kometa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Przepraszam za offa... http://www.dogomania.pl/threads/174771-Kubraczki-na-zimiAE-dla-chorej-staruszki-Do-08-12?p=13612401#post13612401 Quote
gonia66 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 MARCHEWA napisał(a):No właśnie,jak tam Lusia? Musimy poczekac troszke na wieści, bo nasza Kochana Biafra- ma teraz niestety kłopoty..przez kilka dni musimy Jej dac odpocząć od dogo..Ale jestem pewna, ze wszystko jest OK- gdyby cos się dzialo-na pewno by nam napisała, więc jestem spokojna:) Quote
ketunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Doszła wpłata od Daruni_Pumy 50 zł Dziękujemy :) Lusia ma na koncie 418 zł Quote
MARCHEWA Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Dziewczyny,podnoście moje bazarki od czasu do czasu,bo ja też teraz mam mało czasu,aby siedziec na dogo;) Quote
darunia-puma Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 nie ma sprawy cieszę się że doszły a naszą kochaną proszę od cioteczki z wałbrzycha ucałować Quote
gonia66 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 DZień dobry kochana LUsiu:) MAm nadzieje, ze zdrowko coraz lepiej dopisuje i mocno trzymam kciukaski za Ciebie Skarbeczku:) No i za naszą Biafrę i wszystkie jej sprawy-też oczywiscie:):) Quote
Cantadorra Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Luska, czekamy na info, jak ty sie tam sprawujesz. Nie szalej dziołcha, nie szalej, o zdrowko trzeba dbac! Quote
gonia66 Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 a JA WITAM POPOLUDNIOWA PORĄ NASZA gWIAZDECZKĘ:d Quote
darunia-puma Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 podpisuje się goniu pod Tobą pozdrawiamy lalunię Quote
MARCHEWA Posted December 5, 2009 Author Posted December 5, 2009 Niedługo powinny wpłynąć pieniążki z moich bazarków dla Lusi i nie wiem,czy lepiej wysłać gotówkę do Biafry,czy zamówić następny worek 14 kg Royala,którego Lusia wcina.Jak myślicie? Quote
darunia-puma Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Lusi musi się wzbogacić o pieniążki bo pewnie sporo ich jeszcze pójdzie Quote
darunia-puma Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 jak tam nasza dziewczynka czemu tutaj tak cicho? Quote
Kaja i Aza Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 darunia-puma, cicho jest bo Biafra i jej coreczka sa chore, wiec Biafra nie jezdzi teraz do Lusi do kliniki. Czekaj cierpliwie i zycz zdrowia Biafrze i jej dziecku. Quote
Biafra Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Kaja i Aza napisał(a):darunia-puma, cicho jest bo Biafra i jej coreczka sa chore, wiec Biafra nie jezdzi teraz do Lusi do kliniki. Czekaj cierpliwie i zycz zdrowia Biafrze i jej dziecku. Dziękuję Kasiu :loveu: Za życzenia przede wszystkim , Pati przekazała :calus: My pomału wracamy do formy. Lusia też o.k. W razie czego od razu by dzwonili do mnie. Nawet gdyby nasikała w innym kącie :lol: Już tylko jeden tydzień został Lusi w zamknięciu. Modlę się żeby miednica się zrosła. Jestem dobrej myśli bo sunia sama często stoi, co wcześniej nie było możliwe. Jeżeli zdjęcia i badania krwi wyjdą w porządku, to trzeba się będzie rozglądać za domkiem. Lusia ma bardzo dużą niedowagę i jej powrót do formy potrwa trochę. We własnym domku na pewno szybciej dojdzie do formy. Kciuki tylko bardzo , bardzo potrzebne żeby badania były o.k Quote
Lidan Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Mam nadzieję, że Biafra i dziecko czują się lepiej z każdą godziną :kciuki: Nikt więcej nie odwiedza Lusi w lecznicy? Mamy już grudzień. Niedługo znowu będziemy rozliczać się z urzędem skarbowym. Może ktoś przekieruje swój 1 % na fundację "Zwierze nie jest rzeczą"? KRS 000169668 W ten sposób będzie można pomóc m.in. Lusi. Quote
