MARCHEWA Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Oj,tak.Anioły na dogomanii od początku czuwają nad Lusią.Brak mi słów,aby wam wszystkim za to podziękować.Bez was Lusia już dawno byłaby spisana na straty. Mam nadzieję,że Lusieńka wreszcie zacznie nabierać sił i,że biegunki poszły precz.;) Quote
GochaT Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 No Lusieczka na zdjęciach pięknie wygląda wszystko będzie dobrze takie sieroty pojawiały się na naszej drodze a teraz piękne wypasione psiaki , będzie ok , śledzę losy Lusieńki jak będzie trzeba pieniożka to jakoś postaram się dorzucić (z naszym Miszeczką nie jest tak źle jak wygląda więc może na leczenie nie będzie potrzeba bardzo durzo) Quote
Cantadorra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Teraz widac, jaka chudzienka jest nasza ksiezniczka. Wiewioreczka kochana. Trzymaj sie malutka, musisz sie odpasc! Quote
Biafra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Melduję, że kolejne porcje intestinala zostały przetrawione prawidłowo :multi: Proporcja już pół na pół z budyniem :lol: Lusia w szampańskim humorze, bo jak takie chrupki pęcznieją w żołądku to dopiero jest wrażenie :evil_lol: Na reszcie ma wypchany brzuch. Quote
Tasia i Tyson Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Bravo Lusia!!!!!!! Bravo Biafra Team!!!!!!!!!:):):):loveu::loveu::loveu: Quote
MARCHEWA Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 Ale się cieszę;):multi:Lusia,tak trzymaj:loveu: A tu nowy bazarek dla Lusi; Kurtka skórzana na leczenia Lusi do 20.11. - Dogomania Forum Quote
gonia66 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Biafra napisał(a):Melduję, że kolejne porcje intestinala zostały przetrawione prawidłowo :multi: Proporcja już pół na pół z budyniem :lol: Lusia w szampańskim humorze, bo jak takie chrupki pęcznieją w żołądku to dopiero jest wrażenie :evil_lol: Na reszcie ma wypchany brzuch. Chwała Bogu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Fajnie sie czyta takie info. Na zdrowie Lusia!!! Quote
MARCHEWA Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Następny bazarek dla Lusi:loveu:: Nowy,skórzany plecak + portfel+etui na leczenie Lusi do 21.11 - Dogomania Forum Quote
ania_to_ja Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Dziewczyny ja właśnie wpłacałam zaległe pieniążki z bazarku i w historii miałam ten nr konta [CENTER]Zwierzę nie jest rzeczą ul. Batalionu Skała AK 8/36 kRAKÓW Nr rach.: 58124011701111000024209674[/CENTER] Quote
Nadziejka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 :thumbs::iloveyou:Lusienko serduszko cudne trzymaj sie zycia trzymaj malenka! Quote
Lidan Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Cieszę sie, że z Lusią nie jest gorzej. Cały czas trzymam kciuki za tą ślicznotkę :kciuki: Quote
Cantadorra Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jak tam chudziutka Lusiu sie masz teraz? Quote
Biafra Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Lusia wcina suchego intestinala z dodatkiem budyniu :multi: I pije po suchej karmie jak smok :evil_lol: Pół wiadra na raz Pomału ma dołączane leki, żeby nie podrażnić przewodu pokarmowego. Dostaje fosforan wapnia na kostnienie miednicy i hepatiale na wątrobę Cały czas tez koktajle witaminowe w zastrzykach. Potrafi na chwilę podeprzeć się na prawej tylnej łapie i sama się przesunąć na czyste miejsce ...jak sobie napaskudzi ;) Quote
gonia66 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Biafra napisał(a):Lusia wcina suchego intestinala z dodatkiem budyniu :multi: I pije po suchej karmie jak smok :evil_lol: Pół wiadra na raz Pomału ma dołączane leki, żeby nie podrażnić przewodu pokarmowego. Dostaje fosforan wapnia na kostnienie miednicy i hepatiale na wątrobę Cały czas tez koktajle witaminowe w zastrzykach. Potrafi na chwilę podeprzeć się na prawej tylnej łapie i sama się przesunąć na czyste miejsce ...jak sobie napaskudzi ;) Nic nie napisze bo wzruszenie odebrało mi mowę......:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Lidan Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Czyli jest poprawa :multi: Oby tak dalej :kciuki: Quote
MARCHEWA Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Dobrze,że jest lepiej.Oby tak dalej Lusieńko:loveu: Quote
Agnezia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dobrze zacząć poniedziałek od rewelacyjnych wieści:loveu: Quote
Kaja i Aza Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Same dobre wiesci u Lusi, mowilam, ze bedzie dobrze. Quote
Cantadorra Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Czuje powiew optymizmu. Lusia ahoj:multi: Quote
Biafra Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Wpłynęło dla Lusi 600 zł od Ketuni i 120 zł od ania to ja i ....:oops: mam nieczytelne za bazarek w każdym razie Quote
ania_to_ja Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Biafra napisał(a):Wpłynęło dla Lusi 600 zł od Ketuni i 120 zł od ania to ja i ....:oops: mam nieczytelne za bazarek w każdym razie Przelewik był jeszcze od beti.r;) Zrobiłam też jeszcze jeden bo doszły zaległe pieniążki;) Quote
gonia66 Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 Jeju.......wreszcie znalazłam nasza kochana Lusienkę....od wczoraj jestem w panice....ok 22 dogo znikneło by ok 2.00 pojawiło sie w dziwnej skorce..a dzis nic nie moglam znaleźć..wczoraj to jesczze przez zakladki mogla..dzis zakladki moje prywatne nie dzialaja..na szczescie nie wiedzac nic zalozylam nowy watek o nowej dogomanii i znalazlam odpoiwedź..weic jestem i u Lusi... Quote
MARCHEWA Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 Goniu,ja tak samo od 2 godzin szukam wątku Lusi,poruszanie się po dogo jest teraz bardzo utrudnione.Nie mogę znaleźć ani moich bazarków,ani inych wątków:shake: Ketuniu-daj znać,jak dojdzie wpłata od iza.k,bo chciałabym wysłać zakupioną bluzeczkę. Czekam także na wieści od Biafry. Quote
Recommended Posts