Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tigrunia napisał(a):
O kurcze ale klatka :crazyeye: Nie lepiej było kojec kupić? Gdzie Ty się tam zmieścisz? :evil_lol: Ja bardzo czesto zasypiałam w kojcu na siedząco przy karmieniu Pudzia :evil_lol:

A mała charakterek jakbyś o Pudziu pisała :loveu:

To dzisiejszy zakup mojej rodzicielki. Kojec też mamy w razie czego, ale mama chciała z górą zamykaną, żeby koty nie wlazły. A klatka jest cała z góry otwierana, tak że dojście będzie :)

EDIT: Milanna, klatka ma 75 cm długości, wys. i szer. 40 cm.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*kleo* napisał(a):
To dzisiejszy zakup mojej rodzicielki. Kojec też mamy w razie czego, ale mama chciała z górą zamykaną, żeby koty nie wlazły. A klatka jest cała z góry otwierana, tak że dojście będzie :)

EDIT: Milanna, klatka ma 75 cm długości, wys. i szer. 40 cm.

To malutka ,póżniej będziesz musiała maluszki przenieś jak podrosną ,ja myślałąm o 120cm na 50cm też z otwierana całą górą by pózniej nie przenosić do kojca;)

Posted

Nie no Klaudia ja tylko 3 dni na dogo nie byłam a Ty zdążyłaś "rodzinkę powiększyć" :evil_lol:
Ulcia przecudna :iloveyou:, a Ty wstręciucho nawet słówkiem nie zdradziłaś, że poza Graculkowymi szczylkami jeszcze inną kluseczkę będziesz miała :nono:

Posted

*kleo* napisał(a):
Ogólnie to mały szatan z niej, zero stresu, ogon w górze, koty goni, bawi się piłką i cały czas kombinuje skąd by wziąć coś do jedzenia :)

Ooo... Klaudia, to już masz kogo tresować :lol: Kliker do ręki, jakieś jedzonko i ćwiczycie :cool3:

Cześć wam :multi: Mizianka dla dziewczyn :loveu:

Posted

Princess_York napisał(a):
No beda 3 albo i więcej zależy ile urodzi się ;) .

3 msc to mało ,ale to bardziej chodzi o przyzwyczajenie się z ringiem, hałasem i psami .więc to się praktycznie nie liczy ;) .

czyli zostawiasz sobie przynajmniej jednego czy jak? xDD

Posted

Czesc Kleo:) Ulinka jak juz pisałam cudowna:) a Gracja będzie miała dzidzie pod kontrolą w takiej klatce;) a kratki z klatki można zdjąc chyba jak by trzeba było i też będzie ok:) na króliki są takie same klatki tylko że troche mniejsze.

Posted

ladyyork napisał(a):
To malutka ,póżniej będziesz musiała maluszki przenieś jak podrosną ,ja myślałąm o 120cm na 50cm też z otwierana całą górą by pózniej nie przenosić do kojca;)

A ja zobaczę co jeszcze wymyślę, w końcu to pierwszy miot, więc dopiero znajdę odpowiednie dla siebie rozwiązanie :)
Viky i Ja napisał(a):
Nie no Klaudia ja tylko 3 dni na dogo nie byłam a Ty zdążyłaś "rodzinkę powiększyć" :evil_lol:
Ulcia przecudna :iloveyou:, a Ty wstręciucho nawet słówkiem nie zdradziłaś, że poza Graculkowymi szczylkami jeszcze inną kluseczkę będziesz miała :nono:

Ale jaką Wam za to niespodziankę zrobiłam :evil_lol:
Karolina&Lucky napisał(a):
Ooo... Klaudia, to już masz kogo tresować :lol: Kliker do ręki, jakieś jedzonko i ćwiczycie :cool3:

Cześć wam :multi: Mizianka dla dziewczyn :loveu:

Tak właśnie myślę, że z nią da się coś więcej podziałać ciekawego :) Ale na pierwszym miejscu nauka czystości i przygotowanie do wystaw :)
dzasta napisał(a):
Fajna jest ta Twoja nowa Gwiazdeczka :)
A w Grudziądzu to mnie nie będzie za daleko ale będę trzymać kciuki za debiut :)

Pewnie się jeszcze zdążymy nie raz na innej wystawie spotkać ;)
Pegaza napisał(a):
Witam ciezarną, rudą i kruszynke najmniejsza:)
nono stoi pieknie :) to juz teraz jestes w 7 niebie pewnie co..i sie doczekac wystaw nie mozesz:)

No nie powiem, jestem ciekawa jak ten mój szatan będzie sobie radzić :cool3:
Chantell napisał(a):
czyli zostawiasz sobie przynajmniej jednego czy jak? xDD

Nie wiem, zależy jak będą się zapowiadać, bo po co mam sobie na siłę przeciętną sukę zostawiać? Gracja jest jeszcze młoda więc będzie pole do popisu, żeby wybrać psa, z którym da wybitnie wystawowe potomstwo, bo to by był nadmiar szczęścia, jakby tak za pierwszym razem coś aż tak ładnego wyszło :evil_lol:

Posted

[quote name='karkakarka']http://img696.imageshack.us/img696/2575/p1030298b.jpg ale stoi :)

Powinnaś nasz zasypać fotkami małej :)

Ma taki zadziorny ten pychol jak Cleośka :) Tylko twoja chyba ciemniejsza jest :)
Zasypałabym, gdybym była w domu, ale niestety dotrę dopiero w czwartek. I tak ze względu na Ulcię przedłużyłam sobie pobyt i wracałam do Olsztyna dopiero dziś rano ;)
A stoi jak struna, właściwie to dla mnie zostało tylko utrwalanie tego i chodzenie na ringówce, wielki ukłon w stronę pani Kasi, że małą już tak nauczoną dostałam :)
Czy ciemniejsza to się nie przyglądałam, ale jasna raczej nie będzie, tatuś i mamusia mają ładne ciemnostalowe płaszczyki :)

Posted

Pegaza napisał(a):
Klaudia a kim byli jej rodzice?
bom chyba nie doczytala..

karkakarka napisał(a):
A ja wiem :)
Frank i Jamajka(?) chyba ;)

Szkoda, że nie masz więcej zdjęć...

Tak, Franuś i Jamajka :)
dzasta napisał(a):
No to musi Ci być ciężko i smutno będąc daleko od dziewczyn :(

Najbardziej to mi żal tyłek ściska, że tu siedzę jak ten czopek i się nudzę, kiedy w domu bym miała tyle do roboty. Ale i tak pokombinowałam na tyle, że pół tygodnia jestem w Olsztynie, a drugie pół w domu, więc nie jest tak źle :)
Doti1986 napisał(a):
No proszę bardzo 3 dni mnie nie było a tu takie zmiany :) Śliczna malusia:)

Dziękujemy :)

Posted

*kleo* napisał(a):
Hmmm... klatka? Kurz na podłodze? Książki na podłodze? Nie wiem...

Kurz i klatka nie.Książki na podłodze i Ula na nich :shake: Aż mnie skręca,żeby je podnieść i na półkę odłożyć :cool3: