zaczyna dawać w kość :loveu: Nie chce leżeć, tylko stoi albo się kręci, co nie sprzyja zrastaniu się miednicy :shake: Dzisiaj całą noc szczekała i chciała wyjść. Ogólnie samopoczucie w porządku. Finanse Lusi troszkę gorzej :oops: wydatki : 608 zł leczenie +pobyt za dwa tygodnie 240 zł pierwszy wór intestinala 234 zł drugi wór intestinala (od 23.11) ----------- 1082 zł wpływy: 600 zł ketunia 120 zł ania to ja i beri.r 40 zł beti.r i ania to ja ------------- 760 zł czyli wychodzi 322 zł pod krechą :oops: Quote
MARCHEWA Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Czyli jak Ketunia wyśle brakującą kwotę to na koncie Lusi zostanie 163 zł.Powinno jeszcze wpłynąć 80 zł od Gazzy i 50 zł od GochyT,to będzie 293 zł. Karmę na przyszły tydzień Lusia ma,bo zamówiłam,na jeszcze jeden worek powinnam uzbierać z bazarków,ale na utrzymanie Lusi w klinice konieczne jest Allegro,bo nie wiem jak sami damy radę. A Lusia już się tyle należała,że nie dziwota,że chce dziewczyna pobrykać;)Bardzo się cieszę,że z nią lepiej. Quote
Cantadorra Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 To naprawde super wiadomosci, ze mala chce nadrabiac straty! Zdrowiej dziewczynko! Quote
gonia66 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Biafra napisał(a):Lusia czuje się coraz lepiej i zaczyna dawać w kość :loveu: Nie chce leżeć, tylko stoi albo się kręci, co nie sprzyja zrastaniu się miednicy :shake: Dzisiaj całą noc szczekała i chciała wyjść. Ogólnie samopoczucie w porządku. Finanse Lusi troszkę gorzej :oops: wydatki : 608 zł leczenie +pobyt za dwa tygodnie 240 zł pierwszy wór intestinala 234 zł drugi wór intestinala (od 23.11) ----------- 1082 zł wpływy: 600 zł ketunia 120 zł ania to ja i beri.r 40 zł beti.r i ania to ja ------------- 760 zł czyli wychodzi 322 zł pod krechą :oops:STarość- nie radość....weszlam tu wczesniej duzo i patrzylam na ten post Biafry a nie widzialam Go..widzialam tylko rozliczenia..ale tresci wiadomosci nie czytalam- myslalam ze to rozliczenia od cioteczki Ketunii..nieźle..no:/ no ale tak czy siak- wiadomosci super i nie super....super, ze Lusia coraz lepiej sie ma(TO CUD NAD CUDA)..ale gorzej, ze finanse krucho..sluchajcie- jak zaplacimy brakujaca nawet kwote- to to 300 zł co bedziemy miec nowewe to prawei nic..LUsia ma zaplacone dopiero za 2 tygodnie pobytu....a jest juz ok misiaca- wiec tak czy siak- nawet jak teraz uzupelnimy dlug- juz jest nastepny za pobyt w klinice...nie mozemy dopuscic do takiego stanu(czego najbardziej sie obawialam)trzeba pisac offy, blagac ludzi o kazda zlotowke...jednorazowe wplaty..bazarki...cokolwiek....przeciel Lusie czeka prawdopodobnie jeszcze operacja!!Nie po to doprowadzamy ja do jako- takiego stanu, zeby zostawic kaleką...wydatki to pewnie jeszcze przed nami ogromne..musimy sie spiac..zaprosic ludzi na watek...ja od Mojego ukochanego Anioła wyśle dla Lusi 50 zł....ale coz to jest w morzu potrzeb..????sprobuje poprosic jeszcze jedna cioteczke o Allegro- tez robi super aukcje....a pon ieważ Biafra ma fundacje- nie bedzie zadnego problemu....tylko teraz mysle, ze z tych 50 zl wezme 20 i zaplace za full wypas aukcje=-- zeby dotarla do jak najwiekszej ilosci ludzi a jak juz bedzie to damy namiary na NK...jedno jest pewne- ALLEGRO MUSI BYC..nawet gdyby byly 2 aukcje- nie bedzie za duzo....jesli ktos umie robic ladnie albo zna kogos- niech napisze ....pliiissss.....bo zaraz "obudzimy sie z ręką w nocniku"..i w najwazniejszym momancie okaze sie ze musimy sie poddac????NNiiiieeeeeeeeee!!!!!!!!!Co to to nie!!!!!!!!!JA teraz musze wyjsc...jutro mnie tez nie bedzie caly dzien(wycieczka z dzieciakami)..moze jeszcze dzis uda mi sie kogos ublagac..ale jesli nie...to nie wiem....:(:(:) Quote
agusiazet Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Dziewczyny, ponieważ sytuacja kryzysowa i martwicie się o finanse, zrobię Lusi bazarek z sukniami na bal sylwestrowy lub studniówkę, więc może ktoś się skusi. Tylko to chwilę potrwa, bo ja jestem w Anglii i muszę prosić córki o zrobienie zdjęć i podesłanie ich mi na skrzynkę. Ale pieniążki, jakby co oddam na Lusię, bo jej gorąco kibicuję w walce o zdrowie i taka z niej dzielna dziewczynka! Quote
