Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Gracka juz nie jest "czysta" panienką;)
super ze sie udalo:)

No fakt, nie była kąpana, żeby Czardaszkowi zapachniało :evil_lol::eviltong:

Dziewczyny, chciałam pytać wcześniej i z emocji zapomniałam - wiecie może gdzie można znaleźć biżuterię z Apartu w necie? Zgubiłam wisiorek od kompletu, a zależy mi żeby na połowinki mieć całość, a w sklepie ani na stronie nie widziałam. A może można iść do sklepu, pokazać o co chodzi i zamówić, żeby sprowadzili?

Posted

Pegaza napisał(a):
Kleo mi nie o to chodzilo..
haha tu sie nieraz dogadac to tak jak slepy i gluchy...

w sensie ze juz nie jest dziewica..;)

Daria, toż wiem, ironii żeś nie wyczuła :cool3: Teraz to się dopiero dogadalim, prawie z krzesła spadłam :laugh2_2:
Princess_York napisał(a):
no to gratulacje :) .
czekamy na dalsze informacje :D

Nati28 napisał(a):
Super :) gratulujemy :multi::multi:

Dzięki dziewczyny :p

Posted

jot11 napisał(a):
Gratulacje :diabloti: No to już po pierwszym seksie Gracki :multi:

Moja mama dzwoniła do mnie jak wracali i na pytanie jak Gracja zaczęła się śmiać że chyba jej się podobało, bo po akcji leżeli sobie razem na kanapie, a w drodze do domu wyglądała na zadowoloną :evil_lol:
Gucci13 napisał(a):
my również gratulujemy

Dzięki :p
ladyyork napisał(a):
Teraz czekamy na wieści o ciązy:loveu:

Jasne, że powiadomię ;)
Doti1986 napisał(a):
No to teraz tylko czekać na małe Gracusie:)

I małe Czardaszki :cool3:
karkakarka napisał(a):
Super!!! To teraz jeszcze raz krycie... a kiedy się bada czy się udało :roll:

USG to tak w połowie, a wcześniej jak dobrze pamiętam to może wet wymacać, bo płody są na początku w takich ampułach.

Posted

Viky i Ja napisał(a):
Gratulacje dla Gracki :) Dzielna dziewczyna, teraz czekamy na kolejne dobre informacje :)

Obiecuję, że jak coś się będzie działo to będę informowała na bieżąco :p

A tak nawiasem mówiąc, to wszyscy tak się zafascynowali tym kryciem, że pewnie nikt nie zwrócił uwagi na moje pytanie odnośnie Apartu co nie? :razz:

Posted

Nati28 napisał(a):
Ja czytalam to Twoje pytanie bo czytam uwaznie, ale nie mam pojecia gdzie mozna kupic a szukalas na allegro itp? ;)

Właśnie to była pierwsza strona na którą zajrzałam, są różne rzeczy, tylko akurat nie ta co szukam :roll:

EDIT: Kolejne dobre wieści, właśnie dowiedziałam się, że nasz przydomek został zatwierdzony, od dziś mianujemy się Ithildin FCI :p

Posted

To moze spytaj sie w swoim Aparcie czy nie ma tego w innym miescie i nie podesla do Twojego miasta albo jak chcesz to wyslij mi foto jak on ma wygladac to ja zobacze u nas w Szczeinie ;)

Posted

*kleo* napisał(a):

EDIT: Kolejne dobre wieści, właśnie dowiedziałam się, że nasz przydomek został zatwierdzony, od dziś mianujemy się Ithildin FCI :p

No,no jaki ładny przydomek ,uczyłam się tego wymawiać :evil_lol:

Klaudia czytałam Twój apel w sprawie Apartu .Myślę,że najlepiej jakbyś zamówiła sobie taki jak chcesz :lol:

Posted

Cieszę się że już mamy zatwierdzony, bo jak wymyślałam, to myślałam że oczadzieję, żeby znaleźć taki, który by się nie powtarzał, no i zainspirowałam się "Władcą Pierścieni" :eviltong: Fakt, że ten trochę trudny do wymówienia na szybko, bardziej byłam za tym, który dałam na 1. pozycję, no ale grunt, że jest i nie muszę się już denerwować :p

A o ten wisiorek faktycznie chyba w sklepie zapytam, innej drogi nie widzę, chyba że stary się cudem znajdzie :roll: Ale jakby któraś z Was przypadkiem zobaczyła gdzieś w necie, to dajcie znać, był od tych kolczyków