Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pegaza']No to zaszalalas:D
ta juz wiem dlaczego jeszcze dzis jezdzilas na jednej nodze:D
No zaszalałam, ale 2 tyg wolnego trzeba było uczcić :evil_lol: A na jednej nodze to jeździłam wczoraj po ćwiczeniach, dzisiaj to bankowo bym zaliczyła glebę jakby mi się takie co zdarzyło :eviltong:
Idę spać, ale wrzucę jeszcze zdjęcia. Robione przed moim wyjazdem 2 tyg temu, a jutro już będę w chałupie po południu i wyczochram mojego śpiocha :multi:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doti1986 napisał(a):
Śliczna jest gracja a te papiloty ja upiększają:diabloti:

W papilotach jak dla mnie jest śmieszna :evil_lol: mi się najbardziej jednak podoba w top-knocie, tylko jeszcze się nie nauczyłam dobrze czesać :oops:
megi82 napisał(a):
witam gorąco
Śliczna towja panienka jest..mruu

Dziękujemy :p
Gucci13 napisał(a):
śliczniutka :loveu:
ma ślicznie wybarwioną główkę

Ojjj tak, uwielbiam to czyste złoto na łebku :loveu:
Yoko2009 napisał(a):
śliczna panna:)
Witam serdecznie i zapraszam na fotki:)

Już foteczki obadane :p
Ja coś wieczorkiem nowego wrzucę ;)

Posted

[quote name='Doti1986']No to wrzucaj śmiało bo czekamy:)
No to wrzucam, miałam małe problemy z imageshackiem, ale juz sobie inaczej poradziłam ;)
[quote name='Pegaza']Dotarlas juz do tej chalupy?
Gracja to spioch:cool3:
Dotarłam i z nowymi fotkami pędzę :p

Tak Gracja asystuje mojemu dziadkowi w kuchni

a tu degustacja

i zakamuflowana Tina :evil_lol:

Posted

[quote name='dysia-u']http://i50.tinypic.com/8xobrd.jpg

no widać jak pilnie asystuje hihi , zmeczyło sie bidactwo. A w papilotkach jej extra
No męczące jest jak widać takie asystowanie :evil_lol: Jak zostaje w domu z dziadkiem to łazi za nim krok w krok, a chałupę mamy sporą to się idzie zmęczyć :eviltong:
[quote name='Pegaza']Dziadek na kolanach? ła i to specjalnie dla psa:)
ale sie fajnie zkukala:)
Tina jest mistrzynią podkołdernego kamuflażu :evil_lol:
[quote name='Viky i Ja']Dziadek "mocny" :) Jakie poświęcenie dla piesków, widać że ma do nich słabość :)
[quote name='tigrunia']http://i46.tinypic.com/15mlhti.jpg kurka Pani na tronie a podwładny usługuje no nie mogę .. :evil_lol:
Oj ma słabość, chociaż się przyznać nie chce. Ale od kiedy nie ma swojego psa, to do naszych miłością zdwojoną zapałał i tak je rozpieszcza, że czasem krzyczę żeby już im jeść nie dawał bo zatuczy :eviltong:
[quote name='jot11']http://i48.tinypic.com/qs5ft5.jpg świetne :loveu:

Gracja jak zawsze piękniutka :loveu:
Pozdrowionka zimowe :multi:
:p

Posted

[quote name='karkakarka']http://i48.tinypic.com/qs5ft5.jpg
Fajowe oko

Dobrze, że dziadek rozpieszcza, a nie goni :D
Oj dziadek to psiarz straszny, babcia się psów boi i brzydzi, ale dziadek uwielbia. Po śmierci jego psa chcieliśmy mu sprawić nowego, ale stwierdził, że żadnego już nie chce, bo jest za stary i jak umrze to pies sam zostanie, a tego się psu nie robi.

Posted

Pegaza napisał(a):
A ja juz nie mam dziadkow:(

Ja mam na szczęście obydwóch dziadków i dwie babcie :) i jeszcze nawet dwóch pradziadków i dwie prababcie pamiętam, długowieczna ta moja rodzinka. Jedna prababcia-mama dziadka psiarza-żyła aż 94 lata, i to w całkiem dobrym zdrowiu.

Posted

Moja prababcia umarla majac 95 lat w moje urodziny..ale tak sie stalo ze dowiedzielismy sie o jej smierci dzien pozniej..lekarzowi zginely dane adresowe do mojej babci..ja wiem ze moja oma nie chciala mi zrobic przykrosci w ten dzien dlatego jakies cuda zadzialy z numerem fona...;)