gonia66 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 agusiazet napisał(a):Dziewczyny, ponieważ sytuacja kryzysowa i martwicie się o finanse, zrobię Lusi bazarek z sukniami na bal sylwestrowy lub studniówkę, więc może ktoś się skusi. Tylko to chwilę potrwa, bo ja jestem w Anglii i muszę prosić córki o zrobienie zdjęć i podesłanie ich mi na skrzynkę. Ale pieniążki, jakby co oddam na Lusię, bo jej gorąco kibicuję w walce o zdrowie i taka z niej dzielna dziewczynka! Baaaardzo wielkie dzieki Agusiu...to juz nadzieja jest...wrocilam przed chwila ale nie zalatwie juz chyba dzis Allegro niestety:( Quote
MARCHEWA Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 agusiazet napisał(a):Dziewczyny, ponieważ sytuacja kryzysowa i martwicie się o finanse, zrobię Lusi bazarek z sukniami na bal sylwestrowy lub studniówkę, więc może ktoś się skusi. Tylko to chwilę potrwa, bo ja jestem w Anglii i muszę prosić córki o zrobienie zdjęć i podesłanie ich mi na skrzynkę. Ale pieniążki, jakby co oddam na Lusię, bo jej gorąco kibicuję w walce o zdrowie i taka z niej dzielna dziewczynka! Dziękujemy za pomoc agusiuzet;) Quote
MARCHEWA Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Goniu,a kto ma zrobić dla Lusi to Allegro?Bo ja na mapie pomocy dogo szukałam kogoś,ale tam nikt się nie ogłosił. Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 MARCHEWA napisał(a):Goniu,a kto ma zrobić dla Lusi to Allegro?Bo ja na mapie pomocy dogo szukałam kogoś,ale tam nikt się nie ogłosił. Ja prosilam cioteczke Isadorke..zgodzila sie ale wiem ze ma mnostwo pracy i moze zapomniala(choc sie przypominalam)....nie chce tez naciskac, bo wiem, ze to nie jest osoba ktora nie robi bo Jej sie nie chce....ale moze naprawde nie ma czasu....mam jeszcze jedną cioteczke...musze do Nije zadzwonic i poprosic....trylko tez sie wstydze, bo Ona pomaga psom tez na wielu wątkach, robi Allegro i nie tylko...no ale sprobuje- nie mamy wyjscia..jesli Wy kogos znacie , tez prosze...nawet jakby byly dwa allegra....to nie za duzo....(choc to chyba zabronione regulaminem)....kurcze...no....:/ Quote
Selenga Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 goniu już jestem kto prowadzi konto fundacji na allegro? najlepiej by było żeby aukcja była z konta fundacji, zwłaszcza, że moje konto pewnie będzie na razie obserwowane mogę przygotować szablon i wtedy tylko osoba od prowadzenia tamtego konta by to skopiowała Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Selenga napisał(a):goniu już jestem kto prowadzi konto fundacji na allegro? najlepiej by było żeby aukcja była z konta fundacji, zwłaszcza, że moje konto pewnie będzie na razie obserwowane mogę przygotować szablon i wtedy tylko osoba od prowadzenia tamtego konta by to skopiowałaJejuu..ta moja cioteczka Selenga to aż mnie zawstydza naprawdę....DZiękuje kochan, ze juz tu jesteś....słow tylko "powiedziałam"..a kochany Anioł Selenga- juz tu jest...No wiec tak...fundację prowadzi Biafra- ktora pilotuje leczenie Lusi i jest Jej Aniołem...nie wiem jak to sie robi..czyli, ze Biafra musialaby miec konto swoje-tzn firmowe na Allegro- tak??A nie moze byc tak, ze ja np wystawiam ze swojego konta ale namiary na konto fundacji???Cos mi sie widzi- ze nie..nie wiem czy Biafra ma konto na Allegro- musze zapytać..a czy potem trudno jest skopiowac taki szablon??Ja kompletnie zielona jestem w te klocki..a to byloby super, gdyz Biafra naprawde nie ma czasu i taki gotowy szablon znacznie ulatwilby sprawe...TO w takim razie, jesli mozesz- rob Selengo szablon a ja bede sie kontaktowala z Biafra- choc mozliwe, ze tu dzis wejdzie napisac co u Lusi i napisze sama jak jest z tym kontem:) Ale ja juz bardzo bardzo, bardzo dziekuje za odzew..JESTES KOCHANA:d Quote
darunia-puma Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 melduję się na watku i od razu mogę na małą wpłacić 25zł może niewiele ale zawsze to jakiś grosz :roll: Quote
darunia-puma Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 poproszę o numer konta naszaj Lusi Quote
Selenga Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 gonia66 napisał(a):Jejuu..ta moja cioteczka Selenga to aż mnie zawstydza naprawdę....DZiękuje kochan, ze juz tu jesteś....słow tylko "powiedziałam"..a kochany Anioł Selenga- juz tu jest...No wiec tak...fundację prowadzi Biafra- ktora pilotuje leczenie Lusi i jest Jej Aniołem...nie wiem jak to sie robi..czyli, ze Biafra musialaby miec konto swoje-tzn firmowe na Allegro- tak??A nie moze byc tak, ze ja np wystawiam ze swojego konta ale namiary na konto fundacji???Cos mi sie widzi- ze nie..nie wiem czy Biafra ma konto na Allegro- musze zapytać..a czy potem trudno jest skopiowac taki szablon??Ja kompletnie zielona jestem w te klocki..a to byloby super, gdyz Biafra naprawde nie ma czasu i taki gotowy szablon znacznie ulatwilby sprawe...TO w takim razie, jesli mozesz- rob Selengo szablon a ja bede sie kontaktowala z Biafra- choc mozliwe, ze tu dzis wejdzie napisac co u Lusi i napisze sama jak jest z tym kontem:) Ale ja juz bardzo bardzo, bardzo dziekuje za odzew..JESTES KOCHANA:d No niestety założenie konta fundacji na allegro nie jest takie proste. Trzeba zebrać i wysłać dokumenty, zarejestrować się, zrobić odpowiednią stronę informacyjną. Może coś źle zrozumiałam, ale wydawało mi się, że gdzies jest informacja, że fundacja ma konto i na tym koncie trzeba zrobić allegro. Można zrobić na moim koncie, ale sama wiesz jak to się może skończyć... Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Selenga napisał(a):No niestety założenie konta fundacji na allegro nie jest takie proste. Trzeba zebrać i wysłać dokumenty, zarejestrować się, zrobić odpowiednią stronę informacyjną. Może coś źle zrozumiałam, ale wydawało mi się, że gdzies jest informacja, że fundacja ma konto i na tym koncie trzeba zrobić allegro. Można zrobić na moim koncie, ale sama wiesz jak to się może skończyć...Nie nnie....ja pisalam o koncie fundacji- ale ze ma konto bankowe mialam na mysli....bo ktos kiedys pisal, ze nie wolno cegielek na prywatne konto zbierac tylko ewentualnie na fundacyjne....chyba nie mamy innego wyjscia, bo nie wiem, czy Biafra bedzie miala czas zajmować się zkladaniek konta fundacyjnego, choc w zasadzie by sie takie przydalo- będzie miala na pewno rozne sytuacje- a wtakim przypadku sprawa bylaby ulatwiona calkowicie...No to w takim razie Selengo...co zrobimy??????Moze jednak zarysykujemy..???Bez pieniażkow nie wiem..nawet nie chce myslec i pisac.....szzcerze mowiac jeszcze nigdy nie bylam w takiej sytuacji....:(:( Byc moze dlatego to tak, bo tu jest takie niwielkie grono...sytuacja byla gorzej niz tragiczna ale nie pisalo sie wszystkiego- Lusia miala naparwde nikle szanse na przezycie....lekarze w klinice ktorzy ja obejrzeli byli w szoku, ze Ona w ogole dala rade dojechac ponad chyba 300 km....i teraz..kiedy zaczyna sie wszystko ukladać....:(:(:(...nie wierze, ze tak sie mzoe dziać..nie na dogo....kurcze..trzeba zmienic tytul wątku(ale to podobno niemozliwe jest na nowym dogo):/CO ROBIMY????????????LUSIA MUSI MIEC PIENIĄDZE!!!!!!! Quote
gonia66 Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 darunia-puma napisał(a):poproszę o numer konta naszaj Lusi dARUNIU- WPLACAMY NA KONTO KETUNII- NA PEWNOO SIE POJAWI NA WATKU W NOCY I WYSLE cI NUMER- JESLI NIE- JA WYŚLE cI JUTRO:):)(przepraszam za czcionkę- nie zauważyłam jak piszę) Quote
Buldożyca Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Chciałabym pomóc Lusi, ale nie wiem na jakie konto mogę wpłacić pieniadze... Poproszę o jakiś numer konta. Chciałabym również podziękować Wam wszystkim za to co robicie dla Lusi i innych biedaków. Dzięki takim ludziom jak Wy, świat staje się lepszym miejscem. Bardzo dziękuję! Quote
gonia66 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Buldożyca napisał(a):Chciałabym pomóc Lusi, ale nie wiem na jakie konto mogę wpłacić pieniadze... Poproszę o jakiś numer konta. Chciałabym również podziękować Wam wszystkim za to co robicie dla Lusi i innych biedaków. Dzięki takim ludziom jak Wy, świat staje się lepszym miejscem. Bardzo dziękuję! Coś widze, ze ketunii nie było wczoraj....pewnie zaganiana jest po uszy..zaraz w takim razie wyśle namiary na konto Daruni i Twoje cioteczko...tylko musze odszukać:) Quote
Recommended Posts