matiz91 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [CENTER]Pozdrawiamy w świąteczny poranek :loveu: [/CENTER] Quote
*Jot* Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Świetna ta dynia :multi: Witamy niedzielnie :multi: Quote
Yoko2009 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Superaste te dynie, zdolniacha z Ciebie:) A Gracja jest przecudna:) Pozdrawiamy wieczornie Quote
*kleo* Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 Żeby tak pusto nie było - Gracka na wystawie w Dobrym Mieście 1.05.09. Akurat nie miała humoru do stania, ale ogólnie nie było źle i zeszła z ringu z doskonałą :p Quote
dysia-u Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Kleo jak ja bym chciała zobaczyć jej ucho tak z bliska :razz: musze Mejsuli troche podciąć i musze mieć ściągawke :evil_lol: Quote
*kleo* Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='dysia-u']Kleo jak ja bym chciała zobaczyć jej ucho tak z bliska :razz: musze Mejsuli troche podciąć i musze mieć ściągawke :evil_lol:[/QUOTE] Ma normalnie robione na 1/3, może u niej trochę inaczej wygląda, bo ma trochę słabo uchole zarośnięte. Ale nie ma sprawy, jak znajdę jakieś zdjęcie z bliska to wstawię, a jak nie znajdę to zrobię :p Quote
Pegaza Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Witam :p Gracja sie prezentuje na ringu slicznie razem z pancią:eviltong::cool1: Quote
Doti1986 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu: Quote
karkakarka Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ale ślicznie wyszła na tym zdjęciu z ringu - słodki ma pyszczek :loveu: Quote
Nati28 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witam pierwszy raz :lol: Gracja jest piekna i super sie prezentuje :loveu::loveu: Quote
FREDZIU Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy się poniedziałkowo, twoje dzieło dyniowe super:evil_lol: Gracja to prawdziwa gracja:lol: Quote
*kleo* Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Pegaza']Witam :p Gracja sie prezentuje na ringu slicznie razem z pancią:eviltong::cool1:[/QUOTE] [quote name='Nati28']Witam pierwszy raz :lol: Gracja jest piekna i super sie prezentuje :loveu::loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :p [quote name='jot11']Witamy w poniedziałek :multi::multi:[/QUOTE] [quote name='Doti1986']Witamy poniedziałkowo przy porannej kawce:loveu:[/QUOTE] [quote name='charlotta']Pozdrowionka poniedziłkowe :)[/QUOTE] Ja również witam przy herbatce i tostach :multi: [quote name='karkakarka']ale ślicznie wyszła na tym zdjęciu z ringu - słodki ma pyszczek :loveu:[/QUOTE] Taaak, ten pysior nie raz już ją uratował :evil_lol: [quote name='FREDZIU']Witamy się poniedziałkowo, twoje dzieło dyniowe super:evil_lol: Gracja to prawdziwa gracja:lol:[/QUOTE] Imię idealnie wybrane, nie ma co. Hodowca trafił w 10 - tkę :eviltong: Quote
Truska34 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy:multi: Zapraszamy, jak najbardziej do nas. A świetować urodzinki będziemy wspólnie. Gracja śliczniutka! I muszę się przyznać, że Wasza galeria była inspiracją dla naszej, bo też jakby nie prowadzona od szczenięcia... Miłego dzionka! Quote
*kleo* Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='Truska34']I muszę się przyznać, że Wasza galeria była inspiracją dla naszej, bo też jakby nie prowadzona od szczenięcia...[/QUOTE] Dzięki za odwiedzinki i tym bardziej miło nam, że przyczyniłyśmy się do powstania Waszej galerii :p Quote
charlotta Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Kleo widzę że profesjonalnie zajmujesz się niuńkami . Więc chciałabym Cię poproić o poradę odnośnie "fryzury " młodego :lol: Jako że są to pieski z długim włosem i jest to naturalne , nie chciałabym raczej by był obcinany na króciutko , z drugiej strony Kiss to nie total miniaturka tylko raczej chyba duży wydaj mi się że ma spokojnie 3 może 3,5 kg. Zresztą będę dziś u weta to go zważy :D więc bardzo długi włosiol chyba niezbyt by i pasował u niego i także jako że to piesek który jest poprostu pupilem w jego wypadku by raczej przeszkadzał i nie ma potrzeby :D Czy mogłabyś mi doradzić jaka fryzurkę dla niego ale ani krótka ani długa ? czy wogóle jest taka wersja ?:loveu: Przepraszam jeśli to pytania z rodzaju banalnych ale jako że cała koncepcja z mini rodowodowym spaliła narazie na panewce ( bo kto wie czy za jakiś czas nie sprawię młodemu kolegi ) :D to musze mieć jakąś koncepcję na fryzurkę tego kochanego kudłaczka :loveu: Quote
Princess_York Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 bry wieczorem :cool1::loveu:, Gracka śliczna i na ringu jaka :loveu: ten pyszczek :p. Quote
tigrunia Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Cze Klaudia :multi: Nie widzę dyni :mad: Quote
charlotta Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dziękuję że odpowiedziałaś u mnie :p Jeśli chodzi o włos to jestem nim u młodego zachwycona :D Jak się wreszcie dało wszystko rozczesać a dziś jest wykąpany i wyczesany to jest tak milutki jak dziecięce włoski :lol: na grzebiecie są dość krótkie i nieco faluję , pod brzuszkiem proste ( trochę dłuższa falbanka , na ogonku proste a łebek jest cały prosty dłuższy :) "Fryzura" obecnie ni pies ni wydra :diabloti: Ale jestem tak zachwycona rodzajem i jakością tego włoska że aż żal że tak krótkie Ja oczywiście chciałabym mu te kudełki zapuścić tylko wlaśnie miałam obawę czy to nie będzie dziwnie wyglądać przy psiaku nie w wersji mini mini :roll: Jeden problem to te włosy w najbliższej okolicy oczu , w ideale byłoby gdyby szybko urosły bo narazie straznie mu oczka kolą a są potwornie głupio obcięte bo wszedzie na łebku długie a na "nosie" - bo nie wiem jak to miejsce inaczej nazwać krótkie ok 2-3 do 4 cm ( różne) saram się to spinać żabkami ale wyłazi :placz: Jak mniej więcej rosną włoski yorkom ? te grzbietowe i te na "nosie" w jakim tempie mniej więcej oczywiście:evil_lol: Quote
Marzena* Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Witamy wieczorowo i życzymy spokojnej nocki :loveu::loveu::loveu: Quote
...::Basia::... Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Hej:multi: Gracja śliczna:loveu::loveu::loveu: I gratuluje oceny doskonałej w Dobrym mieście:loveu: Quote
Recommended Posts