Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']He he ona tu mówi"i co tak się patrzysz?"
Cześć Klaudia;)
Raczej "No daj już to co masz w kieszeni, wiem że masz" :evil_lol:
Cześć Aga :p
[quote name='karkakarka']http://img826.imageshack.us/img826/3126/p1040949p.jpg pięna paskuda :loveu:

cyba widze wiecej jasnego koloru na główce :)
A z bliska zobaczyłabyś jeszcze więcej ;)
[quote name='kiniaaa']http://img826.imageshack.us/img826/3126/p1040949p.jpg jaka paskuda, raczej ślicznotka :)
Paskuda i już, taka moja wredota kochana :p
[quote name='dzasta']Bardzo lubię takie Yorkowe minki jaką ma Gracka na tym zdjęciu no i dziewczyny mają super obróżki

http://img241.imageshack.us/img241/6774/p1040933.jpg

Głaski dla Panienek :)
Wygłaskane :p
Gracunia też potrafi czasem zrobić zadziorną yorkową minę ;)
[quote name='Connected']Witamy się
zdjęcia ładne ;) fajne macie miejsce na spacerki:evil_lol:
Bardzo fajne :p Ale po Kortowiadzie nie było tam ani grama trawy :diabloti:
[quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :) spacer był udany widzę :p
No jasne, nasze spacery zawsze są udane ;)
[quote name='tuskazet']Gracja swobodnie i z gracją wbiega na szczyt a Ula wygląda jakby pancię musiała wciągać :mad:

Jaka paskuda, ślicznotka mała :loveu:. Jaki gruby kucorek :crazyeye:
No trochę musiała mi pomóc, już nie te lata :evil_lol: A tak serio to ona ciągnęła za Gracją. A niech trochę pociągnie, może mięśni nabierze :p
Ja już do tego kucorka przywykłam, wiec mnie jego grubość tak nie dziwi, ale mam porównanie przy Gracji ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Ula ma szybki porost włosów jest miesiąc starsza od Jazz'a a kucyka to ma mego grubego, w porównaniu do Jazz'a :o :p

A no nie narzekam na tempo wzrostu, oby tak dalej :p
tigrunia napisał(a):
Cze Klaudia :multi:
Ja też się staram zajrzeć dziś do wszystkich ale coś mi marnie idzie.. :shake:

Nic to, odrobisz później :eviltong:
Princess_York napisał(a):
Ulka jaśnieje lalalala :cool3: Mówiłam Ci ! :) .

:loveu: Spacer udany :) ,a jak ludzie reagują na czerwonego kapturka ? :evil_lol:

Też mówiłam :eviltong:
Prawie wcale nie reagują, a zdarzyło się nawet kilka razy, że ludzie wiedzieli o co chodzi z papilotami i ubrankiem. Normalnie kocham Olsztyn, tutaj psiarska kultura jest na bardzo wysokim poziomie :p
dysia-u napisał(a):
cześc kleośki
zapraszam na kolacje i winko
pogoda nie fajna to nasiadówa przy kominku bedzie w sam raz

O tak, posiedzenie przy kominku jak znalazł, u mnie też się pogoda skopała :roll: Do tego stopnia, że odpuściłam sobie dziś jedne ćwiczenia. Ale za to zrobię psom pranie, tzn. Gracji, Ulcia już czyściutka od wczoraj :p

Dziewczyny, jutro egzamin z praktyk, trzymcie kciuki :cool3:

Posted

Witamy się u GracUlów.

*kleo* napisał(a):
Ale za to zrobię psom pranie, tzn. Gracji, Ulcia już czyściutka od wczoraj :p

A fotki będą? Bardzo lubię oglądać zdjęcia twoich dziewczyn :p

*kleo* napisał(a):
Dziewczyny, jutro egzamin z praktyk, trzymcie kciuki :cool3:

Pewnie że będziemy trzymać :-P ale o której? Żeby tak cały dzień trzymać nie trzeba było bo nic zrobić się nie da :shake:

Posted

tuskazet napisał(a):
Witamy się u GracUlów.

A fotki będą? Bardzo lubię oglądać zdjęcia twoich dziewczyn :p

Pewnie że będziemy trzymać :-P ale o której? Żeby tak cały dzień trzymać nie trzeba było bo nic zrobić się nie da :shake:

Hej :p
Ulci wczoraj nie fociłam, ale jak będę miała wenę to zrobię Gracji jakąś kąpielową.
Egzamin od 8:15, ale o której wejdę to nie wiem :shake:

Posted

[quote name='chrupcia']Będę trzymać kciuki za egzamin :kciuki:
a naq fotki Gracji na pewno przyjdę później :)
Dzięki :p
Ale to później będzie naprawdę później, po ostatnim wyjściu na dwór ;)
[quote name='Yoko2009']http://img440.imageshack.us/img440/1407/p1040946.jpg Graculka ma specjane względy u pańci bo biega bez smyczki:) Ulcia ucieka?
Witam tak wogóle:)
Cześć :p
Nie to, że jakoś specjalnie ucieka, ale nie jestem jeszcze pewna czy wróci na każde moje wołanie. Na początku trochę to zaniedbałam, ale ćwiczymy i myślę że z czasem i Ulcia sobie luzem pobiega :p
[quote name='slawi']http://img826.imageshack.us/img826/3126/p1040949p.jpg
ta "paskuda" jest coraz piękniejsza, słodki pycholek :)
Dziękujemy :p

Posted

*kleo* napisał(a):

Nie to, że jakoś specjalnie ucieka, ale nie jestem jeszcze pewna czy wróci na każde moje wołanie. Na początku trochę to zaniedbałam, ale ćwiczymy i myślę że z czasem i Ulcia sobie luzem pobiega :p

Hej !!
U mnie od początku maluchy były spuszczane na spacerach ze smyczy.I nawet jak odbiegają daleko to zawsze wiem,że wrócą jak tylko stracą mnie z oczu.
A jak zawołam to od razu są przy nodze. :D

Jutro ten egzamin?
Powodzenia :lol:

Posted

[quote name='Princess_York']Dla mnie najgrubszy kocurek z dogo ma Pixi od Dorotki :) .

Nie zapominajmy o Cocusiu,ten to dopiero ma kucyka grubego.:lol:

A widziałam,że tego zdania w multicytacie nie dałaś Klaudia. Czemuż to skasowałaś? :razz: :evil_lol:

Posted

[quote name='Karolina.']Trzymam kciuki za jutro! :)
[quote name='Connected']Trzymam kciuki :kciuki:
Dzięki dziewczyny :p
[quote name='jot11']Hej !!
U mnie od początku maluchy były spuszczane na spacerach ze smyczy.I nawet jak odbiegają daleko to zawsze wiem,że wrócą jak tylko stracą mnie z oczu.
A jak zawołam to od razu są przy nodze. :D

Jutro ten egzamin?
Powodzenia :lol:
Jak dla mnie za duże ryzyko puścić ją i mieć nadzieję, że wróci jak przestanie mnie widzieć :shake:
[quote name='jot11']Nie zapominajmy o Cocusiu,ten to dopiero ma kucyka grubego.:lol:

A widziałam,że tego zdania w multicytacie nie dałaś Klaudia. Czemuż to skasowałaś? :razz: :evil_lol:
Nie wypowiadałam się na ten temat, więc po co miało być?

Dziewczyny zamordujcie mnie, ale fotek nie mam. Aparat mi się rozładował i nie mogę znaleźć ładowarki :roll:

Posted

*kleo* napisał(a):

Jak dla mnie za duże ryzyko puścić ją i mieć nadzieję, że wróci jak przestanie mnie widzieć :shake:
Nie wypowiadałam się na ten temat, więc po co miało być?
Dziewczyny zamordujcie mnie, ale fotek nie mam. Aparat mi się rozładował i nie mogę znaleźć ładowarki :roll:

A myślisz,że nie wrociłaby? Nie słucha?

No dobrze już,nie denerwuj się.:p Myślałam,że coś Ci po prostu w tym zdaniu Martyny nie pasowało. :roll:

Nie martw się nie zamordujemy Cię. :D

Posted

agamewa napisał(a):
Klaudia trzymam kciuki za jutro..

Dzięki :p
jot11 napisał(a):
A myślisz,że nie wrociłaby? Nie słucha?

No dobrze już,nie denerwuj się.:p Myślałam,że coś Ci po prostu w tym zdaniu Martyny nie pasowało. :roll:

Nie martw się nie zamordujemy Cię. :D

Słucha, ale jeszcze nie w 100%.
Nie denerwuję się absolutnie :p

Posted

*kleo* napisał(a):
Słucha, ale jeszcze nie w 100%.

Moje czarownice na szczęście słuchają, ale i one mają czasem odpały.
Ostatnio Viky postanowiła "zapoznać" się z rotkiem i za nic nie chciała wrócić :angryy:
Właściciel rotka był chyba jeszcze bardziej wystraszony niż ja że ta małpa do nich pędzi :razz:. Na szczęście w ostatniej chwili zmieniła zdanie i wróciła.
Nigdy wcześniej jej się nic takiego nie zdażyło. Tak myślę, że jak zobaczyła z daleka czarne i duże to uznała że to Maurycy, nasz zaprzyjaźniony czarny pudel królewski. A jak podbiegła bliżej to się rozczarowała bo to nie był on i wróciła :cool3: