Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
OOO czyli macie dwoch chlopaczkow:loveu:
super ze sama sobie poradzila.:multi::multi::multi::multi:

Z malutką pomocą, ale tylko taką, żeby jej pokazać co i jak. Ogólnie poród miała bardzo lekki i spisała się świetnie, jestem z niej dumna :loveu:

A teraz fotki synków :) I jak się Wam podobają?

Posted

Witam, czasu brak ale nie mogłam sobie odpuścić pogratulowania dzielnej Gracuni pięknych syneczków:):)
Wymiziaj i wycałuj ją do nas mocno a maluszki jednym paluszkiem pomiziaj, takie cudne kruszynki z nich:):):)
Pozdrawiamy

Posted

jot11 napisał(a):
Śliczne czarne kreciki :loveu::loveu:

Ile maluchy ważyły? Imiona już masz? :lol:

Bardzo wyrównane chłopy, pierwszy 16 dag, a drugi 15. Nad imionami myślę :)
Yoko2009 napisał(a):
Witam, czasu brak ale nie mogłam sobie odpuścić pogratulowania dzielnej Gracuni pięknych syneczków:):)
Wymiziaj i wycałuj ją do nas mocno a maluszki jednym paluszkiem pomiziaj, takie cudne kruszynki z nich:):):)
Pozdrawiamy

Dziękujemy, Gracka i chłopaki wycałowane :)

Posted

Śliczności maleńkie :)
Od nas też wycałuj całą trójeczkę :)
Ups przepraszam piąteczkę bo przecież jeszcze Ula i Tina są ;) Ale to jest "pięć minut" Gracuni i chłopaków więc chyba wybaczą :evil_lol:

Posted

GRATULUJE!!!!:) Maluszki wspaniałe, Gracja super się spisała:) tak jakoś przeczuwałam wczoraj że coś się bedzie działo;) no po prostu cudne maluchy!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Dzięki dziewczyny, cała piątka wymiziana i wycałowana, a Gracka i maluchy podwójnie :)

Tinie na początku się strasznie nie zgadzało, że chomiki pachną Gracją i siedzą z nią w kojcu :evil_lol: ale potem położyła się obok i chciała wylizywać. Natomiast Ula przestała skakać Gracji na głowę i ogólnie zrobiła się bardzo ostrożna, nie pcha się do kojca i nie przeszkadza :) A chłopaki doją Grackę niesamowicie ;)

Posted

Teraz cała psia rodzinka stanie się ostrożna:) nawet Ula będzie ostrożna i stanie się teraz poważna 'siostrzyczką', a nie psotnicą:) a jak maluchy podrosną to pokaże im jak się bawić;)

Posted

Gratulacje Klaudia :multi:
Kurcze jakie duże te chłopaki :crazyeye: Mój Pudziulek maleńki ledwo 60 GRAM przekraczał :shake: Bidulinek mój kochany.. :loveu:
No niech Ci wyrosną na przystojniaków :loveu::evil_lol:

Posted

Dziękujemy po raz kolejny :)
Be, chłopaki faktycznie spore, a do tego i silne :) Pełzają po całym legowisku i podnoszą głowy :)

Kolejna partia fotek :)

W barze mlecznym ;)

Zbliżenie na wydatny biust Gracki :eviltong:

Spanko :)

Z synusiem nr 1, nr 2 w mleczarni :)