Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja tam trzymam kciuki Klaudia bo wybarwić się wybarwi ino, żeby to się stało jak najszybciej ;) Szkoda kurcze bo na pewno będą wam za ten kolor ocenę obniżać :roll:
A jakby tak spróbować z jakimś kosmetykiem utrwalającym kolor? W Pure Pawsie na tych filmikach mieli takie cuda.. może to by pomogło?

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*kleo* napisał(a):
Jakie dziewczęta :evil_lol: Toż tam dziołcha tylko jedna, to drugie to mój synek :eviltong:

O to przepraszam ! ucałuj na przeprosiny synka :P
który oczywiście bardzo męsko wygląda tylko wiesz już późno hehe i mi się w oczach merda

Posted

[quote name='tigrunia']No ja tam trzymam kciuki Klaudia bo wybarwić się wybarwi ino, żeby to się stało jak najszybciej ;) Szkoda kurcze bo na pewno będą wam za ten kolor ocenę obniżać :roll:
A jakby tak spróbować z jakimś kosmetykiem utrwalającym kolor? W Pure Pawsie na tych filmikach mieli takie cuda.. może to by pomogło?
Znając moje szczęście to na pewno będziemy teraz dostawać po piórach za ten kolor. Chociaż mnie to już nic nie zdziwi po wystawie w Poznaniu http://yorkland.pl/images/all/vip/wystawy/2010/poznan07/sm1.jpg to mam na myśli.
[quote name='Yourii']O to przepraszam ! ucałuj na przeprosiny synka :P
który oczywiście bardzo męsko wygląda tylko wiesz już późno hehe i mi się w oczach merda
Nie szkodzi :lol: Ale ucałuję i tak, z resztą on sam by się o to dopominał :evil_lol:

Posted

[quote name='*kleo*']Znając moje szczęście to na pewno będziemy teraz dostawać po piórach za ten kolor. Chociaż mnie to już nic nie zdziwi po wystawie w Poznaniu http://yorkland.pl/images/all/vip/wystawy/2010/poznan07/sm1.jpg to mam na myśli.

To to już jest inna para butów Klaudia ;) Żaden inny sędzia by tak nie postąpił ale nie będę się na ten temat rozpisywać.. :p
Ale faktycznie patrz.. znalazłaś czarnulca :eviltong:

Posted

tigrunia napisał(a):
To to już jest inna para butów Klaudia ;) Żaden inny sędzia by tak nie postąpił ale nie będę się na ten temat rozpisywać.. :p
Ale faktycznie patrz.. znalazłaś czarnulca :eviltong:

Wiem, zdążyłam się zorientować ;)
No ale nie zmienia to faktu, że w porównaniu z nią Ulencja wręcz bije złotem :evil_lol:
Asiaczek napisał(a):
Sorki, ja nie w temacie yorków.
Co jest nie tak w yorku na zacytowanym zdjęciu? Rozumiem, że jest jakis feler w umaszczeniu, tak?

Pzdr.

Tak, głowa powinna mieć jednolity złoty kolor, bez tych ciemnych pasków. Taka jak u mojej Gracji na przykład.

Posted

*kleo* napisał(a):
Wiem, zdążyłam się zorientować ;)
No ale nie zmienia to faktu, że w porównaniu z nią Ulencja wręcz bije złotem :evil_lol:

Tak, głowa powinna mieć jednolity złoty kolor, bez tych ciemnych pasków. Taka jak u mojej Gracji na przykład.

Fakt i tu dochodzi jeszcze czarny płaszcz ;)

No zdarzy się czasami w młodzieży, że psiak jeszcze nie wybarwiony no ale takie psy raczej na lokatach nie stają :p Tym bardziej I..

Klaudia weszłam na Twoją stronę i doznałam szoku - musiałaś się nieźle napracować z informacjami o Uli i Gracji :diabloti:

Posted

tigrunia napisał(a):
Klaudia weszłam na Twoją stronę i doznałam szoku - musiałaś się nieźle napracować z informacjami o Uli i Gracji :diabloti:

Na stronie daaawno nic nie ruszałam, ale wypadałoby się za to zabrać. I chyba to zrobię jak już się ogarnę z czasem.

Posted

karkakarka napisał(a):

Ulcia się wybarwi - zobaczycie :D Może trochę to potrwa, ale będzie ok

Kiedyś na pewno to nastąpi i będzie złoto :p
Cześć Klaudia !!

Posted

tigrunia napisał(a):
No właśnie - wypadało by :mad: Aż wstyd Klaudia :eviltong:

Oj tam oj tam, niedługo się za to zabiorę ;) W ogóle myślę o osobnej stronie hodowli, tylko nie wiem czy bym umiała ją ogarnąć :roll:
karkakarka napisał(a):
Ulcia się wybarwi - zobaczycie :D Może trochę to potrwa, ale będzie ok

*Jot* napisał(a):
Kiedyś na pewno to nastąpi i będzie złoto :p
Cześć Klaudia !!

Taaa, może do końca kariery zdąży :evil_lol:

Dzisiaj gadałam z mamą i powiedziała, że następnym razem mam sobie Ulkę zabrać ze sobą. Nie mogła się przez nią wyspać bo ponoć młoda pół nocy łaziła i płakała za mną bidulka moja.

Posted

*kleo* napisał(a):
Dzisiaj gadałam z mamą i powiedziała, że następnym razem mam sobie Ulkę zabrać ze sobą. Nie mogła się przez nią wyspać bo ponoć młoda pół nocy łaziła i płakała za mną bidulka moja.

Ooo jaka wierna córeńka :loveu:

Ja myślałam że Ty masz dziewczynki przy sobie ;)

co do kolorku Uli to ja trzymam kciuki :kciuki:

Posted

[quote name='agamewa']Nie mogłam się powstrzymać by tego nie wkleić... piszesz o wybarwieniu..spójrz na Clarusa;)
A tak na marginesie Ula to jego wierna kopia.
http://www.yorkland.pl/images/all/elena/wystawy/bydgoszcz2006/coh-i-noor5.jpg
I póżniej:)
http://www.yorkiesmedium.com/images/gallery/web162.jpg
cześć Klaudia
te zdjęcia mogą naprawdę podtrzymać na duchu, że Ulcia też tak się pięknie wybarwi,
tylko u pieska czas chyba jest mniej ważny niż u suczki

sama mam podobny problem z Mailo tylko w drugą stronę:)
i też porównuję jak się ojciec wybarwiał, no i na razie wszystko idzie tak samo

Posted

*kleo* napisał(a):
Oj tam oj tam, niedługo się za to zabiorę ;) W ogóle myślę o osobnej stronie hodowli, tylko nie wiem czy bym umiała ją ogarnąć :roll:

Ja jakoś ogarniam bez większych problemów ;) Tylko musisz zrobić taką z modułem "CMS"? chyba tak to się nazywa. Chodzi o to, że nie piszesz HTML'em tylko w takim edytorze jak word - prościzna ;) Ja to mam problem tylko z założeniem nowego roku w nowościach :eviltong: Już raz mi to mieciu robił więc i tym razem będę musiała się zgłosić po pomoc..

Posted

tigrunia napisał(a):
A bo mam teraz taką fajną zmianę na 10-18 a Łuki ma nocki więc o 20:30 mi wybywa z domu i mam czasuu a czasuuu :loveu::multi:

No to super godziny :loveu: . Dużo fajniejsze jak te Twoje wcześniejsze :-D .