Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dzasta napisał(a):
Heh czemu mi się CHI podobają odpowiedź jest prosta bo mają takie same proporcje kufy do głowy jak staffiki :)
Zresztą zawsze mi się podobały i dawno bym już jedną miała gdyby nie mój Mąż który stawia weto....
CHI podobają mi się chyba nawet bardziej niż yorki jeśli chodzi o anatomię :D
Dzięki za zdjęcia Buci :D

Tak daleko w anatomię chiłek nie wnikałam, wiem tyle, że te uszydła mają być duże i szeroko osadzone ;) Pozostanę wierna w 100% moim yorkom, do czasu kiedy kupię sobie irisha, wtedy będzie pół na pół ;)

No i ze specjalną dedykacją dla Ciebie :p

A dalej już moje gwiazdy w roli głónej :p

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

urosła, włoski jej urosły i w ogóle się zmieniła, przynajmniej mi sie tak wydaje:) Bucia jest bardzo fajna:loveu:podoba Ci się? jak Gracja na nią zareagowała?:razz:

Posted

dzasta napisał(a):
http://img163.imageshack.us/img163/8230/p1030971b.jpg

Główka bardzo mi się podoba :D

A jakie ma umaszczenie wpisane w metryczce? Bo one takie śmieszne te umaszczenia mają :)

I widzę że Ulcia ma nową koleżankę z którą pewnie więcej szaleje niż z Gracką :D

http://img708.imageshack.us/img708/7990/p1030967i.jpg

Ta główka się wszystkim podoba :p A umaszczenie ma wpisane 'płowa z białymi znaczeniami'.
A z Ulką bardzo się polubiły, ale szaleją tak po równo :p
chrupcia napisał(a):
urosła, włoski jej urosły i w ogóle się zmieniła, przynajmniej mi sie tak wydaje:) Bucia jest bardzo fajna:loveu:podoba Ci się? jak Gracja na nią zareagowała?:razz:

Powiem tak - tak wizualnie to mi się chiłki nie podobają, ale jest bardzo sympatyczna, wesoła taka i widać, że to inteligentny pies, więc ją nawet polubiłam :p
A Gracja jak to Gracja - spojrzała, obwąchała i poszła sobie z miną p.t. "Ok, jak już jesteś to se bądź, tylko nic ode mnie nie chciej" ;)
niunka04 napisał(a):
http://img696.imageshack.us/img696/7520/p1030958y.jpg zdjęcie mnie rozwaliło;) widać że dziewczyny Cię lubią;)

Nie wiem czemu im tak moje łóżko do gustu przypadło :evil_lol: Tylko Tina śpi z mamą, a one się na mnie uparły. I nie powiem, trochę ciasno już się robi :eviltong:

Posted

ALe masz kolorowo w łóżku :crazyeye: :evil_lol: I faktycznie tłoczno :loveu:
Fajna Bucia .. mi też się bardzo podoba :loveu: Ale tak jak Ty Klaudia - wolę Yorki :eviltong:

Posted

Klaudia nie ma wyjścia trzeba sobie takie wielkie łoże na zamówienie zrobić bo jak dziewczyny dorosną to się nie będziecie miały jak na drugi bok przewrócić;)

Posted

Dzieki Klaudia za foteczki;) wszystkie sa słodkie, mały skrzat tez superaśny, ale najlepsza fotka to ta poranna:evil_lol:Zobacz jak maluchy nas kochaja zawsze sie pchaja bliziutko nas, najlepiej na głowę:evil_lol:.
Ostatnio Fredzi za mało było wyrko, poduszka, kładła sie na mnie- na biodra, plecy, nogi, tak że nie mogłam sie ruszac, zganiałam ją, a ona za chwilę znowu była na mnie, cała nocka z głowy:evil_lol:

Posted

no bo mnie się wydaje że to zazwyczaj patrzy sie na wygląd psa, a jak się pozna jakiegoś i jakim się nie myślało to potem się zakochać można:) a zdjęcia Buci to same taki spiące:) czyż by ona nie wychodziła z łóżka;)

Posted

Cześć :)
Fajny ten filmik z tańcami :) nie wiem co się stało że go od razu nie widziałam...
A zdjęcie w łóżku rewelacja :D W ogóle wszystkie super są! Gracja obserwatorka pieknie wyszła :)

Posted

tigrunia napisał(a):
ALe masz kolorowo w łóżku :crazyeye: :evil_lol: I faktycznie tłoczno :loveu:
Fajna Bucia .. mi też się bardzo podoba :loveu: Ale tak jak Ty Klaudia - wolę Yorki :eviltong:

Lubię takie wesołe kołderki :p Ze mnie wariatka to i pościeli nie mogę mieć poważnej :evil_lol:
Doti1986 napisał(a):
Klaudia nie ma wyjścia trzeba sobie takie wielkie łoże na zamówienie zrobić bo jak dziewczyny dorosną to się nie będziecie miały jak na drugi bok przewrócić;)

