chrupcia Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Cześć Klaudia:) masz może zdjęcie yorka z krótką fryzurka bez kitki ? bo nie wiem jak ściąć Jazziowi jeśli bym ścinała ;) bo sie cały czas zastanawiam :p Quote
*Jot* Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Cześć Klaudia :multi: Jeszcze dokładnie nie wiem czy jutro się zobaczymy :roll: :roll: Jeśli będę to NA PEWNO do Ciebie podejdę.Oczywiście zapalimy se.:evil_lol: Wielkie gratulacje,super znowu Wam poszło na wystawie.:loveu: Jutro też tak zapewne będzie.:loveu: Quote
*kleo* Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 chrupcia napisał(a):Cześć Klaudia:) masz może zdjęcie yorka z krótką fryzurka bez kitki ? bo nie wiem jak ściąć Jazziowi jeśli bym ścinała ;) bo sie cały czas zastanawiam :p Na stronie salonu w galerii klientów są. jot11 napisał(a):Cześć Klaudia :multi: Jeszcze dokładnie nie wiem czy jutro się zobaczymy :roll: :roll: Jeśli będę to NA PEWNO do Ciebie podejdę.Oczywiście zapalimy se.:evil_lol: Wielkie gratulacje,super znowu Wam poszło na wystawie.:loveu: Jutro też tak zapewne będzie.:loveu: Ok, będę wypatrywała jakby co :p Quote
Borówka16 Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Hej Klaudusia :loveu: Gratulacje za wystawę :) Wpadnij do mnie na foto wakacyjne ;) Quote
*kleo* Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Borówka16 napisał(a):Hej Klaudusia :loveu: Gratulacje za wystawę :) Wpadnij do mnie na foto wakacyjne ;) Hej :) Dzięki, jutro znów będziemy biegać po ringu, może jakieś fotki się znajdą :p I już lecę oglądać do Ciebie :) Quote
chrupcia Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 *kleo* napisał(a):Na stronie salonu w galerii klientów są. No tak :p dzieki :) :multi: Trzymam kciuki za jutrzejszą wystawe! :) i mam nadzieję na relacje foto :razz: Quote
*Agnieszka* Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Cześć Klaudia:)trzymam kciukasy za jutro!!!!! Quote
Borówka16 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Hej Klaudia :) Przylatuję się dziś przywitać i lece dalej :cool3: Quote
Yoko2009 Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 My również trzymamy kciuki i oczekujemy na foteczki a tymczasem zapraszamy do nas:) Quote
karkakarka Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A co?? Dziś była wystawa?? Pochwal się Kaludia! Quote
*Agnieszka* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Karolina. napisał(a):Gratulacje!!! :loveu: O przeciek!!Karola no powiedz nam tak na ucho:eviltong: Quote
Karolina. Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 agamewa napisał(a):O przeciek!!Karola no powiedz nam tak na ucho:eviltong: Ja nic nie wiem :eviltong: Quote
*kleo* Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Cześć dziewczyny :) Ale jestem padnięta, przed chwilą wróciłam... Tak na szybko - Ulcia WO, I lokata; Bućka WO, II lokata. Fotek na razie nie mam, muszę poczekać aż znajomi mi prześlą od siebie to może się jedna znajdzie. Jakoś ta wystawa nie sprzyjała robieniu zdjęć. Quote
*Agnieszka* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 No to gratulacje!!!!super!!!Klaudia kiedy wchodzicie w młodzieżówkę????jak tak idziecie jak burza to szybko pójdziecie na młodzieżowego championa-mówię Ci to!!!!! Quote
*kleo* Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 agamewa napisał(a):No to gratulacje!!!!super!!!Klaudia kiedy wchodzicie w młodzieżówkę????jak tak idziecie jak burza to szybko pójdziecie na młodzieżowego championa-mówię Ci to!!!!! Od września. Zobaczymy jak będzie z Uli kolorem, jak się wybarwi to nieskromnie przyznaję, że chyba mogłaby mieć szanse. Pegaza napisał(a):No to gratuluje:loveu: Dzięki :p Quote
*Agnieszka* Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 A jak ma być???będzie ok!!!wtedy to będziemy z Ulci wszyscy dumni jak nam championat ukończy!!! Quote
Karolina. Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 *kleo* napisał(a): Tak na szybko - Ulcia WO, I lokata; Bućka WO, II lokata. Gratulacje raz jeszcze! :loveu: Dziewczyny szaleją na wystawach, nie ma co! :multi: :loveu: Quote
*kleo* Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 agamewa napisał(a):A jak ma być???będzie ok!!!wtedy to będziemy z Ulci wszyscy dumni jak nam championat ukończy!!! Oj Aga, z tą "dumnością" to różnie bywa, jeszcze chyba nie wiesz jak to jest w yorkowym świecie... Karolina. napisał(a):Gratulacje raz jeszcze! :loveu: Dziewczyny szaleją na wystawach, nie ma co! :multi: :loveu: Eee nie przesadzajmy, szaleństwo to by było jakby BISy brały :evil_lol: Dzięki, a przyznaj się skąd wiedziałaś wcześniej? :cool3: Quote
Recommended Posts