MARCHEWA Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Ale się cieszę,że Lusi został już tylko tydzień leżenia,cały czas trzymam kciuki za wyniki badań i żeby z miednicą było ok. Biafro,dobrze,że u ciebie też lepiej,pozdrawiam;) Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Biafra napisał(a):Dziękuję Kasiu :loveu: Za życzenia przede wszystkim , Pati przekazała :calus: My pomału wracamy do formy. Lusia też o.k. W razie czego od razu by dzwonili do mnie. Nawet gdyby nasikała w innym kącie :lol: Już tylko jeden tydzień został Lusi w zamknięciu. Modlę się żeby miednica się zrosła. Jestem dobrej myśli bo sunia sama często stoi, co wcześniej nie było możliwe. Jeżeli zdjęcia i badania krwi wyjdą w porządku, to trzeba się będzie rozglądać za domkiem. Lusia ma bardzo dużą niedowagę i jej powrót do formy potrwa trochę. We własnym domku na pewno szybciej dojdzie do formy. Kciuki tylko bardzo , bardzo potrzebne żeby badania były o.k UUUfff..jest nasza Kochana Biafra- więc cieszę sie że u Niej(u Nich znaczy) lepiej....kamień z serca w każdym razie:) No a wiadomosci o Lusi , tez wlasciwie cudne...teraz pozostaje czekac na wyniki i diagnoze....ale cokolwiek by nie napisac- LUSIA JEST CUDEM DZIĘKI LUDZIOM KTORZY JA ODNALEŹLI I ZAOPIEKOWALI SIE NIĄ I POTEM DZIEKI LUIDZIOM DO KTORYCH TRAFILA....(przypomninam, ze lusia wg weta byla do uspienia tylko...dal jej chyba 3 dni na poprawe..a stan sie pogorszyl)..nie..tak w ogole jak sobie przypomne Jej historie...to aż dreszcze mam...tu wszystkiego Biafra nam nie pisala..ale stan Lusi byl gorzej niz tragiczny i rokowania naprawde miala minimalne....aj...duzo by pisac....wiem jedno- WARTO JEST MIEC NADZIEJE NA CUD....NAPARWDE WARTO.....no to czekamy na dalsze wieści od Biafry:):) I Biafro napisz nam prosze jak ochloniesz i znajdziesz więcej czasu, jak stany finansowe Lusienki..nie wiem czy ketunia przeslala juz ta brakującą kwote za hotelik (za minione 2 tygodnie)....dogo wtedy zaczelo szwankowac.... Quote
malibo57 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Gonia na wątku Onków dwóch pojawiła się osoba , która chce pomóc finansowo także Lusi. Zajrzyj tam jeszcze raz. Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 malibo57 napisał(a):Gonia na wątku Onków dwóch pojawiła się osoba , która chce pomóc finansowo także Lusi. Zajrzyj tam jeszcze raz. Malibo..kurcze....nie wiem jak..u mnie syubskrybowane tematy pojawiaja sie ale tylko ostatnich chyba 15 ...nie ma calej listy-wiec teraz bardzo szybko sie zmienia ta moja lisat bo sporo ludzi o tej porze czyta..nie wiem czy uda mi sie znaleźc wątek:( Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Znalazlam watek..sluchajcie dziewczyny- poniewaz to jest nowa osoba na dogo, ktora chce pomoc, pozwole sobie podac moj numer konta, bo nie ma ketunii zebym mogla z Nią to uzgodnic....poza tym Ketunia pisala, ze ma ostatnio strasznie duzompracy- chciala zebym przejela watek Lusi...ja nie za bardzo jestem chetna, bo mama juz kilka psiakow, ale poniewaz jeden mi "odpadł'- czyt znalazl dom(Cohen), to gdyby nikt ch etny sie nie znalazł, zeby odciążyc ketunie0 zgodze sie przejąc finanse Lusi...chyba ze ktos chetniej to zrobi..ja rozumiem Ketunie- pomaga dziewczyna jak umie- ale 24h na dobe na dogo sie nie da:( a w przypadku Lusi trzeba poki co czesto zagladac i pilnowac finansow, bo dziewczynka potrzebująca jest....w takim razie dopiki czegos wspolnie nie ustalimy0- ja wysylam numer konta temu wujaszkowi swoj(zeby sie nie zniechęcil)...a jak ustaklimy ze ktos inny chce zajac sie finansami Lusi- przesle te pieniazki na jego konto- ok????Czekam wiec na decyzje a numer konta wysylam:) Quote
Cantadorra Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Gonia66, dobry pomysl. Warto byc na biezaco, bo pozniej baby z dziadem znalezc nie mozna jak sie zagapi w finansach. Quote
gonia66 Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 NO ale ja tez super księgową nie jestem- uprzedzam- mam bowiem kilka juz piekow pod "okiem"...a przez to dogo to ja nie umiem sie odnaleźć..np dawno nie odwiedzany wątek Alfika nam zaginął...juz powinnam wypisac wplaty, a tu znaleźc nie mogę....wyszukiwarka to juz w ogole pokazuje jakies brednie....jestem zalamana....jesli mam banerek- sprawa jest w miare prosta..ale jesli zagubbie wątek w gąszczu...to d..pa zimna...:/ no ale Ketunie rozumiem- Ona zrobiola kilka bazarkow na kilkadziesiat fantow....bardzo duzo kaski zarobnila dla psiakow ale teraz rozliczyc to to juz jest masakra...codziennie wplaty, pakowanie, rozliczanie.....naprawde moge sobie tylko wyobrazic co to znaczy..tym bardziej ze jak wspominalam- nie byl to jeden bazarek....zreszta trudno nazwac to co robila bazarkiem- to byly MEGA BAZARY- ALBO HIPERMARKETY DOGOMANIACKIE:):)....tak wiec ponawaim propozycje- czyt "oglaszam przetarg"..hehe...na ksiegowa Lusi....:):):)...moze uda nam sie odciążyć ketunie- kochana cioteczke :) Quote
Recommended Posts