*kleo* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Dziękuję wszystkim :p [quote name='Princess_York']Gratulacje !!! Doskonała to super jak na miedzynarodówke ;) . A co z tym sędziowaniem nie tak ?? :razz: . Bez przesady, nie demonizujmy aż tak tych międzynarodówek :evil_lol: Dużo by opowiadać, oszczędzę publicznego wywnętrzania się... Jutro robię sobie wolne, więc nie muszę się spieszyć do spania (chociaż chce mi się okrutnie :evil_lol:) i wrzucę fotki. Niestety tylko te 5 się nadaje, bo podobnie jak u dziewczyn powychodziły fatalnie :roll: Na rękach u "pańci starszej" :evil_lol: A to ogólnie jest kiepskie i musiałam sporo rozjaśnić żeby było coś widać, ale chciałam Wam pokazać jak moje dzieciątko się pięknie na mnie skupia :loveu: Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 http://img72.imageshack.us/img72/3906/p1040967edited.jpg Słodka mordzia!!!włos jej już urósł;) Quote
Karolina. Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Łał, włos boski! I jaki długi! :loveu: Widzę że Ula zaczyna też powoli zmieniać kolorki :) A skupienie pierwsza klasa! :p Quote
*Agnieszka* Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Klaudia ona po wybarwieniu będzie z tych jaśniejszych czy ciemniejszych yorków? Quote
*kleo* Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Karolina. napisał(a):Łał, włos boski! I jaki długi! :loveu: Widzę że Ula zaczyna też powoli zmieniać kolorki :) A skupienie pierwsza klasa! :p Dzięki :p Powoli bo powoli, ale sukcesywnie do przodu ;) Skupienie opanowała świetnie, wystarczy że ją zawołam po imieniu i już patrzy mi prosto w oczy ;) Princess_York napisał(a):włos na kufie ,mocno ruszył :) . Cały ruszył, ale przyznam się bez bicia, że dziś była zrobiona trochę z pół-doopą, czasu nam nie starczyło i nie wyglądała tak, jak bym do końca chciała ;) agamewa napisał(a):Klaudia ona po wybarwieniu będzie z tych jaśniejszych czy ciemniejszych yorków? A kto to wie? Jakaś strasznie jasna raczej nie będzie, myślę że taka jak rodzice ;) Quote
Princess_York Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Na kufie mocnej , może mi się wydaje tylko bo Ula od początku miała długi ten włos ;). Quote
tuskazet Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [quote name='*kleo*'] Dużo by opowiadać, oszczędzę publicznego wywnętrzania się... A wywnętrzaj się, czasem takie wygadanie się pomaga :p [quote name='*kleo*'] http://img209.imageshack.us/img209/8924/p1040980edited.jpg A to ogólnie jest kiepskie i musiałam sporo rozjaśnić żeby było coś widać, ale chciałam Wam pokazać jak moje dzieciątko się pięknie na mnie skupia :loveu: http://img135.imageshack.us/img135/5089/p1040983edited.jpg Jakie Ulcia ma już długie kudełki :-o i chyba wybarwiać się na grzbiecie zaczyna? A to wpatrzenie w pancię :mdleje: Quote
Connected Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Gratuluję , no i rzeczywiście Ula ma już bardzo długi włos :) Quote
Yoko2009 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Witam:) Z samega rana przychodzimy z gratulacjami dla pięknej Uleńki:):) Quote
*Jot* Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Hej !! http://img72.imageshack.us/img72/3906/p1040967edited.jpg bidula na oczy nie widzi przez ten koczek :evil_lol: :loveu: A ten koczek musi być tak nisko? Bo czasami mają wyżej zrobione.Tak tylko pytam,żeby się douczyć.:diabloti: Wąsiska ładnie Uli urosły. ;) Quote
*kleo* Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='Princess_York']Na kufie mocnej , może mi się wydaje tylko bo Ula od początku miała długi ten włos ;). W sumie może i faktycznie, ja ją codziennie widzę to może tego nie dostrzegam ;) [quote name='tuskazet']A wywnętrzaj się, czasem takie wygadanie się pomaga :p Jakie Ulcia ma już długie kudełki :-o i chyba wybarwiać się na grzbiecie zaczyna? A to wpatrzenie w pancię :mdleje: Już się wczoraj wywnętrzyłam Kasi ;) Na grzbiecie to już od jakiegoś czasu, pół ma szczenięcych czarnych a pół już "poważnych" stalowych ;) A za to wpatrzenie ją wprost uwielbiam :loveu: [quote name='Connected']Gratuluję , no i rzeczywiście Ula ma już bardzo długi włos :) [quote name='Yoko2009']Witam:) Z samega rana przychodzimy z gratulacjami dla pięknej Uleńki:):) Dziękujemy :p [quote name='jot11']Hej !! http://img72.imageshack.us/img72/3906/p1040967edited.jpg bidula na oczy nie widzi przez ten koczek :evil_lol: :loveu: A ten koczek musi być tak nisko? Bo czasami mają wyżej zrobione.Tak tylko pytam,żeby się douczyć.:diabloti: Wąsiska ładnie Uli urosły. ;) Nie musi, tak mi akurat wczoraj wyszedł ;) A do tego trochę pochyliła łeb, więc wydaje się jeszcze niżej :evil_lol: Wrzucę Wam jeszcze fotki robione wcześniej, których nie pokazywałam. Stoi byle jak, ale byłyśmy akurat same i nie miał nam kto zdjęcia zrobić ;) Quote
