Katie Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Łał, Klaudia, przezylam szok :mdrmed: nie spodziewalabym sie, ze obetniesz Graculke :eviltong: ale wyglada b. ladnie :loveu::loveu: Quote
Marzena* Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Cze Klaudia :) Krówki były więc dziś czas na dziewczynki :) Quote
*kleo* Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 karkakarka napisał(a):Jeny Klaudia i ty w takim błocie brodziłaś i praktyki odbywałaś?? Fajnu ten cielak :D A no jak trzeba to trzeba, nawet po błocie. Ale mi ono niestraszne ;) jot11 napisał(a):Cześć Klaudia !! Krówki i cielaczki fajniutkie. :D Wydoiłaś jakąś? :D One się doją same w hali udojowej ;) Ale ogólnie kiedyś u kumpeli próbowałam ręcznie. Katie napisał(a):Łał, Klaudia, przezylam szok :mdrmed: nie spodziewalabym sie, ze obetniesz Graculke :eviltong: ale wyglada b. ladnie :loveu::loveu: Ja też się nie spodziewałam, że pozwolę ją obciąć, no ale taka prawda, że już jej długie włosy niepotrzebne. Dziękujemy :p Mawe napisał(a):Witam. Krówki już mamy i cielaczki też, to teraz chcemy zdjęcia dziewczyn :) Viky i Ja napisał(a):Cze Klaudia :) Krówki były więc dziś czas na dziewczynki :) Na razie nie będzie, dziś się pakujemy i jedziemy się uczyć ;) Jak już sobie wszystko ogarnę, pozałatwiam co muszę i będę miała już spokój to coś dam. Quote
Pegaza Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 heh a jak fajnie pozują biala w srodku;) http://img841.imageshack.us/img841/5008/p1040812.jpg Quote
Chantell Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 słodkości :loveu: witamy wieczorkowo. Nam się rodzinka powiększyła.. Quote
chrupcia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Cześć Klaudia :) ja popieram dziewczyny, przydałyby się teraz fotki Twoich dziewczyn :lol: wiem że piszesz że nie masz czasu, ale czekam :cool3: Quote
Karolina. Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Cześć Klaudia :) Widziałam krówki :) Ale i tak czekam sobie cierpliwie po cichu na dziewczyny ;) Quote
Marzena* Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Oj trochę chyba poczekamy bo coś Klaudia się zgubiła chyba :( Quote
iwa63 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cześć Klaudia Śliczne te twoje dziewczyny http://img205.imageshack.us/img205/336/p1040748.jpg http://img517.imageshack.us/img517/5228/p1040757h.jpg Bardzo ładnie Gracji w nowej fryzurce Quote
karkakarka Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Klaudia zajrzyj tu... gdzie sie podziałaś? Quote
*kleo* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Jestem dziewczyny. My już w Olsztynie, nie miałam neta przez kilka dni, ale już się naprawił. Ogólnie mam zajob do końca tygodnia, więc póki co jeszcze będę się rzadko pojawiać. Na razie melduję, że żyjemy i wszystko ok :p Quote
dagos1 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cześć Klaudia, czekamy wszyscy cierpliwie na zdjęcia, ale wiesz.... do czasu. Quote
chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Cześć Klaudia :) coś czuje że zabrałaś ze sobą Gracje na studia :razz: Quote
*kleo* Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 dagos1 napisał(a):Cześć Klaudia, czekamy wszyscy cierpliwie na zdjęcia, ale wiesz.... do czasu. A potem co? :cool3: chrupcia napisał(a):Cześć Klaudia :) coś czuje że zabrałaś ze sobą Gracje na studia :razz: Obydwie zabrałam :evil_lol: Quote
