karkakarka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Yo! Jak tam moja kochana dziewczynka - Ulcia :loveu: Quote
Asiaczek Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu wybieram się do O. ciekawe, jaka będzie droga, bo samochodem ze znajomymi jade... Pzdr. Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 karkakarka napisał(a):Yo! Jak tam moja kochana dziewczynka - Ulacia :loveu: Hej :p A dobrze, broi jak zawsze i ostatnio zrobiła się jeszcze fajniejsza niż była. A myślałam, że bardziej już jej się kochać nie da :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Prawdopodobnie w przyszłym tygodniu wybieram się do O. ciekawe, jaka będzie droga, bo samochodem ze znajomymi jade... Pzdr. Oj, tu to może być różnie, ale rewelacji bym się nie spodziewała, bo co chwila śnieg pada. W domu odwilż, a tu mróz :roll: Ale jechać się dało, mam nadzieję, że w środę równie dobrze będzie się wracało do domu. Quote
Yoko2009 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Hej hej wiesz Klaudia.....pooglądałabym sobie Twoje panny:) Quote
*kleo* Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Yoko2009 napisał(a):Hej hej wiesz Klaudia.....pooglądałabym sobie Twoje panny:) Może coś mi się uda pofocić jak wrócę do domu, bo tym razem dziewczyny zostały i nie mam ich ze sobą. Quote
karkakarka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 uuuuuuuu szkoda :/ Jadeczkę oglądać :) uwielbiam tą kochaną oglądać, nie mogę się doczekać kiedy ją na żywo zobaczę :) Quote
*kleo* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 karkakarka napisał(a):uuuuuuuu szkoda :/ Jadeczkę oglądać :) uwielbiam tą kochaną oglądać, nie mogę się doczekać kiedy ją na żywo zobaczę :) Już niedługo zobaczysz, bo będziecie w Bydgoszczy no nie? :p Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz ;) Marzena* napisał(a):Ups to musimy aż tydzień czekać ??? :( No jak tydzień, przecie w środę wracam ;) Quote
Karolina. Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 A ja, a jaaa?! Ja też chcę Ulę na żywo zobaczyć!!! :) A właśnie... a propos tego zobaczenia się... dziewczyny, organizujemy jakiś zlot na wakacje? Chce Wam się, czy nie bardzo? ;) Quote
Pegaza Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Asiaczek napisał(a):Ja tam Kleo na tyle nie znam, myslisz, że u niej tak bywa...?;) Pzdr. Hm a ja ciagle licze na to ze Ona nas w koncu zaskoczy:evil_lol: no wlasne wyroko to nudne wyrko co innego cudze:eviltong: Cze swietoszko:eviltong: Quote
Princess_York Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Karolina. napisał(a):A ja, a jaaa?! Ja też chcę Ulę na żywo zobaczyć!!! :) A właśnie... a propos tego zobaczenia się... dziewczyny, organizujemy jakiś zlot na wakacje? Chce Wam się, czy nie bardzo? ;) Ja to chętnie :) . Hej Klaudia :-D Quote
chrupcia Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Klaudia :) fajnie by było zorganizować spotkanie, ale ja bym pewnie nie dotarła, raczej by mnie mama nie puściła, a po za tym ja mam dość daleko :roll: Quote
*Agnieszka* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Klaudia:)spotkanko..fajna sprawa tylko gdzie i kiedy? Quote
*kleo* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Karolina. napisał(a):A ja, a jaaa?! Ja też chcę Ulę na żywo zobaczyć!!! :) A właśnie... a propos tego zobaczenia się... dziewczyny, organizujemy jakiś zlot na wakacje? Chce Wam się, czy nie bardzo? ;) A Ty Karola zabierzesz się na jakąś wystawę z Iwonką i Mailo i wtedy się spotkamy ;) Pegaza napisał(a):Hm a ja ciagle licze na to ze Ona nas w koncu zaskoczy:evil_lol: no wlasne wyroko to nudne wyrko co innego cudze:eviltong: Cze swietoszko:eviltong: Czymś tam może Was zaskoczę kiedyś, ale na pewno nie spaniem na wycieraczce :eviltong: Cześć Daria :p lenka13 napisał(a):Cze Klaudia.. Princess_York napisał(a):Hej Klaudia :-D chrupcia napisał(a):Cześć Klaudia :) agamewa napisał(a):Cześć Klaudia:) Cześć dziewczyny :p Spotkanie fajna sprawa, tylko czy to by się udało? Jesteśmy tak rozrzucone po Polsce, że zawsze komuś by było daleko... No i co z tymi, które jeszcze nie są pełnoletnie? Tak jak Kasia mówi, rodzice pewnie mieliby obawy żeby puścić samą jakoś daleko. Ale jeśli o mnie chodzi to nie ma sprawy, musiałabym tylko wiedzieć wcześniej gdzie i kiedy i jadę, w tym roku powinnam mieć już swój samochód więc nie ma problemu :p Quote
Yorkomanka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Klaudia jak już będziesz mieć auto to przyjeżdżaj do nas a właściwie to tylko do Dusiaka:evil_lol: ja bym nie mogła przyjechać na takie spotkanie wszędzie mam za daleko:placz:. Quote
karkakarka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 *kleo* napisał(a):Już niedługo zobaczysz, bo będziecie w Bydgoszczy no nie? :p Mam nadzieję, że się nie rozczarujesz ;) ............. No co ty?! Moją kochaną Ulinka nie rozczaruję się:B-fly:dla mnie ona cudna jest :B-fly: A czy pojedziemy do Bydgoszczy to się okaże po Głogowie. Quote
FREDZIU Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Klaudia w NOWYM ROKU. Ja tez poproszxę foteczki dziewczynek:lol: Quote
niunka04 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć;) będziecie może na jakiejś wystawie w mazowieckim w tym roku??? Quote
*kleo* Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 Yorkomanka napisał(a):Klaudia jak już będziesz mieć auto to przyjeżdżaj do nas a właściwie to tylko do Dusiaka:evil_lol: ja bym nie mogła przyjechać na takie spotkanie wszędzie mam za daleko:placz:. Hehe na 1,5 godziny roboty to raczej by mi się nie chciało jechać taki kawał :eviltong: Taki zlocik to co innego, bo przecież by był pewnie z noclegiem, więc jakąś dłuższą posiadówę by się zrobiło ;) karkakarka napisał(a):No co ty?! Moją kochaną Ulinka nie rozczaruję się:B-fly:dla mnie ona cudna jest :B-fly: A czy pojedziemy do Bydgoszczy to się okaże po Głogowie. No mam nadzieję, Marzce się bardziej podobała na żywo niż na fotkach ;) FREDZIU napisał(a):Cześć Klaudia w NOWYM ROKU. Ja tez poproszxę foteczki dziewczynek:lol: Jutro jadę do domu (mam nadzieję, że nie wyląduję w żadnym rowie :roll:) to pewnie coś się pojawi :p niunka04 napisał(a):Cześć;) będziecie może na jakiejś wystawie w mazowieckim w tym roku??? Hej :p Znając mnie to pewnie będziemy ;) Quote
laurin Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Cześć Klaudia :) Fajny taki zlocik by był :) Tylko w lecie, wiecie grill i te sprawy :D. Quote
*Jot* Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 *kleo* napisał(a):No mam nadzieję, Marzce się bardziej podobała na żywo niż na fotkach ;) A ja myślę,że na żywo każdy york jest ładniejszy niż na fotkach.Zdjęcia czasami są przekłamane.Harmony też na żywo jest sto razy ładniejszy niż na fotach-cytuję Marzcię.:p Cześć Klaudia :multi: Quote
Pegaza Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 *kleo* napisał(a): Jutro jadę do domu (mam nadzieję, że nie wyląduję w żadnym rowie :roll:) to pewnie coś się pojawi :p OO a jednak jakas niespodzianka hihi jak Klaudia chce rowy po drodze zaliczac..no dziolcha widza ze sie szybko uczysz:evil_lol: Quote
chrupcia Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Cześć Klaudia :) fajnie by było jutro wpaść i zobaczyć fotki wsszystkich dziewczyn :cool3: :eviltong: Quote
*kleo* Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 [quote name='laurin']Cześć Klaudia :) Fajny taki zlocik by był :) Tylko w lecie, wiecie grill i te sprawy :D. Albo ognicho :p [quote name='*Jot*']A ja myślę,że na żywo każdy york jest ładniejszy niż na fotkach.Zdjęcia czasami są przekłamane.Harmony też na żywo jest sto razy ładniejszy niż na fotach-cytuję Marzcię.:p Cześć Klaudia :multi: Oj, chyba nie każdy. Znam kilka takich, które na zdjęciach wyglądają przyzwoicie, a na żywo to łomatkobosko ;) [quote name='Pegaza']OO a jednak jakas niespodzianka hihi jak Klaudia chce rowy po drodze zaliczac..no dziolcha widza ze sie szybko uczysz:evil_lol: Daria znów Cię rozczaruję :eviltong: [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :) fajnie by było jutro wpaść i zobaczyć fotki wsszystkich dziewczyn :cool3: :eviltong: O to zobacz jaka ja jestem fajna, bo właśnie przyszłam wrzucić fotki dziewczyn i nie tylko ;) Wczoraj przy okazji zakupów w realu weszłam do zoologa i zobaczcie jaką przyjemność dziewuchom sprawiłam :evil_lol: One są już chyba uzależnione :eviltong: i kanapa zajęta :evil_lol: Quote
Recommended Posts