sugarr Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 To ja jako że siedzę na forum cały czas od rana :oops: poinformuję jako pierwsza (z wielką radością) że pogadałam z Marchewą i Lusia przyjedzie do mnie, wszystko zależy już tylko od Biafry, kiedy będzie mogła mi ją podrzucić Quote
MARCHEWA Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Mikołaj naprawdę istnieje!Nasz Mikołaj to sugarr! Właśnie jestem po telefonicznej rozmowie z sugarr i wszysko jest obgadane.Lusia może jechać do wspaniałego dt.Biafra musi tylko uzgodnić kwestię transportu Lusi.Sugarr ma zamówić w Krakvecie podane przez Biafrę preparaty,a my jej pieniążki odeślemy,będziemy także musieli zbierać kaskę na Royala,którego Lusia wcina.Dzięki sugarr odeszły nam duże koszty za hotel.Tu chcę także podziekować TERESIE BORCZ za pomoc i zaangażowanie w szukaniu hotelu,bo gdyby nie wspaniała propozycja sugarr,Lusia potrzebowałaby miejsca w dobrym,sprawdzonym hoteliku. Dziewczyny,nawet nie wiecie jaka jestem szczęśliwa.Lusia od samego początku otoczona była wianuszkiem ludzkich serc,aż trudno mi czasem uwierzyć,że moja Lusieńka ma tyle szczęścia,a miała już nie żyć! Quote
Cantadorra Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Trzeba przyznac Marchewa, ze masz racje. Sunieczka ma wyjątkowe szczescie. Znalezienie jej, potem klinika u Biafry, potem duze pieniadze przelane przez jednego aniolka, a teraz Sugarr. Super wiesci. Cieszymy sie wszyscy i tak bardzo chcielibysmy, aby wiecej naszych psiakow mialo tyle szczescia. Luska, teraz tylko musisz zdrowiec, zdrowiec, zdrowiec....... Quote
TERESA BORCZ Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 nie ma za co dziekować serce musi mieć swoje obowiązki aby było wiecznie mlode i zdrowe. polecam gorąco!!! TAK MYŚLAŁAM ŻE BĘDZIE WYBÓR TRAFNY WIEC PIESIO JUŻ ZAKLEPANY NA MIEJSCE LUSI, I TRANSPORT TEŻ !!! Sugar podam link jak tylko oporzadze moje wszystkie tymczaski. Na sunie zbierają, ale dt lepsze a kaska zawsze jeśli bedzie poratuje albo sunie albo innego psika. dzis sie tam wlączę w pomoc. p i l n e PISAŁAM DO BIAFRY NA PW, TO PILNE KTO ZOBACZY LUB USŁYSZY BIAFRĘ. MAM GWIAZDKOWY PREZENT DLA RODZINY , BYŁYCH WŁAŚCICIELI BAŚKI KTÓREJ DOGO POMAGAŁO. PRZYDA SIĘ IM MŁODA KLACZ 5 LETNIA , W DOBRYM ZDRÓWKU DLA TEGO WZRUSZAJĄCEGO CHŁOPAKA?PROSZE O ODPOWIEDŻ . KOŃ JEST W GLIWICACH. MOŻNA TAKI PREZENT IM DAĆ? Quote
Agnezia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Same Mikołaje dziś nam się objawiają na wątku Lusi :) Quote
sugarr Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Zamówiłam suni efa olie i 400g mokrego royala convalescence (dla psów niedożywionych, po operacjach itp) Potraktujmy to, jako moją zrzutkę na karmę :) A swoją drogą jeżeli chodzi o karmy dla takich chudzielców, to polecam http://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrowie1/diety_weterynaryjne/hills_canine_pd_pediatric_diet__duze_rasy,p1101432266 suche hill's Quote
MARCHEWA Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 [quote name='sugarr']Zamówiłam suni efa olie i 400g mokrego royala convalescence (dla psów niedożywionych, po operacjach itp) Potraktujmy to, jako moją zrzutkę na karmę :) A swoją drogą jeżeli chodzi o karmy dla takich chudzielców, to polecam http://www.kuchniapupila.pl/pies/zdrowie1/diety_weterynaryjne/hills_canine_pd_pediatric_diet__duze_rasy,p1101432266 suche hill's Sugarr-dziękujemy;):loveu: A co do rodzaju karmy,to niech Biafra się wypowie,bo do tej pory lekarze zalecili Royala Intensial i chyba się sprawdza. Quote
MARCHEWA Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 TERESA BORCZ napisał(a): p i l n e PISAŁAM DO BIAFRY NA PW, TO PILNE KTO ZOBACZY LUB USŁYSZY BIAFRĘ. MAM GWIAZDKOWY PREZENT DLA RODZINY , BYŁYCH WŁAŚCICIELI BAŚKI KTÓREJ DOGO POMAGAŁO. PRZYDA SIĘ IM MŁODA KLACZ 5 LETNIA , W DOBRYM ZDRÓWKU DLA TEGO WZRUSZAJĄCEGO CHŁOPAKA?PROSZE O ODPOWIEDŻ . KOŃ JEST W GLIWICACH. MOŻNA TAKI PREZENT IM DAĆ? Przekazałam Biafrze co tu napisałaś,ale lepiej jak porozmawiacie o tym same,dlatego wysyłam ci na pw jej numer telefonu. Niestety masz zapchaną skrzynkę i wiadomość nie poszła. Quote
