*kleo* Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Viky i Ja napisał(a):Moje czarownice na szczęście słuchają, ale i one mają czasem odpały. Ostatnio Viky postanowiła "zapoznać" się z rotkiem i za nic nie chciała wrócić :angryy: Właściciel rotka był chyba jeszcze bardziej wystraszony niż ja że ta małpa do nich pędzi :razz:. Na szczęście w ostatniej chwili zmieniła zdanie i wróciła. Nigdy wcześniej jej się nic takiego nie zdażyło. Tak myślę, że jak zobaczyła z daleka czarne i duże to uznała że to Maurycy, nasz zaprzyjaźniony czarny pudel królewski. A jak podbiegła bliżej to się rozczarowała bo to nie był on i wróciła :cool3: Chyba bym zawału dostała :evil_lol: Oczywiście nie uważam, że każdy duży pies zrobi krzywdę, ale różnie to bywa. Moje dziewczyny miały ostatnio spotkanie na psiej łączce pod blokiem z grupką psiarzy i ich "dobytkiem" - od małych po duże, ale wszystko nieagresywne i kulturalne :p Nati28 napisał(a):Hej :) ciekawe czy juz po egzaminie ;) na pewno dobrze Ci poszlo bo jakby inaczej :loveu: agamewa napisał(a):Cześć Klaudia;)i jak?? chrupcia napisał(a):Przyszłam na fotkie, ale widzę że nie ma... trudno poczekam :p Klaudia jak egzamin ? :razz: Connected napisał(a):Hej Klaudia, jak tam egzamin ?;) Dzięki dziewczyny za kciuki :p Nie wiem jeszcze jaką dokładnie ocenę dostałam, bo doktor powiedział, że musi naradzić się z komisją czyli sam ze sobą i zobaczymy sobie jak odbierzemy indeksy, ale na sprawozdaniu postawił mi 5 :lol: Mam nadzieję, że udało mi się tą ocenę obronić ;) Fotki będą nie wiem kiedy, nie mogę nigdzie znaleźć tej cholernej ładowarki i tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie została w domu... Quote
kiniaaa Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 *kleo* napisał(a): Nie wiem jeszcze jaką dokładnie ocenę dostałam, bo doktor powiedział, że musi naradzić się z komisją czyli sam ze sobą i zobaczymy sobie jak odbierzemy indeksy, ale na sprawozdaniu postawił mi 5 :lol: Mam nadzieję, że udało mi się tą ocenę obronić ;) Fotki będą nie wiem kiedy, nie mogę nigdzie znaleźć tej cholernej ładowarki i tak się zastanawiam, czy przypadkiem nie została w domu... Hehe no to uwielbiam jak ocen nawet nie chcą podać :p Ale na pewno dostaniesz 5 wierze w to:) Szkoda że fotek nie będzie:( Quote
chrupcia Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Klaudia no to gratuluje b.dobrej oceny :) Quote
Connected Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Gratuluję 5 i na pewno uda Ci się obronić ;) Poszukaj później tej ładowarki, może diabeł ogonem nakrył akurat:evil_lol: jak nie będzie potrzebna to się znajdzie :eviltong: Quote
Yoko2009 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Cześć Klaudia:) Gratuluję piąteczki i zapraszam na sobotnie jesienne fotki:) Quote
*Jot* Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='*kleo*'] na sprawozdaniu postawił mi 5 :lol: Mam nadzieję, że udało mi się tą ocenę obronić ;) Cześć Klaudia :multi: Na pewno udało Ci się obronic tą 5. Wiec już GRATULACJE. :multi::multi::multi: Quote
*kleo* Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Dziewczyny wstrzymajcie się, pogratulujecie jak odbiorę indeks i zobaczę co tam faktycznie wpisali ;) Ładowarki nadal nie znalazłam... Aż sama żałuję, bo z dzisiejszego spaceru byłyby świetne fotki :-( Quote
