Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję wszystkim :p

[quote name='Princess_York']Gratulacje !!! Doskonała to super jak na miedzynarodówke ;) .

A co z tym sędziowaniem nie tak ?? :razz: .
Bez przesady, nie demonizujmy aż tak tych międzynarodówek :evil_lol:
Dużo by opowiadać, oszczędzę publicznego wywnętrzania się...

Jutro robię sobie wolne, więc nie muszę się spieszyć do spania (chociaż chce mi się okrutnie :evil_lol:) i wrzucę fotki. Niestety tylko te 5 się nadaje, bo podobnie jak u dziewczyn powychodziły fatalnie :roll:

Na rękach u "pańci starszej" :evil_lol:

A to ogólnie jest kiepskie i musiałam sporo rozjaśnić żeby było coś widać, ale chciałam Wam pokazać jak moje dzieciątko się pięknie na mnie skupia :loveu:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolina. napisał(a):
Łał, włos boski! I jaki długi! :loveu:
Widzę że Ula zaczyna też powoli zmieniać kolorki :)

A skupienie pierwsza klasa! :p

Dzięki :p
Powoli bo powoli, ale sukcesywnie do przodu ;)

Skupienie opanowała świetnie, wystarczy że ją zawołam po imieniu i już patrzy mi prosto w oczy ;)
Princess_York napisał(a):
włos na kufie ,mocno ruszył :) .

Cały ruszył, ale przyznam się bez bicia, że dziś była zrobiona trochę z pół-doopą, czasu nam nie starczyło i nie wyglądała tak, jak bym do końca chciała ;)
agamewa napisał(a):
Klaudia ona po wybarwieniu będzie z tych jaśniejszych czy ciemniejszych yorków?

A kto to wie? Jakaś strasznie jasna raczej nie będzie, myślę że taka jak rodzice ;)

Posted

[quote name='*kleo*']
Dużo by opowiadać, oszczędzę publicznego wywnętrzania się...

A wywnętrzaj się, czasem takie wygadanie się pomaga :p

[quote name='*kleo*']
http://img209.imageshack.us/img209/8924/p1040980edited.jpg
A to ogólnie jest kiepskie i musiałam sporo rozjaśnić żeby było coś widać, ale chciałam Wam pokazać jak moje dzieciątko się pięknie na mnie skupia :loveu:
http://img135.imageshack.us/img135/5089/p1040983edited.jpg

Jakie Ulcia ma już długie kudełki :-o i chyba wybarwiać się na grzbiecie zaczyna?
A to wpatrzenie w pancię :mdleje:

Posted

[quote name='Princess_York']Na kufie mocnej , może mi się wydaje tylko bo Ula od początku miała długi ten włos ;).
W sumie może i faktycznie, ja ją codziennie widzę to może tego nie dostrzegam ;)
[quote name='tuskazet']A wywnętrzaj się, czasem takie wygadanie się pomaga :p

Jakie Ulcia ma już długie kudełki :-o i chyba wybarwiać się na grzbiecie zaczyna?
A to wpatrzenie w pancię :mdleje:
Już się wczoraj wywnętrzyłam Kasi ;)

Na grzbiecie to już od jakiegoś czasu, pół ma szczenięcych czarnych a pół już "poważnych" stalowych ;)
A za to wpatrzenie ją wprost uwielbiam :loveu:
[quote name='Connected']Gratuluję , no i rzeczywiście Ula ma już bardzo długi włos :)
[quote name='Yoko2009']Witam:) Z samega rana przychodzimy z gratulacjami dla pięknej Uleńki:):)
Dziękujemy :p
[quote name='jot11']Hej !!
http://img72.imageshack.us/img72/3906/p1040967edited.jpg bidula na oczy nie widzi przez ten koczek :evil_lol: :loveu:
A ten koczek musi być tak nisko? Bo czasami mają wyżej zrobione.Tak tylko pytam,żeby się douczyć.:diabloti:
Wąsiska ładnie Uli urosły. ;)
Nie musi, tak mi akurat wczoraj wyszedł ;) A do tego trochę pochyliła łeb, więc wydaje się jeszcze niżej :evil_lol:

Wrzucę Wam jeszcze fotki robione wcześniej, których nie pokazywałam.

