tuskazet Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 [quote name='*kleo*']Zdobywamy szczyt ;) http://img405.imageshack.us/img405/1903/p1040945z.jpg Gracja swobodnie i z gracją wbiega na szczyt a Ula wygląda jakby pancię musiała wciągać :mad: [quote name='*kleo*']No i na koniec moja mała paskuda :p http://img826.imageshack.us/img826/3126/p1040949p.jpg Jaka paskuda, ślicznotka mała :loveu:. Jaki gruby kucorek :crazyeye: Quote
*kleo* Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 [quote name='agamewa']He he ona tu mówi"i co tak się patrzysz?" Cześć Klaudia;) Raczej "No daj już to co masz w kieszeni, wiem że masz" :evil_lol: Cześć Aga :p [quote name='karkakarka']http://img826.imageshack.us/img826/3126/p1040949p.jpg pięna paskuda :loveu: cyba widze wiecej jasnego koloru na główce :) A z bliska zobaczyłabyś jeszcze więcej ;) [quote name='kiniaaa']http://img826.imageshack.us/img826/3126/p1040949p.jpg jaka paskuda, raczej ślicznotka :) Paskuda i już, taka moja wredota kochana :p [quote name='dzasta']Bardzo lubię takie Yorkowe minki jaką ma Gracka na tym zdjęciu no i dziewczyny mają super obróżki http://img241.imageshack.us/img241/6774/p1040933.jpg Głaski dla Panienek :) Wygłaskane :p Gracunia też potrafi czasem zrobić zadziorną yorkową minę ;) [quote name='Connected']Witamy się zdjęcia ładne ;) fajne macie miejsce na spacerki:evil_lol: Bardzo fajne :p Ale po Kortowiadzie nie było tam ani grama trawy :diabloti: [quote name='chrupcia']Cześć Klaudia :) spacer był udany widzę :p No jasne, nasze spacery zawsze są udane ;) [quote name='tuskazet']Gracja swobodnie i z gracją wbiega na szczyt a Ula wygląda jakby pancię musiała wciągać :mad: Jaka paskuda, ślicznotka mała :loveu:. Jaki gruby kucorek :crazyeye: No trochę musiała mi pomóc, już nie te lata :evil_lol: A tak serio to ona ciągnęła za Gracją. A niech trochę pociągnie, może mięśni nabierze :p Ja już do tego kucorka przywykłam, wiec mnie jego grubość tak nie dziwi, ale mam porównanie przy Gracji ;) Quote
chrupcia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Ula ma szybki porost włosów jest miesiąc starsza od Jazz'a a kucyka to ma mego grubego, w porównaniu do Jazz'a :o :p Quote
tigrunia Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Cze Klaudia :multi: Ja też się staram zajrzeć dziś do wszystkich ale coś mi marnie idzie.. :shake: Quote
Princess_York Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 Dla mnie najgrubszy kocurek z dogo ma Pixi od Dorotki :) . Ulka jaśnieje lalalala :cool3: Mówiłam Ci ! :) . :loveu: Spacer udany :) ,a jak ludzie reagują na czerwonego kapturka ? :evil_lol: Quote
dysia-u Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 cześc kleośki zapraszam na kolacje i winko pogoda nie fajna to nasiadówa przy kominku bedzie w sam raz Quote
*kleo* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 chrupcia napisał(a):Ula ma szybki porost włosów jest miesiąc starsza od Jazz'a a kucyka to ma mego grubego, w porównaniu do Jazz'a :o :p A no nie narzekam na tempo wzrostu, oby tak dalej :p tigrunia napisał(a):Cze Klaudia :multi: Ja też się staram zajrzeć dziś do wszystkich ale coś mi marnie idzie.. :shake: Nic to, odrobisz później :eviltong: Princess_York napisał(a):Ulka jaśnieje lalalala :cool3: Mówiłam Ci ! :) . :loveu: Spacer udany :) ,a jak ludzie reagują na czerwonego kapturka ? :evil_lol: Też mówiłam :eviltong: Prawie wcale nie reagują, a zdarzyło się nawet kilka razy, że ludzie wiedzieli o co chodzi z papilotami i ubrankiem. Normalnie kocham Olsztyn, tutaj psiarska kultura jest na bardzo wysokim poziomie :p dysia-u napisał(a):cześc kleośki zapraszam na kolacje i winko pogoda nie fajna to nasiadówa przy kominku bedzie w sam raz O tak, posiedzenie przy kominku jak znalazł, u mnie też się pogoda skopała :roll: Do tego stopnia, że odpuściłam sobie dziś jedne ćwiczenia. Ale za to zrobię psom pranie, tzn. Gracji, Ulcia już czyściutka od wczoraj :p Dziewczyny, jutro egzamin z praktyk, trzymcie kciuki :cool3: Quote
tuskazet Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Witamy się u GracUlów. *kleo* napisał(a):Ale za to zrobię psom pranie, tzn. Gracji, Ulcia już czyściutka od wczoraj :p A fotki będą? Bardzo lubię oglądać zdjęcia twoich dziewczyn :p *kleo* napisał(a):Dziewczyny, jutro egzamin z praktyk, trzymcie kciuki :cool3: Pewnie że będziemy trzymać :-P ale o której? Żeby tak cały dzień trzymać nie trzeba było bo nic zrobić się nie da :shake: Quote
*kleo* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 tuskazet napisał(a):Witamy się u GracUlów. A fotki będą? Bardzo lubię oglądać zdjęcia twoich dziewczyn :p Pewnie że będziemy trzymać :-P ale o której? Żeby tak cały dzień trzymać nie trzeba było bo nic zrobić się nie da :shake: Hej :p Ulci wczoraj nie fociłam, ale jak będę miała wenę to zrobię Gracji jakąś kąpielową. Egzamin od 8:15, ale o której wejdę to nie wiem :shake: Quote
chrupcia Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Będę trzymać kciuki za egzamin :kciuki: a naq fotki Gracji na pewno przyjdę później :) Quote
Yoko2009 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 http://img440.imageshack.us/img440/1407/p1040946.jpg Graculka ma specjane względy u pańci bo biega bez smyczki:) Ulcia ucieka? Witam tak wogóle:) Quote
slawi Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 http://img826.imageshack.us/img826/3126/p1040949p.jpg ta "paskuda" jest coraz piękniejsza, słodki pycholek :) Quote
*kleo* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='chrupcia']Będę trzymać kciuki za egzamin :kciuki: a naq fotki Gracji na pewno przyjdę później :) Dzięki :p Ale to później będzie naprawdę później, po ostatnim wyjściu na dwór ;) [quote name='Yoko2009']http://img440.imageshack.us/img440/1407/p1040946.jpg Graculka ma specjane względy u pańci bo biega bez smyczki:) Ulcia ucieka? Witam tak wogóle:) Cześć :p Nie to, że jakoś specjalnie ucieka, ale nie jestem jeszcze pewna czy wróci na każde moje wołanie. Na początku trochę to zaniedbałam, ale ćwiczymy i myślę że z czasem i Ulcia sobie luzem pobiega :p [quote name='slawi']http://img826.imageshack.us/img826/3126/p1040949p.jpg ta "paskuda" jest coraz piękniejsza, słodki pycholek :) Dziękujemy :p Quote
*Jot* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 *kleo* napisał(a): Nie to, że jakoś specjalnie ucieka, ale nie jestem jeszcze pewna czy wróci na każde moje wołanie. Na początku trochę to zaniedbałam, ale ćwiczymy i myślę że z czasem i Ulcia sobie luzem pobiega :p Hej !! U mnie od początku maluchy były spuszczane na spacerach ze smyczy.I nawet jak odbiegają daleko to zawsze wiem,że wrócą jak tylko stracą mnie z oczu. A jak zawołam to od razu są przy nodze. :D Jutro ten egzamin? Powodzenia :lol: Quote
*Jot* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='Princess_York']Dla mnie najgrubszy kocurek z dogo ma Pixi od Dorotki :) . Nie zapominajmy o Cocusiu,ten to dopiero ma kucyka grubego.:lol: A widziałam,że tego zdania w multicytacie nie dałaś Klaudia. Czemuż to skasowałaś? :razz: :evil_lol: Quote
*kleo* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 [quote name='Karolina.']Trzymam kciuki za jutro! :) [quote name='Connected']Trzymam kciuki :kciuki: Dzięki dziewczyny :p [quote name='jot11']Hej !! U mnie od początku maluchy były spuszczane na spacerach ze smyczy.I nawet jak odbiegają daleko to zawsze wiem,że wrócą jak tylko stracą mnie z oczu. A jak zawołam to od razu są przy nodze. :D Jutro ten egzamin? Powodzenia :lol: Cześć :p Jak dla mnie za duże ryzyko puścić ją i mieć nadzieję, że wróci jak przestanie mnie widzieć :shake: [quote name='jot11']Nie zapominajmy o Cocusiu,ten to dopiero ma kucyka grubego.:lol: A widziałam,że tego zdania w multicytacie nie dałaś Klaudia. Czemuż to skasowałaś? :razz: :evil_lol: Nie wypowiadałam się na ten temat, więc po co miało być? Dziewczyny zamordujcie mnie, ale fotek nie mam. Aparat mi się rozładował i nie mogę znaleźć ładowarki :roll: Quote
*Jot* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 *kleo* napisał(a): Cześć :p Jak dla mnie za duże ryzyko puścić ją i mieć nadzieję, że wróci jak przestanie mnie widzieć :shake: Nie wypowiadałam się na ten temat, więc po co miało być? Dziewczyny zamordujcie mnie, ale fotek nie mam. Aparat mi się rozładował i nie mogę znaleźć ładowarki :roll: A myślisz,że nie wrociłaby? Nie słucha? No dobrze już,nie denerwuj się.:p Myślałam,że coś Ci po prostu w tym zdaniu Martyny nie pasowało. :roll: Nie martw się nie zamordujemy Cię. :D Quote
*kleo* Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 agamewa napisał(a):Klaudia trzymam kciuki za jutro.. Dzięki :p jot11 napisał(a):A myślisz,że nie wrociłaby? Nie słucha? No dobrze już,nie denerwuj się.:p Myślałam,że coś Ci po prostu w tym zdaniu Martyny nie pasowało. :roll: Nie martw się nie zamordujemy Cię. :D Słucha, ale jeszcze nie w 100%. Nie denerwuję się absolutnie :p Quote
Marzena* Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 *kleo* napisał(a): Słucha, ale jeszcze nie w 100%. Moje czarownice na szczęście słuchają, ale i one mają czasem odpały. Ostatnio Viky postanowiła "zapoznać" się z rotkiem i za nic nie chciała wrócić :angryy: Właściciel rotka był chyba jeszcze bardziej wystraszony niż ja że ta małpa do nich pędzi :razz:. Na szczęście w ostatniej chwili zmieniła zdanie i wróciła. Nigdy wcześniej jej się nic takiego nie zdażyło. Tak myślę, że jak zobaczyła z daleka czarne i duże to uznała że to Maurycy, nasz zaprzyjaźniony czarny pudel królewski. A jak podbiegła bliżej to się rozczarowała bo to nie był on i wróciła :cool3: Quote
Nati28 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Hej :) ciekawe czy juz po egzaminie ;) na pewno dobrze Ci poszlo bo jakby inaczej :loveu: Quote
chrupcia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Przyszłam na fotkie, ale widzę że nie ma... trudno poczekam :p Klaudia jak egzamin ? :razz: Quote
Recommended Posts