chrupcia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Cześć:) http://img816.imageshack.us/img816/1092/p1040890.jpg ale ma wąsy mega :o i włos na firance mega długi :loveu: jeszcze chwile i będzie jak Moniego :cool3: a kucyka to ma dwa razy grubszego niż Jazzowy :p a teraz Klaudia przyznaj się co jej podajesz na te włosy :eviltong: ? ;) Quote
slawi Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ślicznie ci Uleczka zarasta:loveu:, ja nie wytrzymałam i same końcówki "pierza" szczenięcego Mailemu podcięłam:roll: Quote
karkakarka Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 hejka! Gratki za doskonałą :) Włos na kufie Ula ma boski - moja to ma połowę z wąsów Uli :roll: mam nadzieję, że do stycznia takiego zapuszczę jej... ładnie wyglądała Ula, chociaż ja bym też trochę podciągła koka do góry ;) Ale ja się nie znam.... :) Quote
tigrunia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 A ja tam lubię takie koki :loveu: Chociaż mi nie wychodzą :roll: I znów się załapałam na 500 stronkę :multi: Quote
*kleo* Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='Gucci13']Ulcia śliczna, a to skupienie:loveu: Dzięki :p [quote name='chrupcia']Cześć:) http://img816.imageshack.us/img816/1092/p1040890.jpg ale ma wąsy mega :o i włos na firance mega długi :loveu: jeszcze chwile i będzie jak Moniego :cool3: a kucyka to ma dwa razy grubszego niż Jazzowy :p a teraz Klaudia przyznaj się co jej podajesz na te włosy :eviltong: ? ;) Cześć :p Co jej podaję? Acanę Puppy Small Breed z odrobinką gotowanej piersi z kurczaka :evil_lol: [quote name='Yorkomanka']Normalnie Ulci nie poznalam:-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='slawi']ślicznie ci Uleczka zarasta:loveu:, ja nie wytrzymałam i same końcówki "pierza" szczenięcego Mailemu podcięłam:roll: Mnie też kusi, bo drażnią mnie te końcówki, ale powstrzymuję się i poczekam, aż będą całkiem do ziemi i wtedy zacznę wyrównywanie :p [quote name='karkakarka']hejka! Gratki za doskonałą :) Włos na kufie Ula ma boski - moja to ma połowę z wąsów Uli :roll: mam nadzieję, że do stycznia takiego zapuszczę jej... ładnie wyglądała Ula, chociaż ja bym też trochę podciągła koka do góry ;) Ale ja się nie znam.... :) Hej :p Dzięki :) Chciałam trochę podciągnąć, ale stwierdziłam że nie ma co bo jeszcze przekombinuję i zostało ;) [quote name='tigrunia']A ja tam lubię takie koki :loveu: Chociaż mi nie wychodzą :roll: I znów się załapałam na 500 stronkę :multi: Mi wyszedł przypadkiem :eviltong: Cześć :p Quote
chrupcia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 *kleo* napisał(a): Co jej podaję? Acanę Puppy Small Breed z odrobinką gotowanej piersi z kurczaka :evil_lol: kurcze ja to samo tylko do tego czasami marchewkę i jakoś takich efektów nie ma :placz: :lol: zaczarowana ta Twoja Ulcia jest i tyle :p Quote
Karolina. Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 *kleo* napisał(a): Co jej podaję? Acanę Puppy Small Breed z odrobinką gotowanej piersi z kurczaka :evil_lol: Kłamiesz!!!! :eviltong: Mój Lucky też ma takie menu, a zobacz jaki krótki ma włos!!! :diabloti: Quote
*kleo* Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 chrupcia napisał(a):kurcze ja to samo tylko do tego czasami marchewkę i jakoś takich efektów nie ma :placz: :lol: zaczarowana ta Twoja Ulcia jest i tyle :p O właśnie, o marchewce od czasu do czasu zapomniałam :eviltong: Może i zaczarowana, w takim razie Kasia zasługuje na miano dobrej wróżki, skoro oddała w moje ręce takie cudo ;) Karolina. napisał(a):Kłamiesz!!!! :eviltong: Mój Lucky też ma takie menu, a zobacz jaki krótki ma włos!!! :diabloti: Gdzieżbym śmiała ;) Wiesz, Ulka jak dotąd nożyczkami miała potraktowane tylko uszy i włosy przy oczach, a maszynką brzuch, uszy i uda, zrób Lucky'emu takie czary-mary i też włosem strzeli :eviltong: Quote
Princess_York Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Załapałam się na 500 strone !!! :multi: . Hejka i zapraszamy na papilotowe fotencje :) Quote
chrupcia Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 No tak Jazz miał ścinane włosy w lipcu, ale nie wierze że by miał takie włosy jak Ula w tym wieku.. ;) Quote
Marzena* Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Klaudia ja nawet nie pamietam czy Wam pogratulowałam :oops: Zrobię to więc na wszelki wypadek jeszcze raz : Ogromniaste gratulacje Dziewczyny :klacz::klacz::klacz: Może jeszcze załapię się na 500 stronke :bigcool::Cool!::bigcool: Quote
Recommended Posts