Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
poszla do swoich swinek:eviltong:

Jak o świnkach mowa, to my w temacie jesteśmy. Właśnie leczymy się z grypy, więc wpadamy tylko na chwilkę z pozdrowieniami:multi:

Posted

Truska34 napisał(a):
Jak o świnkach mowa, to my w temacie jesteśmy. Właśnie leczymy się z grypy, więc wpadamy tylko na chwilkę z pozdrowieniami:multi:

Ciekawe skojarzenie - jak świnki to grypa i odwrotnie :evil_lol:

Posted

karkakarka napisał(a):
hej :)
widze, że Gracja to tylko na dywanie się bawi :)

A co, przecież się jaśnie panienka z gnatem na gołych dechach nie położy, robi to tylko jak chce wzbudzić litość :evil_lol:
jot11 napisał(a):
Klaudio,trochę o filmie u mnie w galerii :razz:
Cześć w poniedziałek :multi:

Czytałam, dobrze zareklamowałaś, obejrzę z chęcią ;)
Truska34 napisał(a):

Ja też się leczę. Zdrówka w takim razie Edytko :p
Viky i Ja napisał(a):
Ciekawe skojarzenie - jak świnki to grypa i odwrotnie :evil_lol:

I po co te maty w chlewni, dezynfekcja rąk i fartuchy, jak i tak się wszyscy pozarażali :eviltong:
Pegaza napisał(a):
Cze piggy;)
a swiniaki tez bedziesz kroic?:roll:

Hej :p Świniaków nie, chyba że mi jakieś świńskie praktyki w wakacje przypadną, to może... :eviltong: Ale wczoraj uczyłam się m. in. o uboju.

Posted

Pegaza napisał(a):
Oo jak juz sie uczylas o uboju to praktyka tez bedzie sie nie boj, wszystko w swoim czasie najpierw teoria potem krojenie:evil_lol:

Nie wiem czy bym chciała świnie ubijać, kury nie robią na mnie wrażenia kompletnie, ale jak mieliśmy ćwiczenia na chlewni to te świnki były takie wesołe i kontaktowe jak psy, chyba trochę żal by mi było...

Posted

Doti1986 napisał(a):
Ja tam nie miałabym serca kury pokroić tym bardziej ślicznej małej chrumkającej świnki:) Dlatego też nie jadam jakiegokolwiek mięsa:)

Też kiedyś miałam takie przemyślenia, ale po małych próbach doszłam do wniosku, że jednak jestem typowo mięsożerna ;)
A swoją drogą to te świnki ubijane nie są wcale już takie małe, do ok. 100 kg muszą dojść :eviltong:

Posted

No świnki musza być spore do uboju :evil_lol:
Też jestem zdecydowanie mięsożerna :eviltong:

Pancia pochwała dla Ciebie za podanie kościka Graculi :multi: