tigrunia Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Halo , halo :loveu: Ja tam lubię blond :loveu: Swój też mam taki chyba "mysi" ale łażę na pasemka to jakoś wyglądam :loveu: Quote
karkakarka Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 witam :) kolor już wybrany?? A mnie rudy się podoba, mimo, że sama mam czarne :D Quote
Truska34 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Viky i Ja napisał(a):Wróciłam do początków galerii i faktycznie jesteś w całej okazałości :) Muszę przyznać, że ładnie Ci w tym blondzie i chyba w rudym nie bardzo mogę sobie Ciebie wyobrazić ;) Ja też "zmuszona" byłam przelecieć całą galerię i obiektywnie stwierdzam, że pozostaje Ci tylko blond. Wg mnie może być spokojnie ciemniejszy blond. Czarne i rude odpadają:diabloti: Quote
*kleo* Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Natalia&Lola napisał(a):No ja tu widzę, ze towarzystwo ma ładne obroże i smyczki. A moje maja takie tradycyjne... Nic specjalnego, więc się nimi nie będziemy chwalić;) Zapraszam na foteczki, bo troszkę nowych jest:D Już pędzę :p jot11 napisał(a):Hej porannie :loveu: Mamy już trzy pogromczynie zwierzat :evil_lol: Pixi ma borsuka,Yoko ma lwa,a Gracja psa :evil_lol::evil_lol: Zdjęcia extra:loveu: Jak na razie na największą pogromczynię wychodzi Yoko ze swoim lwem, kto da więcej? :evil_lol: Może czyjś yoras powali słonia? :evil_lol: tigrunia napisał(a):Halo , halo :loveu: Ja tam lubię blond :loveu: Swój też mam taki chyba "mysi" ale łażę na pasemka to jakoś wyglądam :loveu: Kiedyś miałam długo jasny blond, też go lubiłam, ale człowiek na starość wariuje i się zmian zachciewa :eviltong: karkakarka napisał(a):witam :) kolor już wybrany?? A mnie rudy się podoba, mimo, że sama mam czarne :D Nadal nie, jutro będziemy z fryzjerką kombinować, taką mam fajną, że zawsze dobrze doradzi :p Truska34 napisał(a):Ja też "zmuszona" byłam przelecieć całą galerię i obiektywnie stwierdzam, że pozostaje Ci tylko blond. Wg mnie może być spokojnie ciemniejszy blond. Czarne i rude odpadają:diabloti: Tak się właśnie po cichu zastanawiam nad ciemniejszym. Marzy mi się jakiś naturalny w miarę kolorek, ale bardziej wyrazisty ;) Quote
Pegaza Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 jot11 napisał(a):Hej porannie :loveu: Mamy już trzy pogromczynie zwierzat :evil_lol: Pixi ma borsuka,Yoko ma lwa,a Gracja psa :evil_lol::evil_lol: Zdjęcia extra:loveu: a o mojej Pipi to zapomniala:( ona ma kaczora tak dla przypomnienia;) Quote
dysia-u Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 hej wieczorową porą mamy fotki zimowe zapraszamy Quote
Nati28 Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 http://img709.imageshack.us/img709/6114/p1030032.jpg piekna pogromczyni psiakow :loveu: Quote
*Jot* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Pegaza napisał(a):a o mojej Pipi to zapomniala:( ona ma kaczora tak dla przypomnienia;) Jak to zapomniałam? Pipi ma kaczora :evil_lol: Napisałam wyraźnie :eviltong: Quote
Marzena* Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Czekamy na fotkę z nowym kolorkiem :) Quote
karkakarka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 hej :) Odpoczywasz już? Kiedy macie w szkole przerwę świąteczną? Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 jot11 napisał(a):Jak to zapomniałam? Pipi ma kaczora :evil_lol: Napisałam wyraźnie :eviltong: mozesz mi powiedziec gdzie Ty to napisalas? heh sie czepiam szczegolow.. cze Klaudia :) Quote
*Jot* Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Pegaza napisał(a):mozesz mi powiedziec gdzie Ty to napisalas? heh sie czepiam szczegolow.. cze Klaudia :) No jak gdzie? :crazyeye::crazyeye: Nawet zacytowałaś to gdzie jasno i wyraźnie napisałam : Pipi ma kaczora :evil_lol::multi: Cześć Klaudia :multi: Quote
Nati28 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Czesc Klaudia :loveu: karkakarka napisał(a):hej :) Odpoczywasz już? Kiedy macie w szkole przerwę świąteczną? My mamy przerwe dopiero od srody :placz: Quote
Natalia&Lola Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jakoś dla mnie za szybko te święta przyszly... Mieszkanie nie posprzątane, psy nie wykąpane, prezentów brak. I do tego wczoraj na ulicy rura pękla i jesteśmy bez wody! Czyli same tragedie się dzieją. Pozdrawiamy:D Quote
Nati28 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Jakoś dla mnie za szybko te święta przyszly... Mieszkanie nie posprzątane, psy nie wykąpane, prezentów brak. I do tego wczoraj na ulicy rura pękla i jesteśmy bez wody! Czyli same tragedie się dzieją. Pozdrawiamy:D Ja juz na szczescie prezenty mam ale tez musze psa wykapac i posprzatac ... ;) Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Jakoś dla mnie za szybko te święta przyszly... Mieszkanie nie posprzątane, psy nie wykąpane, prezentów brak. I do tego wczoraj na ulicy rura pękla i jesteśmy bez wody! Czyli same tragedie się dzieją. Pozdrawiamy:D wiesz ze masz racje najpierw mi sie wydawalo ze to bardzo dlugo jeszcze i nie wiem kiedy to nastapilo ze to prawie JUZ...;) Quote
dysia-u Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 cześć czy u was też tak zimno?! u nas -13 zapraszamy na focie domowe i zimowe jak kto woli Quote
karkakarka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 :) A my - zaoki - już mamy przerwę :D Quote
*kleo* Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Hej kobity wszystkie :multi: No tego jeszcze nie było, żebym musiała w swojej galerii 2 strony nadrabiać :evil_lol: Viky i Ja napisał(a):Czekamy na fotkę z nowym kolorkiem :) Będzie, ino nie dziś, włosy zrobione ale ogólnie trochę niewyjściowa jestem dziś :eviltong: karkakarka napisał(a):hej :) Odpoczywasz już? Kiedy macie w szkole przerwę świąteczną? Już mam przerwę, od dzisiaj :multi: dysia-u napisał(a):cześć czy u was też tak zimno?! u nas -13 zapraszamy na focie domowe i zimowe jak kto woli Zimno okrutnie, w nocy ponoć było -28 :roll: Zaraz lecę Was poodwiedzać, wczoraj zlądowałam do chałupy coś w okolicach 4 nad ranem, a dzisiaj po przebudzeniu dopadł mnie kac morderca :evil_lol: więc teraz ponadrabiam. Ale jaką rybkę dobrą wczoraj jadłam mmmm... niebo w gębie, i karkóweczka też była pyszna ;) Bo to ogólnie taka mini Wigilia była, ryba i 12 trunków :evil_lol: Quote
Nati28 Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Jak to masz wolne od dzisiaj? To niesprawiedliwe :mad:;) Quote
*kleo* Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 Bo ja w piątki nie mam zajęć :eviltong: Quote
Pegaza Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 No to zaszalalas:D ta juz wiem dlaczego jeszcze dzis jezdzilas na jednej nodze:D Quote
Recommended Posts