Mawe Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Witam i dołączam do gratulacji. Klaudia ja przed ostatnią wystawą szukałam książeczki Eli i nie znalazłam - dobrze, że mamy jeszcze paszport - a dzisiaj, czyli po tygodniu znalazłam ją na biurku w dodatku na wierzchu, więc już sama nic nie rozumiem. Quote
chrupcia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ja czasami też czegoś nie widzę przez dłuższy czas, a potem jak znajde to sie dziwie że to tu leżało :o :lol: Quote
Connected Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Bo to diabeł ogonem nakrywa :evil_lol::evil_lol: Witam się :lol: Quote
Pegaza Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Hej Klaudia:) melduje ze widzialam foty spacerowe ;) i jedna fotka mi tam znow Liv przypominala jak Gracja szczekala zebys jej patyka rzucila hehe bo moja robi tak samo;) aa no to narazie nie gratuluje ale napewno bedzie ta 5 w indeksie:) Quote
*kleo* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Mawe napisał(a):Witam i dołączam do gratulacji. Klaudia ja przed ostatnią wystawą szukałam książeczki Eli i nie znalazłam - dobrze, że mamy jeszcze paszport - a dzisiaj, czyli po tygodniu znalazłam ją na biurku w dodatku na wierzchu, więc już sama nic nie rozumiem. Oj książeczki to ja też się kiedyś naszukałam przed wystawą. Całe szczęście znalazłam, ale oczywiście też w jakimś głupim miejscu. chrupcia napisał(a):Ja czasami też czegoś nie widzę przez dłuższy czas, a potem jak znajde to sie dziwie że to tu leżało :o :lol: I mi się coś mocno wydaje, że z tą ładwarką będzie tak samo :roll: Connected napisał(a):Bo to diabeł ogonem nakrywa :evil_lol::evil_lol: Witam się :lol: Tak, to na pewno on, wszystko jego wina :evil_lol: Pegaza napisał(a):Hej Klaudia:) melduje ze widzialam foty spacerowe ;) i jedna fotka mi tam znow Liv przypominala jak Gracja szczekala zebys jej patyka rzucila hehe bo moja robi tak samo;) aa no to narazie nie gratuluje ale napewno bedzie ta 5 w indeksie:) Cześć Daria :p Ciekawe czy na żywo też by były do siebie podobne ;) kiniaaa napisał(a):cześć Klaudia i dziewuszki ;) Cześć :p Wczoraj tak ładnie było, już miałam nadzieję, że dziś też uda nam się na spacer wyskoczyć, a tu doopa, znowu pada... :roll: Ale wiecie co? Jak się uda conieco zakombinować, to od czwartku będę miała 1,5 tygodnia wolnego :cool3: Quote
kiniaaa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 *kleo* napisał(a): Wczoraj tak ładnie było, już miałam nadzieję, że dziś też uda nam się na spacer wyskoczyć, a tu doopa, znowu pada... :roll: Ale wiecie co? Jak się uda conieco zakombinować, to od czwartku będę miała 1,5 tygodnia wolnego :cool3: U nas na szczęście nie pada, to jeszcze możemy trochę spacerować ;) oj to kombinuj dziewczyno, kombinuj - później już takiej okazji na wolne nie będzie:p u mnie na uczelni to nawet tą tygodniową przerwę międzysemestralną zlikwidowali, jest sesja zimowa, z później od razu semestr letni :( Quote
*kleo* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 kiniaaa napisał(a):U nas na szczęście nie pada, to jeszcze możemy trochę spacerować ;) oj to kombinuj dziewczyno, kombinuj - później już takiej okazji na wolne nie będzie:p u mnie na uczelni to nawet tą tygodniową przerwę międzysemestralną zlikwidowali, jest sesja zimowa, z później od razu semestr letni :( U nas może być tak, że będzie, w zeszłym roku co chwila byłam w domu na tydzień-dwa ;) My mamy tak, że jak komuś uda się pozaliczać egzaminy w pierwszych terminach w zimowej to ma wolne w czasie, kiedy trwa poprawkowa. Ja w zeszłym roku tak miałam, że z jednego egzaminu byłam na zerówce jeszcze przed sesją, drugi był jakoś na początku, zdałam go i miałam ponad 2 tygodnie wolnego :p A tak z ciekawości - na którym roku jesteś? Quote
kiniaaa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 *kleo* napisał(a):U nas może być tak, że będzie, w zeszłym roku co chwila byłam w domu na tydzień-dwa ;) My mamy tak, że jak komuś uda się pozaliczać egzaminy w pierwszych terminach w zimowej to ma wolne w czasie, kiedy trwa poprawkowa. Ja w zeszłym roku tak miałam, że z jednego egzaminu byłam na zerówce jeszcze przed sesją, drugi był jakoś na początku, zdałam go i miałam ponad 2 tygodnie wolnego :p A tak z ciekawości - na którym roku jesteś? Ja w zeszłym roku też miałam i w jednej, i w drugiej sesji ok. 2 tygodnie wolnego, a to właśnie za sprawą zerówek i zwolnienia z egzaminu :razz: Jestem na trzecim roku :p a TY? Quote
*kleo* Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 kiniaaa napisał(a):Jestem na trzecim roku :p a TY? Rok wyżej :p Quote
chrupcia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A moja siostra ma tylko tydzień ferii zimowych, a nie dwa.. :roll: Klaudia fajnie Ci z tym wolnym :cool3: moja siostra w tamtym roku siedziała tak w domu jak na uk świńska grypa panowała :lol: Quote
kiniaaa Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 chrupcia napisał(a):A moja siostra ma tylko tydzień ferii zimowych, a nie dwa.. :roll: Klaudia fajnie Ci z tym wolnym :cool3: moja siostra w tamtym roku siedziała tak w domu jak na uk świńska grypa panowała :lol: No właśnie o to chodzi, że ten tydzień ferii zimowych mi całkowicie zlikwidowali:p Ja nie wiem kto to w ogóle wymyślił... Quote
karkakarka Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 No to ja wa m powiem co nam wymyślili - mamy pisać prace licencjackie w wersji okrojonej tzn 3 rozdziały 40 stron, promotor ocenia i recenzent. Zaliczony rok i praca licencjacka daje nam mozliwosć obrony tytułu, na egzaminie bedą 4 zagadnienia, np: Prawo pracy, prawo administracyjne, prawo finansowe i postępowanie administracyjne. Z każdego działo można ułożyć nieskończoną ilość pytań, jest nas 70 na roku wiec najprawdopodobniej 70 z każdego co daje łącznie 280 pytań. Których nie dostaniemy. No a same zagadnienia w semestrze 6 wrrr cześć laski! Quote
chrupcia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 kiniaaa napisał(a):No właśnie o to chodzi, że ten tydzień ferii zimowych mi całkowicie zlikwidowali:p Ja nie wiem kto to w ogóle wymyślił... mojej siostrze zlikwidowali z powodu naszych świąt że niby dużo nauki przez nie tracą, a potem jeszcze ich święta. Quote
Princess_York Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 To jamam dopiero fajnie :-D . Będą święta ,po świętach tylko 2 tygodnie do szkoły chodziła będę bo 17 stycznia mam już ferie .. Niby głupio .. Ale to nie koniec :) . Feire kończą się 2 lutego (chyba) i "2 semestr" na pomorzu . Ale ! Ja już nie będę na pomorzu :p . Wyprowadzam się na stare śmieci ,do Płocka ,a w Płocku ferie są 14 lutego (chyba a jak nie 14 to 13) i znowu 2 tyg wolnego ! . Czyli razem 6 tygodni !!! :o Quote
Recommended Posts