chrupcia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ooo prosze to fajnie :) Ty masz dwie i mama też ma dwie i po równo :lol: Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Witam:) no to Klaudia jak masz obie panny przy sobie to od fotek się nie wykręcisz:):) A więc czekamy:) Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Dziewczyny fotki będą, tylko nie wiem kiedy. Może w weekend, ale nie obiecuję. Tak jak Ula proszę o wyrozumiałość, najpierw muszę się uporać ze sprawozdaniem z praktyk. No chyba że ktoś za mnie napisze to będę mogła się zająć czymś innym. Ale póki co to jest mój cel nr 1. Quote
Yoko2009 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No dobra Klaudia, do weekendu jakoś wytrzymamy:) Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Lubię takie małe rozbrykane cielaki. Ten ma śmieszna minę... http://img816.imageshack.us/img816/4870/p1040805c.jpg Jak tam posuwa się sprawozdanie? Finiszujesz... pzdr. Quote
Pegaza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jee Klaudia az dwie no to teraz masz wesolo:) to fotki jakie zrob...a jak Ula sie przyzwyczaila w nowym miejscu? Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Yoko2009']No dobra Klaudia, do weekendu jakoś wytrzymamy:) Jakby nie macie innego wyjścia :evil_lol: A tak serio to postaram się chociaż domowe dać :p [quote name='Asiaczek']Lubię takie małe rozbrykane cielaki. Ten ma śmieszna minę... http://img816.imageshack.us/img816/4870/p1040805c.jpg Jak tam posuwa się sprawozdanie? Finiszujesz... pzdr. A idzie jakoś, powoli ale do przodu. Wczoraj pozbierałam wszystko co zgromadziłam i zaczęłam pisać już ostateczną wersję. Z pierwszego miesiąca mam 2,5 strony, jeszcze z 3 z kolejnego i będzie dobrze :p Tylko z weną ciężko... [quote name='Pegaza']Jee Klaudia az dwie no to teraz masz wesolo:) to fotki jakie zrob...a jak Ula sie przyzwyczaila w nowym miejscu? Uli to wsio ryba, wesoła jak zawsze :p Quote
Marzena* Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ula w nowym miejscu ??? Znowu coś przeoczyłam ??? :oops::oops::oops: Quote
Karolina. Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Cześć Klaudia! Ty jesteś na zootechnice prawda? A coś kiedyś mówiłaś że chciałabyś spróbować iść na weterynarię. To nadal aktualne, czy już zrezygnowałaś z tego pomysłu? :) Quote
karkakarka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Marzenka - Klaudia ma obie dziewczyny z e sobą w Olsztynie:) Jak ty dajesz sobie z nimi sama radę? W akademiku jesteś? Quote
*kleo* Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Viky i Ja']Ula w nowym miejscu ??? Znowu coś przeoczyłam ??? :oops::oops::oops:[/QUOTE] Karina już napisała niżej o co chodzi, więc chyba mój komentarz będzie zbędny ;) [quote name='Karolina.']Cześć Klaudia! Ty jesteś na zootechnice prawda? A coś kiedyś mówiłaś że chciałabyś spróbować iść na weterynarię. To nadal aktualne, czy już zrezygnowałaś z tego pomysłu? :)[/QUOTE] Cześć! :p Tak, na zootechnice. Na wete próbowałam i to nie raz, no ale cóż, chyba nie jest mi pisany ten zawód. Teraz to już chyba sobie odpuszczę, bo w końcu ile mogę studiować? Wieczny student by się ze mnie zrobił :evil_lol: [quote name='karkakarka']Marzenka - Klaudia ma obie dziewczyny z e sobą w Olsztynie:) Jak ty dajesz sobie z nimi sama radę? W akademiku jesteś?[/QUOTE] Wynajmuję mieszkanie z kumpelą. Radzę sobie normalnie, nie mam zajęć tak, cały dzień mnie nie ma. Nawet jak mam ćwiczenia rozciągnięte w czasie to w przerwie lecę je wyprowadzić i tak sobie żyjemy :p Quote
Recommended Posts