Truska34 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A ja też bym z chęcią Tinkę w kąpieli zobaczyła:eviltong: Nadrobiłam, Klaudia zaległości w Twojej galerii. A tyle się tu działo podczas mojej nieobecności:crazyeye: Ostatnio udzielałam się w temacie Twoich włosów i ....nie wiem w końcu jaki kolor sobie wybrałaś? Pozdrawiamy! Quote
Natalia&Lola Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dzień dobry:) Ja wczoraj w torebce ukrylam prezenty, ale Kaza je wyniuchala i caly czas jej pilnowala, nie dopuszczając do niej reszty towarzystwa:D Więc u mnie nic z prezentami nie da się ukryć... Pozdrowienia dla mokrej Tiny:) Quote
Nati28 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Czesc Klaudia :) Moze jakies fotki zimowe bys wstawila ;) Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 tigrunia napisał(a):A tu nikt dzisiaj nie zajrzał :roll: Ja zaglądam.Późno dzisiaj,ale jestem :multi: Cześć Klaudio z Gracją i Tiną :multi: Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hej hej witamy i zapraszamy na fotki:) Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Gracjany i jak tam poszla kapiel pona? ja dzis moim kupilam jedwab na Liv pierwszy raz stosowany, ale Pipi wczesniej juz go miala,dalam jej do powachania to za chwile dziewczyna stala w kolejce do czesania i nakladania jedwabiu:D wie kobieta co dobre na urode hehe;) Quote
*kleo* Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Yoko2009 napisał(a):Witam porannie przy pysznej kawusi:) Hej :p Doti1986 napisał(a):No i gdzie ta Tina? :) Będzie dziś, ale nie kąpielowa ;) karkakarka napisał(a):No właśnie zdjęcia miały być :D Będą dziś jeszcze :p Truska34 napisał(a):A ja też bym z chęcią Tinkę w kąpieli zobaczyła:eviltong: Nadrobiłam, Klaudia zaległości w Twojej galerii. A tyle się tu działo podczas mojej nieobecności:crazyeye: Ostatnio udzielałam się w temacie Twoich włosów i ....nie wiem w końcu jaki kolor sobie wybrałaś? Pozdrawiamy! Tina w kąpieli jest taka sama jak na sucho :eviltong: A kolor mam taki, że sama nie wiem jak sie nazywa, ale mama się ze mnie śmieje, że zardzewiałam :eviltong: Natalia&Lola napisał(a):Dzień dobry:) Ja wczoraj w torebce ukrylam prezenty, ale Kaza je wyniuchala i caly czas jej pilnowala, nie dopuszczając do niej reszty towarzystwa:D Więc u mnie nic z prezentami nie da się ukryć... Pozdrowienia dla mokrej Tiny:) U mnie też by się nie dało ukryć, bo jak nie psy to koty by znalazły :eviltong: Nati28 napisał(a):Czesc Klaudia :) Moze jakies fotki zimowe bys wstawila ;) Z zimowymi będzie ciężko, Gracka nadal nie wychodzi a Tina jest na dworze dosłownie 5 minut i leci do domu... jot11 napisał(a):Ja zaglądam.Późno dzisiaj,ale jestem :multi: Cześć Klaudio z Gracją i Tiną :multi: Hej hej :multi: Yoko2009 napisał(a):Hej hej witamy i zapraszamy na fotki:) Zaraz lecę :cool3: Pegaza napisał(a):Gracjany i jak tam poszla kapiel pona? ja dzis moim kupilam jedwab na Liv pierwszy raz stosowany, ale Pipi wczesniej juz go miala,dalam jej do powachania to za chwile dziewczyna stala w kolejce do czesania i nakladania jedwabiu:D wie kobieta co dobre na urode hehe;) My już jesteśmy takie wprawione w praniu tych poniaczy, że w 2 godziny jedna sztuka jest gotowa, tzn. wykąpana, wysuszona i pięknie uczesana :loveu: A one są z kolei przyzwyczajone do tego stopnia, że same wchodzą na stół i przy czesaniu brzucha leżą na plecach. Cudeńka dwa :loveu: Obskoczę szybko Wasze galerie, a potem zapraszam na fotki :p Quote
*kleo* Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Więc otóż fotki tura pierwsza :lol: Gracja z gnatem Tina z gnatem i razem na moim rozkopanym wyrze (dzieło Tiny ;)) Quote
Pegaza Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Chwila chwila do mnie to nie przyszla...chyba:roll: a u Gracji gnata nie widze...;) Tina ma calkiem calkiem zgrabną dopke hihi Quote
*Jot* Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Hej :multi: Też tego gnata szukam :eviltong: Quote
*kleo* Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 [quote name='Pegaza']Chwila chwila do mnie to nie przyszla...chyba:roll: a u Gracji gnata nie widze...;) Tina ma calkiem calkiem zgrabną dopke hihi [quote name='jot11']Hej :multi: Też tego gnata szukam :eviltong: Gracka gnata gdzieś między łapami zakamuflowała :eviltong: A teraz fotek part 2 - przyszły dziś zamówione ubranka dla klientów i trzeba było sprawdzić, czy dobrze leżą :eviltong: Tina zakapturzona... ...i bez i Gracka w sweterku Quote
Yoko2009 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Super laseczki w tych ubrankach:) nawet papiloty do koloru:) czy Tobie też pokazują się jakieś znaczki zamiast polskich znaków?? Quote
*kleo* Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Yoko2009 napisał(a):Super laseczki w tych ubrankach:) nawet papiloty do koloru:) czy Tobie też pokazują się jakieś znaczki zamiast polskich znaków?? Nie, u mnie wszystkie sie normalnie pokazują Quote
Marzena* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Ale Tinie pięknie w czerwonym :) Obie laski śliczne, ale tu Tina wyjątkowo mi się podoba http://i47.tinypic.com/sewpc9.jpg Quote
Nati28 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Czesc z rana :) Dziewczyny slicznie wygladaja w ubrankach :loveu: Quote
karkakarka Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://i47.tinypic.com/sewpc9.jpg w pierwszym momencie myślałam, że to pluszak hihi I gnata na zdjęciu z Gracją też nie zauważyłam :D Quote
Truska34 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 A to się laseczki wystroiły:lol:. Piękny ten czerwony kombinezonik na Tinie wygląda. A taki by się Ivciowi przydał. Miałby chociaż te swoje kikuciki zakryte. Bo ten kombinezon, co mamy to ma takie kłusawe rękawki. Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 http://i47.tinypic.com/sewpc9.jpg ślicznotka,bardzo ładnie jej w czerwonym :loveu: Gracka z tyłu się czai :evil_lol: Pozdrowionka :multi: Quote
Natalia&Lola Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT=Georgia]Wesołych Świąt oraz szczęśliwego Nowego Roku Życzymy.[/FONT] :tree1::x-mas: Quote
Pegaza Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Klaudia Wesołych Świąt:loveu: Klaudia byla bombka i znikla bombka;) Quote
*Jot* Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [SIZE="4"]Wesołych Świąt ! Duuuuuuuużo prezentów życzę Quote
Doti1986 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$ Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyc trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. Quote
Recommended Posts