Stoi byle jak, ale byłyśmy akurat same i nie miał nam kto zdjęcia zrobić ;)

Posted

hejka!

Gratki za doskonałą :)

Włos na kufie Ula ma boski - moja to ma połowę z wąsów Uli :roll: mam nadzieję, że do stycznia takiego zapuszczę jej...

ładnie wyglądała Ula, chociaż ja bym też trochę podciągła koka do góry ;) Ale ja się nie znam.... :)

Posted

[quote name='Gucci13']Ulcia śliczna, a to skupienie:loveu:
Dzięki :p
[quote name='chrupcia']Cześć:)
http://img816.imageshack.us/img816/1092/p1040890.jpg ale ma wąsy mega :o i włos na firance mega długi :loveu: jeszcze chwile i będzie jak Moniego :cool3:
a kucyka to ma dwa razy grubszego niż Jazzowy :p

a teraz Klaudia przyznaj się co jej podajesz na te włosy :eviltong: ? ;)
Cześć :p
Co jej podaję? Acanę Puppy Small Breed z odrobinką gotowanej piersi z kurczaka :evil_lol:
[quote name='Yorkomanka']Normalnie Ulci nie poznalam:-o
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[quote name='slawi']ślicznie ci Uleczka zarasta:loveu:,
ja nie wytrzymałam i same końcówki "pierza" szczenięcego Mailemu podcięłam:roll:
Mnie też kusi, bo drażnią mnie te końcówki, ale powstrzymuję się i poczekam, aż będą całkiem do ziemi i wtedy zacznę wyrównywanie :p
[quote name='karkakarka']hejka!

Gratki za doskonałą :)

Włos na kufie Ula ma boski - moja to ma połowę z wąsów Uli :roll: mam nadzieję, że do stycznia takiego zapuszczę jej...

ładnie wyglądała Ula, chociaż ja bym też trochę podciągła koka do góry ;) Ale ja się nie znam.... :)
Hej :p Dzięki :)
Chciałam trochę podciągnąć, ale stwierdziłam że nie ma co bo jeszcze przekombinuję i zostało ;)
[quote name='tigrunia']A ja tam lubię takie koki :loveu: Chociaż mi nie wychodzą :roll:

I znów się załapałam na 500 stronkę :multi:
Mi wyszedł przypadkiem :eviltong:
Cześć :p

Posted

*kleo* napisał(a):

Co jej podaję? Acanę Puppy Small Breed z odrobinką gotowanej piersi z kurczaka :evil_lol:

kurcze ja to samo tylko do tego czasami marchewkę i jakoś takich efektów nie ma :placz: :lol:
zaczarowana ta Twoja Ulcia jest i tyle :p

Posted

*kleo* napisał(a):

Kłamiesz!!!!

:eviltong:

Mój Lucky też ma takie menu, a zobacz jaki krótki ma włos!!! :diabloti:

Posted

chrupcia napisał(a):
kurcze ja to samo tylko do tego czasami marchewkę i jakoś takich efektów nie ma :placz: :lol:
zaczarowana ta Twoja Ulcia jest i tyle :p

O właśnie, o marchewce od czasu do czasu zapomniałam :eviltong:
Może i zaczarowana, w takim razie Kasia zasługuje na miano dobrej wróżki, skoro oddała w moje ręce takie cudo ;)
Karolina. napisał(a):
Kłamiesz!!!!

:eviltong:

Mój Lucky też ma takie menu, a zobacz jaki krótki ma włos!!! :diabloti:

Gdzieżbym śmiała ;)
Wiesz, Ulka jak dotąd nożyczkami miała potraktowane tylko uszy i włosy przy oczach, a maszynką brzuch, uszy i uda, zrób Lucky'emu takie czary-mary i też włosem strzeli :eviltong:

Posted

Klaudia ja nawet nie pamietam czy Wam pogratulowałam :oops:

Zrobię to więc na wszelki wypadek jeszcze raz :

Ogromniaste gratulacje Dziewczyny :klacz::klacz::klacz:

Może jeszcze załapię się na 500 stronke :bigcool::Cool!::bigcool: