*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Klaudia bo dobrze wiedzieć jakiej hodowli można się naprawdę obawiać... Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 Gucci13 napisał(a):strzelam z jakiej hodowli-Bakarat?:cool3: Nie, nie Bakarat ;) karkakarka napisał(a):Nic złego o piesku nie napisałaś, wychwalasz pod niebiosa i chwalisz hodowle, ze ma takie ładne psiaki, więc chyba możesz napisać. Z resztą i tak później będą na yorklandzie wyniki ;) Toć jaja se robię, właśnie chciałam napisać że i tak na yorklandzie będzie :evil_lol: agamewa napisał(a):Oj powiedz z jakiej hodowli:eviltong: No to powiem, tylko siedźcie - piesek był z hodowli Stribrne Prani. Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 *kleo* napisał(a):Nie, nie Bakarat ;) Toć jaja se robię, właśnie chciałam napisać że i tak na yorklandzie będzie :evil_lol: No to powiem, tylko siedźcie - piesek był z hodowli Stribrne Prani. Klaudia od Kasi?Ale nie!ten nowy to już chyba reproduktorem jest co? Quote
chrupcia Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Pieski ładne mają, ale Ulcia mi się bardziej podoba :loveu: :eviltong: i taka skomplikowana nazwa :p Quote
Gucci13 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 o to poważny konkurent bo ta hodowla to chyba nr1 w Europie:lol: Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 agamewa napisał(a):Klaudia od Kasi? Nie nie, przecież to szczeniak był :p Quote
dzasta Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Gratulacje !!! Idziecie jak burza !!! Przydomek przydomkiem to naprawdę nie jest powiedziane że wszystkie psy CH będą :D Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 *kleo* napisał(a):Nie nie, przecież to szczeniak był :p Nie już sprostowałam w poście bo to reproduktor jest,aaaa no to już mam kogo się obawiać z Monim... Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 chrupcia napisał(a):Pieski ładne mają, ale Ulcia mi się bardziej podoba :loveu: :eviltong: i taka skomplikowana nazwa :p Bo to czeska hodowla, więc i nazwa "ichna" ;) Gucci13 napisał(a):o to poważny konkurent bo ta hodowla to chyba nr1 w Europie:lol: Właśnie dlatego nie nastawiałam się na wygraną, a tu niespodzianka :p dzasta napisał(a):Gratulacje !!! Idziecie jak burza !!! Przydomek przydomkiem to naprawdę nie jest powiedziane że wszystkie psy CH będą :D Dzięki :p Wiem, że przydomek to nie wszystko i nawet w najlepszej hodowli nie ma samych championów, ale jednak jakieś wyobrażenie o psach się tworzy, jak się widzi przydomek jeden z tych najlepszych ;) agamewa napisał(a):Nie już sprostowałam w poście bo to reproduktor jest,aaaa no to już mam kogo się obawiać z Monim... Nie osądzaj z góry, co sędzia to inny gust, a Moni to zupełnie inny typ niż Stribrne Prani przecież. Quote
karkakarka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Oni faktycznie mają ładne pieski :) Dlatego możesz być dumna :) Ulcia górą!!! A swoją droga Justi ma rację ;) Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='karkakarka']Oni faktycznie mają ładne pieski :) Dlatego możesz być dumna :) Ulcia górą!!! A swoją droga Justi ma rację ;) No i też dumna jestem podwójnie :) Macie jeszcze fotki z dzisiaj :p Quote
Gucci13 Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://img834.imageshack.us/img834/2537/dsc06782edited.jpg kochana mordeczka:loveu: Quote
*Agnieszka* Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 http://img834.imageshack.us/img834/2537/dsc06782edited.jpg Lubię zdjęcia takiego typu,przeważnie kojarzą mi się z championami.... Quote
karkakarka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 ale ona ma wasiska!! :) Cleoni niestety nie chcą tak rosnac jak Uli :/ a szkoda :/ Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 [quote name='Gucci13']http://img834.imageshack.us/img834/2537/dsc06782edited.jpg kochana mordeczka:loveu: O tak, uwielbiam ją :loveu: [quote name='agamewa']http://img834.imageshack.us/img834/2537/dsc06782edited.jpg Lubię zdjęcia takiego typu,przeważnie kojarzą mi się z championami.... Czemu? A ja lubię jak autor tej fotki robi Uli zdjęcia, wtedy nie muszę narzekać jak w przypadku mojej mamy że są nie takie jak bym chciała ;) [quote name='karkakarka']ale ona ma wasiska!! :) Cleoni niestety nie chcą tak rosnac jak Uli :/ a szkoda :/ Oj Karinka nie zapeszaj!!! :eviltong: Jeszcze długa droga przed Ulcią z zapuszczaniem wąsów ;) Quote
karkakarka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 nie zapeszam... prawdę piszę :) za pół roku po kolana bedzie je miała :loveu: jak nie dłuzsze :D Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 karkakarka napisał(a):nie zapeszam... prawdę piszę :) za pół roku po kolana bedzie je miała :loveu: jak nie dłuzsze :D Obyś miała rację :p Ale jak już to chyba po nadgarstki :evil_lol: Quote
karkakarka Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 :evil_lol: no tak... bo psy to chyba nie mają kolan :evil_lol: Quote
*kleo* Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 karkakarka napisał(a)::evil_lol: no tak... bo psy to chyba nie mają kolan :evil_lol: Ależ oczywiście, że mają, tylko nie tam, gdzie większość myśli ;) Quote
Karolina. Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Gratulacje dla Uli i dla Ciebie Klaudia :) Super Wam idzie, oby tak dalej!!! :loveu: http://img827.imageshack.us/img827/1503/p1040601i.jpg Śliczności :loveu: A ja wiem gdzie pies ma kolano :D Quote
chrupcia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 [quote name='*kleo*']Bo to czeska hodowla, więc i nazwa "ichna" ;) właśnie wiem, bo wchodziłam na stronke ich i sobie dałam od razu tłumaczenie, bo bym nic nie zrozumiała ;) http://img834.imageshack.us/img834/2537/dsc06782edited.jpg Ulcia się zawsze świetnie prezentuje :loveu: a wąsy już jej sporo urosły od czasu pierwszej wystawy i w ogóle sie dziewczynka zmienia :) Quote
Princess_York Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Cześć Klaudia :multi: . A jak Kojot ? :evil_lol: , no i o Buci nie napisałaś ;) . A mała też dobry wynik miała :-D . Moja mama się w Buci zakochała i całą droge o niej mówiła :diabloti: . Quote
chrupcia Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Princess_York napisał(a): Moja mama się w Buci zakochała i całą droge o niej mówiła :diabloti: . Ooooo jeszcze będziesz miała cziłke jak mama się na maxa zakochała :razz: ;) Quote
Recommended Posts