kaskan25 Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 pomoc koło Opola(Brzeg) dla Boxerki -PILNE!!!! słuchajcie pilnie poszukuje osoby z okolic Opola a najlepiej z Brzegu.Wczoraj jak przejezdzałam pociągiem to niedaleko dworca pkp koło ogrodkow dzialkowych widzialam w straszliwym stanie boxerke (totalnie zaglodzona ) !!!! bardzo prosze o pomoc w odnaleziemiu jej ,tymbardziej ze jestem z Katowic .Jestem w stanie ja zabrać ,ale prosze o pomoc w jej zlapaniu !!!! Quote
kaskan25 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 ona jest niedaleko dworca pkp , jak wychodzi sie na peron to jakies 50 m dalej (po lewej stronie )zaczynają sie ogrodki działkowe a potem jakis teren militarny (nie moglam odczytać) i ona tam szła ....to za duzo powiedziane ...ciagnela sie wiec jest bardzo wycieńczona i potwornie zaglodzona BŁAGAM O POMOC !!!!!! Quote
kaskan25 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 powiadomilam Straż Miejska i przytulisko w Brzegu ....mam nadzieje że ktoś sie na nią natknie .Bardzo prosze rozgladajcie sie moze ktoś ja wypatrzy !!!!!!!!Ona naprawde potrzebuje pilnej pomocy !!!! Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Czy są jakieś pozytywne wieści o suni? :-( Quote
monika_wiki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Jestem z Brzegu jutro po 14 po pracy postaram się rozejrzeć ale jak ją złapię to nie mam jej gdzie przechować bo mam w domu dwa rottki i małe dziecko no chyba że ktoś by po nią dość szybko przyjechał ,czy to jest w Brzegu przy torach przy takiej wieży Quote
monika_wiki Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Podajcie mi nr tel kontaktowy do osoby która jest nią zainteresowana a to mój 0607966462 Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Wysłałam Kasi PW, może ma ustawione powiadomienia na mail (prosiłam, by zajrzała na wątek). Quote
kaskan25 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 super ,jasne ze chętnie ja zabiore natychmiast !!!!! już czeka na nią domek tymczasowy a moze i nawet staly ,narazie nie mam odzewu od nikogo ....smutno mi bo wiem ze ona tam gdzieś bidula jest sama dla siebie ...Prosze jeśli to możliwe o pomoc .Jutro zadzwonie do Moniki :) jest choc promyk nadziei :)) Quote
majqa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Oj, oby się udało, choć...ta bidunia mogła zawędrować już wszędzie. Quote
kaskan25 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 mam nadzieje ze gdzies ja ktoś wreszcie wypatrzy ,nie trace nadziei!!! pozostawiam namiary na siebie :609044083 -24 h (kaska ) Quote
zula131 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Czy ta boksia ma drugi wątek na śląskim? [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=171977[/url] Oby się znalazła... :-( Quote
majqa Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kasiu, zdecyduj się, który z wątków jest tym właściwym. Jeśli dwa dotyczą tego samego psa to ludzie się pogubią i nie zgrają, gdyby chcieli pospieszyć z pomocą. Quote
monika_wiki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Byłam widziałam :placz: działamy dalej jutro może się coś wyjaśni suka ma 11 lat dom i właściciela z którym rozmawiałam siedzi w kojcu w budzie chuda strasznie ale ponieważ zjawiło się jeszcze dwóch panów to się ulotniłam:mad:bo nie każdy dobrze odbiera takie wizyty ale uderzymy tam większą bandą może z wetem Quote
Soema Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='monika_wiki']Byłam widziałam :placz: działamy dalej jutro może się coś wyjaśni suka ma 11 lat dom i właściciela z którym rozmawiałam siedzi w kojcu w budzie chuda strasznie ale ponieważ zjawiło się jeszcze dwóch panów to się ulotniłam:mad:bo nie każdy dobrze odbiera takie wizyty ale uderzymy tam większą bandą może z wetem[/QUOTE] Matko.. to na pewno ta sama suka, którą widziała Kasia? Bardzo źle wygląda? Nie robiłaś zdjęć.. Quote
monika_wiki Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jutro przyjeżdza pani z fundacji bokserów i będą rozmawiać może pan odda psa dowiedziałam się jeszcze ze pies nie chce jeść od jakiegoś czasu zdjęć nie zrobiłam Quote
monika_wiki Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Sunia już bezpieczna :multi::multi::multi:okazało się że ma dzisiaj urodziny chyba 10 resztę napisze nowa pańcia Quote
zula131 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Nareszcie jakaś dobra wiadomość dziś na dogo :lol:. Gratuluję świetnej akcji Quote
kaskan25 Posted October 31, 2009 Author Posted October 31, 2009 Witam ,dopiero dzis nowe wiesci !!! Wiec tak kochane cioteczki !!! fakt dziewczynka jest urocza ,slodka ,milusia i jak zawsze najkochańsza ...Byłam dzisiaj w odwiedzinach i bardzo sie ucieszyla ze mnie widziała :) Od wczoraj jest w klinice w trakcie badań ..jak narazie nieżle...(brak zmian nowotworowych!!!) ,co do guza na szyi to prawdopodobnie jest tłuszczak i jak bedzie w lepszym stanie to bedzie ciachniety .W badaniach krwi anemia -ale nad tym tez zapanujemy ,spokojnie .Co do wieku to nasza pani dr mowi ze ona ma ok 5-6 lat .Problemy są tylko skorne,ma dramatyczny świąd skory ale w pon bedą robic zeskrobiny wiec musi być ok .Zostałam przeswietlona i w plucach tez ok .Na skorze stare odlezyny .Jutro postaram sie zrobić zdjecia i pokazać wam dziwczynke :)) Bardzo wszystkim dziękuje !!!BARDZO BARDZO BARDZO !!!!! teraz szukamy dla niej domku docelowego Quote
Soema Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Jak Wam się udało odebrac małą? U Ciebie będzie?:) super:) Quote
Recommended Posts