*kleo* Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 ...::Basia::... napisał(a):Ja też chce!!!!:( ale miałam komputer naprawiany i wszystkie programy do ściagania filmów mi sie usuneły a nie chce mi sie ich jeszcze raz ściagać:( Ja to przed wakacjami przerabiałam, wszystko poszło się gwizdać, filmy, zdjęcia z wystaw, muza :angryy: Chyba w końcu się zmuszę i pozgrywam cały mój dorobek na płyty, tak w razie czego. charlotta napisał(a):Witamy poniedziałkowo :) Nati28 napisał(a):Witamy i pozdrawiamy wieczorowa pora :loveu: Witamy wieczornie :multi: Quote
...::Basia::... Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 *kleo* napisał(a):Ja to przed wakacjami przerabiałam, wszystko poszło się gwizdać, filmy, zdjęcia z wystaw, muza :angryy: Chyba w końcu się zmuszę i pozgrywam cały mój dorobek na płyty, tak w razie czego. Witamy wieczornie :multi: Nie no ja akurat zgrałam wszystko na płytki ale programów mi sie nie chciało wiec teraz musze sie męczyć:( Quote
Marzena* Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 *kleo* napisał(a):Witamy :p U mnie też wieje, a ja jeszcze uwierzyłam kumpeli, że jest ciepło i wyskoczyłam w dość cienkich spodniach, nieźle mi po nogach powiało :eviltong: Wiecie co, im dalej jestem na studiach, tym bardziej mi się tu podoba. Dzisiaj ćwiczenia, które miały trwać 2 h 15 min potrwały może z godzinkę, a z 1,5 godzinnych puścili nas po 20 minutach :evil_lol: I z nauką już tak nie gonią, aż się popołudniami czasem zanudzić można z braku zajęcia :eviltong: :evil_lol: Zawsze dla zabicia czasu możesz zacząć nowy kierunek :evil_lol: Quote
*kleo* Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Viky i Ja napisał(a)::evil_lol: Zawsze dla zabicia czasu możesz zacząć nowy kierunek :evil_lol: A mam zamiar :eviltong: Jak mnie przyjmą to w przyszłym roku chcę zacząć wetkę ;) Pegaza napisał(a):Aa to fajny kierunek..:) Fajny, fajny, ale trochę mało przyszłościowy dla kogoś, kto własnej gospodary nie ma, a ja akurat miastowa :evil_lol: A zootechników znam wielu - wśród hodowców i groomerów :eviltong: Właśnie mam przerwę między ćwiczeniami, odrabiam dziś jedne i posiedzę sobie do 19, ale za to jutro o tej porze prawdopodobnie będę już w domu :multi: w ogóle to już żyję sobotą ;) Quote
dysia-u Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 hej bo się przeuczysz!!! zrób sobie przewę i wstąp do nas na fotki Quote
...::Basia::... Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 dysia-u napisał(a):hej bo się przeuczysz!!! zrób sobie przewę i wstąp do nas na fotki Wiedzy nigdy nie za wiele :p Hej :loveu: Quote
*Jot* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Złamię zasady i napiszę -Cześć wieczorkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 *kleo* napisał(a):A mam zamiar :eviltong: Jak mnie przyjmą to w przyszłym roku chcę zacząć wetkę ;) Kiedyś bardzo dawno temu, jak byłam jeszcze bardzo młoda też chciałam studiować wetkę. Niestety wszystko się pokręciło i w efekcie skończyłam ekonomię i wiecznie robie coś czego nie lubię (np praca w banku :( ) O skłamałabym teraz robie to co lubię bo nie pracuję i zajmuję się moimi panienkami :evil_lol: Quote
Pegaza Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Oo ja tez lubie siedziec w domu narazie sobie dorabiam raz w tygodniu no czasem wpada wiecej dni ale od kwietnia bede juz na etacie.I znow bedzie gonitwa i szukanie wolnego czasu by ze wszystkim zdazyc,obiady mrozonki fuu na dluzsza mete sie juz jesc tego nie da...a to wszystko za pare groszy..bynajmniej tak mialam a teraz zobaczymy czy sie bedzie oplacac pracowac, kwestia finansowa narazie nie obgadana..a moje dziewczyny tez beda same buu znowu Quote
Marzena* Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Pegaza napisał(a):Oo ja tez lubie siedziec w domu narazie sobie dorabiam raz w tygodniu no czasem wpada wiecej dni ale od kwietnia bede juz na etacie.I znow bedzie gonitwa i szukanie wolnego czasu by ze wszystkim zdazyc,obiady mrozonki fuu na dluzsza mete sie juz jesc tego nie da...a to wszystko za pare groszy..bynajmniej tak mialam a teraz zobaczymy czy sie bedzie oplacac pracowac, kwestia finansowa narazie nie obgadana..a moje dziewczyny tez beda same buu znowu Ja niestety od nowego roku muszę zacząć czegoś szukać bo na emeryturę nie zapracuję a tu latka lecą ;) Ale jak pomyślę, że mam się znowu użerać z ludźmi, uśmiechać kiedy najchętniej powiedziałoby się pare ostrych słów i wciskać ludziom kit to aż mi się płakać chce [FONT=Tahoma]:placz: [/FONT] [FONT=Tahoma]No i jeszcze zostawić moje dziewczynki na tyle godzin - masakra [FONT=Tahoma]:geting angry: [/FONT][/FONT] Quote
Nati28 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja tez zyce wszystkiego naj naj naj !! :new-bday: :BIG: :loveu: Quote
Truska34 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Hej Klaudia:multi: Widzisz? Niektóre dziewczyny czytają uważnie nasze galerie. Mówiłam, ze mnie wyprzedzą?:-( Z okazji urodzin życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń no i samych sukcesów na studiach. !!!!!!!!!!!!!!!STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!! :bday: :new-bday: :BIG: :tort: Quote
Doti1986 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 My również dołączamy się do życzeń:) Wszystkiego naj naj naj :) Quote
Marzena* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 I my przyłączamy się życząc spełnienia wszystkich marzeń - tych aktualnych i tych w przyszłości Quote
*Jot* Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 [quote name='Truska34']Hej Klaudia:multi: Widzisz? Niektóre dziewczyny czytają uważnie nasze galerie. Mówiłam, ze mnie wyprzedzą?:-( Z okazji urodzin życzę Ci spełnienia najskrytszych marzeń no i samych sukcesów na studiach. !!!!!!!!!!!!!!!STO LAT!!!!!!!!!!!!!!!!! :bday: :new-bday: :BIG: :tort: Tak Edytko,ja czytam zawsze uważanie i koduję sobie w głowie informacje do zapamiętania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: I dlatego byłam pierwsza :multi: Quote
Pegaza Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Klaudia :loveu" SPEŁNIENIA MARZEŃ... ... najskrytszych, niech będą realne i jasne. Marzenia spełniają się często, niech spełnią się też Twoje własne. Wszystkiego dobrego :tort: Quote
tigrunia Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 A ja na nk wyczytałam :evil_lol: :loveu: Najlepszego Klaudia :loveu: :BIG::new-bday::BIG: Quote
...::Basia::... Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wszystkiego najlepszego!!!!!! http://www.fantastyczny-prezent.pl/images/tort-urodzinowy.jpg Quote
FREDZIU Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witamy się po dddlllugiej przerwie, no i oczywięcie też składamy życzonka, piąteczek na studiach, bo 6 mieć nie wypada i spełnienia marzeń. Quote
*kleo* Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Dziękuję kobity kochane :) Dojechałam do chałupy, ale okazało się, że mój komp jest nadal w naprawie :( Na starym laptopie internet chodzi jakby chciał a nie mógł, więc fotki będą jak pójdę do dziadków albo po powrocie do Olsztyna. Nie mam cierpliwości... Oczywiście postaram się zdać relację z soboty :) Quote
Yoko2009 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 My również spóźnione ale szczere życzenia przesyłamy:) Quote
Recommended Posts