Jak dorosną to jeszcze jakoś się pomieścimy, gorzej jak prędzej czy później jakaś nowa sztuka dojdzie :eviltong:
FREDZIU napisał(a):
Dzieki Klaudia za foteczki;) wszystkie sa słodkie, mały skrzat tez superaśny, ale najlepsza fotka to ta poranna:evil_lol:Zobacz jak maluchy nas kochaja zawsze sie pchaja bliziutko nas, najlepiej na głowę:evil_lol:.
Ostatnio Fredzi za mało było wyrko, poduszka, kładła sie na mnie- na biodra, plecy, nogi, tak że nie mogłam sie ruszac, zganiałam ją, a ona za chwilę znowu była na mnie, cała nocka z głowy:evil_lol:

Gracja też od czasu do czasu zamiast spać obok to pakuje się na mnie ;)
chrupcia napisał(a):
no bo mnie się wydaje że to zazwyczaj patrzy sie na wygląd psa, a jak się pozna jakiegoś i jakim się nie myślało to potem się zakochać można:) a zdjęcia Buci to same taki spiące:) czyż by ona nie wychodziła z łóżka;)

Zakochać to się nie zakocham, ale sympatyczny jest ten potworek :p
A z łóżka wychodzi jak najbardziej, tylko teraz ma focha od paru dni bo założyłam jej obrożę i się zachowuje jakby dostała paraliżu :eviltong:
karkakarka napisał(a):
http://img708.imageshack.us/img708/7990/p1030967i.jpg ale ona ma włosów! I ta jej mordka - piękna :loveu:

a zdjęcia w łóżku najlepsze :D

No trochę tych kudełków ma ;) Całe szczęście, że nie są trudne w pielęgnacji :evil_lol:
laurin napisał(a):
Cześć :)
Fajny ten filmik z tańcami :) nie wiem co się stało że go od razu nie widziałam...
A zdjęcie w łóżku rewelacja :D W ogóle wszystkie super są! Gracja obserwatorka pieknie wyszła :)

Co się odwlecze to nie uciecze, grunt że w końcu filmik znalazłaś ;)

Posted

Hihi no tak, Bucia sobie pomyslała, przyjechała do domu jakaś Pani nowa i już się rządzi, obroże mi zakłada;)

kiedy jakieś nowe fotki dziewczyn?:) a własnie miałam pytać, dlaczego same dziewczyny u Ciebie, a żadnego chłopaka?;)

Posted

Cześc Klaudia!
Zaległości nadrobiłam, zdjęcia dziewczyn widziałam, filmik tyż :p Gracja super tańczy :lol:

chrupcia napisał(a):

kiedy jakieś nowe fotki dziewczyn?:) a własnie miałam pytać, dlaczego same dziewczyny u Ciebie, a żadnego chłopaka?;)

Kasiuuuuuuuu, wiesz jaki to byłby szał ciał, jakby był jeden facet i reszta bab? Podczas cieczek to już w ogóle przerąbane :diabloti: Oczywiście da się upilnować, no ale wygodniej chyba kupić kolejną suczkę, niż się potem męczyć ;)
Jeszcze u mnie to ok, mogę Lucky'ego ciachnąć bo on niewystawowy, i kupić suczkę [i tak pewnie zrobię ;)], ale Klaudia na wystawy przecież jeździ, hodowlę ma, więc lepiej dla niej kupić kolejną dziewczynę do kompletu ;)

Posted

chrupcia napisał(a):
Hihi no tak, Bucia sobie pomyslała, przyjechała do domu jakaś Pani nowa i już się rządzi, obroże mi zakłada;)

A jak, ktoś rządzić musi ;)

A chłopaka nie ma, bo wolę dziołchy - to raz, dwa - że na razie mi zwyczajnie niepotrzebny, a trzy - dziękuję bardzo za wycie do księżyca przy cieczkach i inne takie atrakcje, tym bardziej, że nie mieszkam w domku.

Ogólnie Karolina czyta w moich myślach ;)

Posted

No bo dziewczynki to ponoć bardziej takie przytulasne:) ale mój Jazziu lubi się przytulać;) a z tym wyciem to racja...;) u mnie też raczej następny piesek będzie dziewczynka:)

Posted

chrupcia napisał(a):
No bo dziewczynki to ponoć bardziej takie przytulasne:) ale mój Jazziu lubi się przytulać;) a z tym wyciem to racja...;) u mnie też raczej następny piesek będzie dziewczynka:)

Nie wiem czy bardziej przytulaśne, miałam jeszcze niedawno samca i też był miłym psem, pomimo różnych jego odpałów. Ale tak jakoś od zawsze częściej miałam suczki (chłopaków miałam dwóch, dziewuch było razem z tymi obecnymi 6) i jakoś tak się u nas utarło, że to baby rządzą ;)

Posted

Cześć dziewczyny :p

Byłam dziś z dziewuchami na działce żeby się wybiegały, no i oczywiście wzięłam aparat :p No to lecimy z fotkami :p

Bućka na kocu, bo w pierwszej chwili nie wiedziała jak tu iść po trawie, żeby w brzuchol nie koliła :eviltong:

Prezesowa :evil_lol:

I zobaczcie jak się lansuje :cool3:

Gracka potarganiec, bo dziś powinna się kąpać, ale nie mam weny :eviltong:

I uśmiech nr 5 do piłki :p

Posted

Z koleżanką Jumper

Moja gwiazda :loveu: chodziła i kombinowała co by tu nabroić :evil_lol:

Bućka diablica zlazła w końcu z koca i kombinowała jak zabrać Gracji kija :diabloti:

A Gracka się wkurzyła, wzięła i poszła :eviltong: