Marzena* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 jot11 napisał(a):No,żebyś gdzieś w innym kierunku nie zaszła :eviltong: Oj nie żałuj jej ;) Daria ja też kiedyś będę miała czarnulkę :) Zamówię sobie w Restarcie i kupię dopiero jak urodzi się taka jak sobie wymarzyłam ;) Teraz zaczynam żałować że nie zgodziłam się na trzecia panne jak M chciał :( Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Viky i Ja napisał(a):Oj nie żałuj jej ;) :( Alez ja jej nie żałuję,wręcz przeciwnie-życzę Darii :lol: Quote
Doti1986 Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Wszystkiego naj nja nja w 2010 roku!!! Quote
*kleo* Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Najlepszego dziewczyny!!! :multi: Petardy puściłam, z sąsiadami się wycałowałam, a teraz spadam na 2 piętro na kielicha :evil_lol: Quote
*Jot* Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Jak tam kielich?:evil_lol: Wszystkiego naj......:loveu: Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wróciłaś z tego drugiego pietra? :diabloti: Cześć :multi: Quote
Doti1986 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Chyba się bardzo opiła:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Albo sie gdzies na schodach przewrocila i tam zostala :evil_lol: Quote
Marzena* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Cze Klaudia, odezwij się bo się martwimy ;) Quote
karkakarka Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Hej Klaudia!! Ja tu wyczytuję, że się upiłaś, glebe zaliczyłaś hihi Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! Quote
Natalia&Lola Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Dziewczyny najlepszego w nowym roku:) U nas sporo nowych zdjęć, więc zapraszam na wielkie oglądanie. Quote
Katie Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Heja Kaludia w Nowym Roku! :lol: kurcze, jakie tutaj ciekawe rzeczy mozna poczytac :lol::diabloti: Quote
*kleo* Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 Cześć gupole, o co Wy mnie tu podejrzewacie? :evil_lol: Wróciłam o własnych siłach, gleby nie zaliczyłam, na schodach nie zostałam, ino się zasiedziałam trochę. Dawno się z chłopakami nie widziałam to trzeba było się nagadać :p Potem poodwiedzam resztę galerii, teraz idę się uczesać, wsiadam w autko i jadę znajomych odwiedzić :p Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :multi: Quote
iwa63 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Wszystkiego Najlepszego W Nowym Roku I później się dziwować że jakieś ploty hi hi Quote
ladyyork Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 *kleo* napisał(a): teraz idę się uczesać, wsiadam w autko i jadę znajomych odwiedzić :p Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :multi: Tobie to dobrze ciągle się bawisz,a ja to w domu siedze:placz: Quote
*kleo* Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 ladyyork napisał(a):Tobie to dobrze ciągle się bawisz,a ja to w domu siedze:placz: Ciągle? Nieee, bez przesady :) Teraz to korzystam póki mogę, niedługo się sesja zacznie i już nie będzie tak wesoło :roll: Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 [quote name='*kleo*']Cześć gupole, o co Wy mnie tu podejrzewacie? :evil_lol: Wróciłam o własnych siłach, gleby nie zaliczyłam, na schodach nie zostałam, ino się zasiedziałam trochę. Dawno się z chłopakami nie widziałam to trzeba było się nagadać :p Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :multi: Klaudio,my o nic Cię nie podejrzewamy.Nic a nic my z troski o Ciebie tak pytałyśmy :lol: Najlepszego na Nowy Rok :loveu: Quote
Nati28 Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Cze Klaudia :) Wszystkiego naj naj w 2010 :loveu: U mnie tez zaraz sesja i nie bedzie czasu na nic :( Quote
tigrunia Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Cze Klaudia :multi: Gratuluję cieczki :loveu: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 No ba jasne ze z troski dobrze Jola gada:evil_lol: no bo jakby to wygladalo jakbys na tych schodach tak lezala taka wywalona, wymietolona:evil_lol: a tu sasiad z psem na spacer z rana i co by bylo..:D Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Pegaza napisał(a):No ba jasne ze z troski dobrze Jola gada:evil_lol: no bo jakby to wygladalo jakbys na tych schodach tak lezala taka wywalona, wymietolona:evil_lol: a tu sasiad z psem na spacer z rana i co by bylo..:D No właśnie co by było? :smhair2: Ale super opis dałaś leżącej Klaudii :turn-l: Quote
Pegaza Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Jola nawet sobie ją wyobrazilam tam na tych schodach hehe wstyd by byl wstyd:evil_lol: Quote
*Jot* Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 Pegaza napisał(a):Jola nawet sobie ją wyobrazilam tam na tych schodach hehe wstyd by byl wstyd:evil_lol: Też sobie wyobrażam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts