Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Suuuper!!!!!!!!!kochana Lusia:):)
Biafra,wiem że masz dużo na głowie ale może dałoby radę wrzucić jakąś foteczkę naszej Lusi:roll::roll::roll:?
Byłoby super zobaczyć jak się miewa królewna:loveu::loveu:

Posted

Tasia i Tyson napisał(a):
Suuuper!!!!!!!!!kochana Lusia:):)
Biafra,wiem że masz dużo na głowie ale może dałoby radę wrzucić jakąś foteczkę naszej Lusi:roll::roll::roll:?
Byłoby super zobaczyć jak się miewa królewna:loveu::loveu:

To , że ja mam na głowie to pryszcz ...ale w lecznicy zawsze mają taki zamęt , ze jak sobie pomyślę , ze mam im powiedzieć o sesji zdjęciowej i latać z aparatem...to już widzę jak mnie komisyjnie mordują w zabiegowym :evil_lol:

Postaram się może komórka, z ukrycia zrobić jak będę w lecznicy :diabloti:
Problem w tym, że nie mogę jej wyprowadzić nigdzie przez tą połamaną miednicę :shake: Ma zakaz poruszania się.

Posted

Biafra kochana,rozumiem to doskonale,ze zdjęciem to taka tylko nieśmiała prośba:oops::oops:,a zdjęcie komórką z ukrycia to suuper pomysł !!!!!nic więcej nam do szczęścia nie trzeba:):)Wiem że cała ekipa wspanialych ludzi opekuje sie Lusiaczkiem i to jest teraz najważniejsze żeby psinka dochodziła do zdrowia:):)Jeszcze raz WIELKIE DZIĘKI wszystkim dobrym duszyczkom za tyle serca okazanego naszej Lusi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Biafra napisał(a):
Biegunka opanowana,
brzuch nie boli i apetyt od razu wrócił.
Lusia sama wcina saszetki :loveu:

Chwala Bogu...na takie wiadomosci czekalam...wchodze tu ostatnie przede wszystkim dla Lusi (bo mam male mozliwosci)..ale zanim wejde, przez caly dzien sie martwie i mysle co tam u suni....i dzis jak przeczytalam ten "telegram" to aż łzy napłynęły do oczu....ale jestem szczęsliwa...Lusiu...dziekuję za Twoją wolę życia...dziękuję i proszę...walcz dalej, jestesmy z Tobą...:loveu::loveu:

Posted

Super wieści nam sie zawsze trafiają psy z taką wolą walki i wychodza na takie superaśne psiurki ,że jestem pewna ,że z Lusią będzie wszystko ok tylko co z jej dzieciakami - masakra nie daje mi to spać

Posted

CZesc Lusie nko..wrocilamm do domku i biegne do Ciebie po nowe wiesci..ale cos nie widac,,m wiec skoro nie widac , to znaczy ze jest dobrze, bo gdyby cos si e dzialo nie po naszej mysli, na pewno bysmy wiedzieli...kto wie moze wraz z nastepnymi iwadomosciami beda tez foteczki Twojej ukochanej, slodziuttkiej Mordeczki:loveu::loveu::loveu:

Posted

Lusi wrócił apetyt na dobre.
Dostaje do saszetek ryż. Czekamy na efekty :roll:
Jeśli przetrzyma ryż w planie jest dodawanie po garści suchego RC Intestinal.

Jak zwykle wszyscy czekają aż Lusia zweryfikuje plany :loveu:
Mam nadzieję, że nie wyciągnie z rękawa kolejnej niespodzanki ...

Posted

Biafra napisał(a):

Jak zwykle wszyscy czekają aż Lusia zweryfikuje plany :loveu:
Mam nadzieję, że nie wyciągnie z rękawa kolejnej niespodzanki ...

:multi::multi::multi::multi:lllallllaaaaaaalllalalaaaallallllll:cool2::cool2::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

Biafra napisał(a):
...

Saszetki dalej potrzebne, czy narazie wystarczy?

Posted

Kaja i Aza napisał(a):

Jak tylko zobaczyłam Twój wpis Kasiu- w panielu użytkownika na forum, bylam pewna, ze to zdanie wlasnie przeczytam...ze zapytasz czy potrzeba jeszcze saszetek.....:loveu::loveu::loveu:Ech..Ty..Ty juz wiesz co.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kaja i Aza napisał(a):

Dalej potrzebne.
Musi je dostawać nawet jeśli uda się stopniowo dokładać jej ryż i karmę.
Saszetki to łatwo wchłanialna i bezpieczna bomba kaloryczna.
Są niezbędne, żeby Lusia mogła zregenerować organizm i przybrać na wadze.

Posted

[quote name='gonia66']Jak tylko zobaczyłam Twój wpis Kasiu- w panielu użytkownika na forum, bylam pewna, ze to zdanie wlasnie przeczytam...ze zapytasz czy potrzeba jeszcze saszetek.....:loveu::loveu::loveu:Ech..Ty..Ty juz wiesz co.....:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Goniu, zdaje sie, ze mnie rozgryzlas :lol:

[FONT=Palatino Linotype]saszetki poszly[/FONT]

Posted

[quote name='Kaja i Aza']Goniu, zdaje sie, ze mnie rozgryzlas :lol:

[FONT=Palatino Linotype]saszetki poszly[/FONT]
No chyba tak..i to nie od dzis :loveu::loveu::loveu:.....Kasiu....dziękuję w imieniu nas wszystkich....i za wszystko....:iloveyou::iloveyou::Rose::Rose::Rose:

Posted

No niestety nie mam dobrych wieści :shake:
Lusia po ryżu dostała potwornej biegunki.
Akurat jak byłam w lecznicy Lusia brała prysznic :roll:

Cudowny zapach zabił mnie od drzwi wejściowych, byłam pewna że jakiś piesek nie wytrzymał ze strachu w poczekalni, ale im dalej brnęłam w głąb lecznicy tym bardziej chciałam uciekać.

Blade z odoru kobiety oświadczyły mi, że Lusia już więcej nie dostanie ryżu .
Na szczęście dały jej tylko raz i czekały na efekty dzięku temu Lusia nie ma boleści i nie straciła apetytu, który jest dla nas najcenniejszy.

Przy mnie wrąbała michę. Napadła tez na klatkę z kotem, bo miał chrupki w miseczce i chciała mu zabrać.
Lusia ma bardzo dobry humor i sierść jakby jej się wyprostowała.
Nie jest już taka zmięta i skołtuniona.
Pomerdała na mnie ogonem i odszczekała psu, którego usłyszała przez ścianę. Zaczyna pilnować :loveu:

Niestety porusza się jak foka :-(
Siedzi na zadzie bokiem i ciągnie go na śliskich płytkach, żeby się przemieścić.
Całokształt wygląda fatalnie :placz:

Jedyne czego jej nie brakuje to pewność siebie i doskonały humor .

Zrobiłam fotki komórka , później wkleję.
Muszę chyba jakiś kabelek znaleźć żeby je zgrać ...:hmmmm:

Posted

[quote name='Kaja i Aza']To moze jednka nie eksperymentowac i niech narazie je tylko saszetki.

Je ten budyń , tylko najeść się nim biedaczka nie może :shake:
No ale zdrowie jest najważniejsze.

Kiepskie te fotki :oops: