*kleo* Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Jestem jeszcze na chwilę, do świnek nie mogę się zebrać :eviltong: Quote
tigrunia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 No przecież tu masz lepsze towarzystwo od świnek :loveu: Quote
Pegaza Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Ale wiesz Klaudia pilna uczennica jest:evil_lol: swinki musza byc naumiane... Quote
tigrunia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 A tam .. raz można sobie odpuścić :eviltong: Quote
*kleo* Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Pewnie, że tu towarzystwo lepsze, ale nie chcę sobie przed świętami tyłów robić, więc poedukować się trzeba... za chwilę :eviltong: Quote
karkakarka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 hej :) widze, że Gracja to tylko na dywanie się bawi :) Quote
*Jot* Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Klaudio,trochę o filmie u mnie w galerii :razz: Cześć w poniedziałek :multi: Quote
Truska34 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Pegaza napisał(a):poszla do swoich swinek:eviltong: Jak o świnkach mowa, to my w temacie jesteśmy. Właśnie leczymy się z grypy, więc wpadamy tylko na chwilkę z pozdrowieniami:multi: Quote
Marzena* Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Truska34 napisał(a):Jak o świnkach mowa, to my w temacie jesteśmy. Właśnie leczymy się z grypy, więc wpadamy tylko na chwilkę z pozdrowieniami:multi: Ciekawe skojarzenie - jak świnki to grypa i odwrotnie :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Cze piggy;) a swiniaki tez bedziesz kroic?:roll: Quote
*kleo* Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 karkakarka napisał(a):hej :) widze, że Gracja to tylko na dywanie się bawi :) A co, przecież się jaśnie panienka z gnatem na gołych dechach nie położy, robi to tylko jak chce wzbudzić litość :evil_lol: jot11 napisał(a):Klaudio,trochę o filmie u mnie w galerii :razz: Cześć w poniedziałek :multi: Czytałam, dobrze zareklamowałaś, obejrzę z chęcią ;) Truska34 napisał(a):Jak o świnkach mowa, to my w temacie jesteśmy. Właśnie leczymy się z grypy, więc wpadamy tylko na chwilkę z pozdrowieniami:multi: Ja też się leczę. Zdrówka w takim razie Edytko :p Viky i Ja napisał(a):Ciekawe skojarzenie - jak świnki to grypa i odwrotnie :evil_lol: I po co te maty w chlewni, dezynfekcja rąk i fartuchy, jak i tak się wszyscy pozarażali :eviltong: Pegaza napisał(a):Cze piggy;) a swiniaki tez bedziesz kroic?:roll: Hej :p Świniaków nie, chyba że mi jakieś świńskie praktyki w wakacje przypadną, to może... :eviltong: Ale wczoraj uczyłam się m. in. o uboju. Quote
Pegaza Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Oo jak juz sie uczylas o uboju to praktyka tez bedzie sie nie boj, wszystko w swoim czasie najpierw teoria potem krojenie:evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Pegaza napisał(a):Oo jak juz sie uczylas o uboju to praktyka tez bedzie sie nie boj, wszystko w swoim czasie najpierw teoria potem krojenie:evil_lol: Nie wiem czy bym chciała świnie ubijać, kury nie robią na mnie wrażenia kompletnie, ale jak mieliśmy ćwiczenia na chlewni to te świnki były takie wesołe i kontaktowe jak psy, chyba trochę żal by mi było... Quote
Doti1986 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Ja tam nie miałabym serca kury pokroić tym bardziej ślicznej małej chrumkającej świnki:) Dlatego też nie jadam jakiegokolwiek mięsa:) Quote
*kleo* Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Zdjęcia na dzisiejszy wieczór jeszcze mam :p Zabaw z gnatem ciąg dalszy, tym razem trochę pomagałam :eviltong: Quote
*kleo* Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Doti1986 napisał(a):Ja tam nie miałabym serca kury pokroić tym bardziej ślicznej małej chrumkającej świnki:) Dlatego też nie jadam jakiegokolwiek mięsa:) Też kiedyś miałam takie przemyślenia, ale po małych próbach doszłam do wniosku, że jednak jestem typowo mięsożerna ;) A swoją drogą to te świnki ubijane nie są wcale już takie małe, do ok. 100 kg muszą dojść :eviltong: Quote
*Jot* Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 No świnki musza być spore do uboju :evil_lol: Też jestem zdecydowanie mięsożerna :eviltong: Pancia pochwała dla Ciebie za podanie kościka Graculi :multi: Quote
Doti1986 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A ja tam trwam w swym przekonaniu już od ponad 10 lat i mięsa nie jem nawet teraz nie wiem czy dałabym radę cokolwiek przełknąć;p Quote
karkakarka Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 http://img138.imageshack.us/img138/8114/p1030012w.jpg fajne kolorowe papiloty :D Słodka dużooka dziewczynka :) Ja też jestm mięsożercą i nie wyobrażam sobie go nie jeść Quote
Pegaza Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Chyba sama mialas ochote na te kostke;) bo spokojnie dziewczynie nie dasz ją zjesc;) ciups ja tez bez miesa se nie wyobrazam.. Doti a Twoj tez nie je miesa? Quote
Nati28 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Witamy piekna Gracje i Klaudie :) Ja tez jestem miesozerca ;) Quote
megi82 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 witam nadrabiam zaleglosci-zabki sliczne sa i ostre ;D Quote
Recommended Posts