zula131 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 TERESA BORCZ napisał(a):p i l n e PISAŁAM DO BIAFRY NA PW, TO PILNE KTO ZOBACZY LUB USŁYSZY BIAFRĘ. MAM GWIAZDKOWY PREZENT DLA RODZINY , BYŁYCH WŁAŚCICIELI BAŚKI KTÓREJ DOGO POMAGAŁO. PRZYDA SIĘ IM MŁODA KLACZ 5 LETNIA , W DOBRYM ZDRÓWKU DLA TEGO WZRUSZAJĄCEGO CHŁOPAKA?PROSZE O ODPOWIEDŻ . KOŃ JEST W GLIWICACH. MOŻNA TAKI PREZENT IM DAĆ? Ta Rodzina ma już chyba nową klaczkę... Quote
sugarr Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 kurcze, Marchewa, proszę daj znać Biafrze żeby mi smska napisała, bo próbowałam teraz zamówić jedzenie i chyba mi się po raz kolejny głośnik zepsuł. EDYTOWANE: głośnik się chyba od-psuł :) bo rozmawiałam z gonią66 i zdaje się, że dobrze mnie słyszała, więc sprawa nie ważna (ale na przyszłość jakbyście dzwoniły, ja odbieram i cisza, to znaczy, że głośnik ma chwilę słabości - wtedy poślę smska) zrobiłam taki nowy bannerek (mam w podpisie) bo ten wasz mi się nie zmieści, a napis dałam taki, a nie inny bo zdaje mi się, że karma/witaminki to teraz pierwszorzędna sprawa? Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 a ja juz sobie pogadalam z sugar i nic juz nie napisze...bo tylko mi sie plakac chce z wrazenia i ze szczescia...naparwde...WIELE SZCZESCIA PRZEZYLAM NA DOGO- ZWLASZCZA W CIAGU OSTATNICH DNI...ALE TO, ZE LUSIA IDZIE DO DOMKU DOMOWEGO I TO DARMOWEGO JEST DLA MNIE MEGA CUDEM I MEGA SZCZESCIEM!!!!! Quote
Agnezia Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Chyba trzeba zmienić jej imię, nie Lusia tylko Lucky :) Quote
sugarr Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 czekam i czekam, a telefon milczy :( już się tu Lusi nie możemy doczekać :loveu: Quote
_Goldenek2 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Codziennie wchodzę na wątek, poniekąd i mojej podopiecznej....Trzymam kciuki i czekam na wieści Lusiowe. Quote
gonia66 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 sugarr napisał(a):czekam i czekam, a telefon milczy :( już się tu Lusi nie możemy doczekać :loveu: Biafra to niestey bardzo zapracowana cioteczka- pewnie dlatego nie dzwoni...ale ja zaraz zadzwonie bo nie wytrzymam..a co:D cyhba sie nie pogniewacie na mnie:D Quote
MARCHEWA Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 I jak tam dziewczyny?wszystko ustalone?Biafra dzwoniła? Sugarr-banerek extra,zaraz sobie zmienię;) Quote
sugarr Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Niestety nikt się nie odezwał Może ja spróbuję zorganizować transport, jeżeli Biafra nie ma czasu? Tylko ktoś musiał by sunię wymeldować z kliniki, bo mi nie wydadzą :cool3: Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Biafra dzis na pewno sie skontaktuje..ja z Nia wczoraj rozmawialam i wiem ze dzis ma dzwonic i sie umowic z Toba...mam nadzieje ze dzis nic sie nie wydarzy i ze sie uda....:) CZekam na wiesci bardzo...mam nadzieje oczywiscei- pomyslne:D Quote
sugarr Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Umówiłam się z Biafrą na dzisiaj, już tylko czekam na ostateczną informację o której :) Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Pragne donieśc z ogromna radoscia, ze nasz Troskliwy Anioł przesłał kolejny raz pieniążki dla Lusieńki- aż 220 zł:):):)No to w takim razie skarpetka Lusieńkowa jest wypełniona kwotą 570 zł:D:D:D DZIĘKUJEMY KOCHANEMU ANIOŁOWI Z CALEGO SERCA!!!!!BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY:D Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 sugarr napisał(a):Umówiłam się z Biafrą na dzisiaj, już tylko czekam na ostateczną informację o której :) OOOOO..no to kolejna super wiadomosć:D CZekamy w tytakim razie na info- poki co mam zjedzony tylko jeden pazurek, ale fajnie byloby reszte zachować, więc nie trzymajcie nas za dlugo w niepewności :):):) Quote
gonia66 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 No i co???????teraz wychodze i pewnie nie bede mogla sie skupic..:/ Quote
MARCHEWA Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 gonia66 napisał(a):Pragne donieśc z ogromna radoscia, ze nasz Troskliwy Anioł przesłał kolejny raz pieniążki dla Lusieńki- aż 220 zł:):):)No to w takim razie skarpetka Lusieńkowa jest wypełniona kwotą 570 zł:D:D:D DZIĘKUJEMY KOCHANEMU ANIOŁOWI Z CALEGO SERCA!!!!!BARDZO BARDZO DZIEKUJEMY:D WOW!!!Szkoda,że tego dobrego człowieka nie ma na Lusiowym wątku,bo bardzo bym chciała mu/jej podziękować z całego serca. Sugarr skarbie,czy Lusia już grzeje dupkę u ciebie w domku?;) Quote
Recommended Posts