kaskan25 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 zapytaj dzieczyny z Opola to tylko dzięki ich pomocy i checi udało sie ja zabrać !!!!uuuufffff,wreszcie ......moge choć delikatnie odetchnąć :))zmieniłam jej imie na Mollly zeby mogla zacząć nowy etap swojego zycia .Narazie dzieczynka bedzie u mnie no chyba ze jakis bardzo wyjątkowy dom sie trafi .... Quote
Soema Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 To się nigdy nie skończy... patrzcie Młody, piękny, zagłodzony. Bokser z Zakopanego. - Dogomania Forum mam nadzieję, że sunia wygląda lepiej.. Quote
kaskan25 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 na szczeście Molly wygląda ciut lepiej ,niebawem beda jej zdjęcia bo ciocia Monika zrobila dzisiaj pare wiec czekamy ....:) Quote
kaskan25 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 na watku Katowickim zaprzyjażniona ciocia wkleiła moje zdjęcia ,wiec mozna mnie zobaczyć zapraszamy!!! Szukamy domku docelowego !!!! Quote
Recommended Posts