Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Ta Kleo wykupila caly naklad hehe zeby zaden tych wypocin nie widzial;)
dawaj dawaj

Daria,Ty to jesteś dobra :evil_lol: Klaudia wykupiła nakład aby nam powysyłać :diabloti:

Posted

Pegaza napisał(a):
Ja tam wątpie chyba jej wstyd, bo miala niby tutaj skan wkleic i co lipa:evil_lol:

Coś Ty,na pewno wklei tylko musi ten wywiad poprawić :turn-l::turn-l::turn-l: Jutro się przekonamy :cool3:

Posted

Ależ oczywiście, że wkleję :p ino jutro, a właściwie dziś ale o normalnej porze. Wcześniej nie zdążyłam, bo z mamą do salonu pojechałam, potem kumpelę odwiedzić, a teraz to marzę już tylko o gorącej kąpieli, bo plecy bolą, a masażu nie ma kto zrobić :roll:

Posted

*kleo* napisał(a):
Ależ oczywiście, że wkleję :p ino jutro, a właściwie dziś ale o normalnej porze. Wcześniej nie zdążyłam, bo z mamą do salonu pojechałam, potem kumpelę odwiedzić, a teraz to marzę już tylko o gorącej kąpieli, bo plecy bolą, a masażu nie ma kto zrobić :roll:

Klaudia taka fajna laska a nie ma kto masazu zrobic..:roll: boroczko;)
to wpadne z wieczora zobaczyc..:)ten Twoj wywiad

Posted

Pegaza napisał(a):
Klaudia taka fajna laska a nie ma kto masazu zrobic..:roll: boroczko;)
to wpadne z wieczora zobaczyc..:)ten Twoj wywiad

Myślałam,że wpadniesz ten masaż zrobić :eviltong: Gdyby nie to,że Klaudia fajna laska to bym pomyślała,że retusz zdjęcia robi :evil_lol: No to czekamy na artykuł :multi:

Posted

[quote name='jot11']No przeczytałam.:lol: Na dolnym zdjęciu ta dziewczyna (Karolina?)ma fajny płaszczyk,przynajmniej na taki wygląda.:eviltong:
Tych na dole to nie znam, oni nie od nas :eviltong:
[quote name='Nati28']Hey :) tez chce byc gazecie :evil_lol: widze ze u Was przygotowanie do sesji jak u nas ;)
Takie przygotowania to chyba u wszystkich :eviltong:

Po długim namyśle zdecydowaliśmy się kupić Tinie buty na śnieg. Przyszły dzisiaj, no i mam fotki i filmik jak Tina uczyła się w nich chodzić :evil_lol:

Tak wyglądają z bliska

A tak wygladały pierwsze kroki [video]http://pl.tinypic.com/r/2n00c5w/6[/video] :evil_lol: ale za jedzenie Tina to i gadać by się nauczyła, wiec zejście po schodach było już ok. No a na dworze to chyba się ucieszyła, że nie jest zimno w nogi, że latała jak nakręcona i wracać nie chciała, a sąsiedzi się prawie z niej posikali :eviltong:

Posted

Hahah ja zrebak w nich skacze:D fajnie w nich wyglada:loveu:
Ty zapomnialas dodac ze siedzenie na dogo z wariatkami tez odpreża przed egzaminem i ze polecasz te strone swirom:evil_lol:

Posted

Pegaza napisał(a):
Hahah ja zrebak w nich skacze:D fajnie w nich wyglada:loveu:
Ty zapomnialas dodac ze siedzenie na dogo z wariatkami tez odpreża przed egzaminem i ze polecasz te strone swirom:evil_lol:

Następnym razem się naprawię i powiem :p

Wiecie co, mój pies zaczął żreć jak krowa ostatnio, chyba będą te kluchy :lol:

Posted

*kleo* napisał(a):
Następnym razem się naprawię i powiem :p

Wiecie co, mój pies zaczął żreć jak krowa ostatnio, chyba będą te kluchy :lol:

Napewno beda :)

Posted

Uśmiałam się do łez z tego filmiku z Tiną jak chodzi w bucikach :D Komedia.
Ja pierwszy raz ale czytałam na porodówce że Gracka już po kryciu to teraz czekamy na potwierdzenie ciąży a potem na maluszki :kciuki:

Posted

Yoko2009 napisał(a):
Dziewczyna ma apetyt:):) a kiedy będzie wiadomo na 100% czy maluszki bedą?? Zapraszamy na fotki do nas

Za jakieś 3 tygodnie się dowiemy :)
dzasta napisał(a):
Uśmiałam się do łez z tego filmiku z Tiną jak chodzi w bucikach :D Komedia.
Ja pierwszy raz ale czytałam na porodówce że Gracka już po kryciu to teraz czekamy na potwierdzenie ciąży a potem na maluszki :kciuki:

Witamy :) Jak już będzie wiadomo, to na pewno się pochwalę ;)