Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć :)
Dzięki wszystkim za odwiedziny :p

Pegaza napisał(a):
Witam:)
gratki dla Was bo dowidzialam fotke z wystawy:)
i mala chi bardzo sciemniala fajna jest:loveu:
a widze ze masz bardzo wygodnie z taką gromadą na sobie heheh

Dzięki :p
Bucek ściemniała, i ciemnieje cały czas. W rodowodzie ma wpisane płowa z białymi znaczeniami, a ona za tatusiem idzie :eviltong:
Karolina. napisał(a):
http://img838.imageshack.us/img838/4219/p1040727.jpg
O jenyyy, ale musi Ci być ciepło wśród takich grzejniczków!!! :loveu: :lol:

Oj tak, cieplutko :p W sam raz na tą porę roku ;)

Posted

U mnie to pies pod kołderką, a koty na kołderce...
No, czasami, jak jest chłodno w pokoju lub jest duża wilgoc w powietrzu - to cała trójka jest pod kołdrą...
A pozostałe - w przedpokoju...
Bo nie ma tak, aby wszystkie psy + koty spały ze mną; obawiam się, że teren mojego łóżka to mógłby byc przedmiot sporu. I to dosyć dużego i hałasliwego...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
U mnie to pies pod kołderką, a koty na kołderce...
No, czasami, jak jest chłodno w pokoju lub jest duża wilgoc w powietrzu - to cała trójka jest pod kołdrą...
A pozostałe - w przedpokoju...
Bo nie ma tak, aby wszystkie psy + koty spały ze mną; obawiam się, że teren mojego łóżka to mógłby byc przedmiot sporu. I to dosyć dużego i hałasliwego...
Gdyby się i moje psy i koty zaczęły na raz do łóżka ładować to też mogłoby być 'ciekawie'...
Pzdr.

Pegaza napisał(a):
A jak zaoszczedzisz na tym grzaniu hehe kaloryfer mozesz miec wylaczony..;)
noo to nas zaskoczy Chi swoim wybarwieniem jeszcze;)

Niestety chałupa zimna, więc dziewuchy to dobre uzupełnienie kaloryfera
Oj tak, ciekawa jestem, jaki Bucek osiągnie kolor ostatecznie

Zrealizowałam mój niecny plan i mam dla Was kilka fotek :p
Daję Wam Ulcię w długim włosie, bo nie wiem za jaki czas znów się w takiej postaci pojawi...

... bo od dziś przez większość czasu będzie wyglądała tak:

Jeszcze szyja i policzki zostały mi do zawinięcia, ale czekam aż drugie - lepsze ubranko wyschnie żeby się nie wydrapała dziewczyna :p

Posted

*kleo* napisał(a):

Zrealizowałam mój niecny plan i mam dla Was kilka fotek :p
Daję Wam Ulcię w długim włosie, bo nie wiem za jaki czas znów się w takiej postaci pojawi...

Klaudia! Nie strasz mnie, bo po tych słowach już sobie pomyślałam że chcesz Ulę obciąć, i aż oczy mi wyszły ze zdumienia, a włos na głowie się zjeżył :crazyeye: :evil_lol: Uffff :lol:

Ślicznotka z niej jest, bardzo w moim typie ma ten pysio :)

Posted

jot11 napisał(a):
http://img245.imageshack.us/img245/6809/p1040738d.jpg wydaje mi się tutaj bardzo podobna z pycholka do Carmen lub Cleo. :p
A ja myślałam,że ten niecny plan to będzie co najmniej obcięta Gracka.:evil_lol:
Cześć !!

Ona mi się od początku wydawała trochę do Cleośki podobna (chociaż nie mają ze sobą nic wspólnego, już prześledziłam ;))
A co do Twoich podejrzeń, w bliżej nieokreślonej przyszłości kto wie... ;)
agamewa napisał(a):
Hej:)Ach to taki niecny plan:)nasza malutka zapapilotowana,wymiziaj skarbucha...

Klaudia Ula nie robi protestów???

Wymiziana :p
Protestów zero, stała na stoliku jak stara wyżeraczka, potem też jakby nigdy nic :) Tylko drażni mnie, że co jakiś czas któraś łapa jej z ubranka ucieka, już zapomniałam jak to z Gracką było, a tu na nowo. Też to przerabiałaś czy tylko mi się to zdarza? Ogólnie to pytanie do dziewczyn, które papilotują.
Gucci13 napisał(a):

:p
Karolina. napisał(a):
Klaudia! Nie strasz mnie, bo po tych słowach już sobie pomyślałam że chcesz Ulę obciąć, i aż oczy mi wyszły ze zdumienia, a włos na głowie się zjeżył :crazyeye: :evil_lol: Uffff :lol:

Ślicznotka z niej jest, bardzo w moim typie ma ten pysio :)

chrupcia napisał(a):
powiem szczerze że też tak pomyślałam i się przestraszyłam :lol:

Hehe specjalnie tak napisałam :evil_lol: element grozy musiał być :eviltong:

Posted

Klaudia też tak mam z tymi łapami uciekającymi z ubranka......niestety:(a jeszcze dochodzi do tego że West go podskubuje po tych papilotach...jakby nie wiedział co to jest,a przecież nie tak dawno sam w nich śmigał :evil_lol:

A co do tych chwil grozy to od razu wiedziałam że to o papiloty chodzi he he:eviltong:

Posted

agamewa napisał(a):
Klaudia też tak mam z tymi łapami uciekającymi z ubranka......niestety:(a jeszcze dochodzi do tego że West go podskubuje po tych papilotach...jakby nie wiedział co to jest,a przecież nie tak dawno sam w nich śmigał :evil_lol:

A co do tych chwil grozy to od razu wiedziałam że to o papiloty chodzi he he:eviltong:

Ulci na szczęście nikt nie podskubuje, ani sama też nie kombinuje żeby się ich pozbyć, ale te łapy mnie do szału doprowadzają. Zobaczę czy w drugim ciut mniejszym ubranku też tak będzie, a jak co to zaniosę babci żeby rękawki podłożyła na maszynie.
karkakarka napisał(a):
http://img245.imageshack.us/img245/6809/p1040738d.jpg siedzi sobie jak grzeczna mała dziewczynka :loveu:

http://img155.imageshack.us/img155/1552/p1040741edited.jpg a tu już podrapana hihi, a Bućka gotowa do ataku :evil_lol:

Co do łapek... moja z jednej siatki wyciągała łapki, ale związałam siatkę gumką między łopatkami i już jest ok :)

Teraz jak napisałaś to się przyjrzałam tej pierwszej fotce i faktycznie jak taka dziewczyneczka wygląda, tylko sukienki jej brak i czerwonych bucików - tak mi się kojarzy :eviltong:

Pocieszyłyście mnie dziewczyny, że nie tylko ja mam problem z koszulkami. Bo już się zmartwiłam, że niby wszystko wiem a nie umiem koszulki dobrać... :roll:
dagos1 napisał(a):
Ja też byłam pewna, że Gracja pod maszynkę idzie. Aż mi ulżyło.

I tak pójdzie, prędzej czy później :diabloti: Na następne krycie na bank pojedzie ostrzyżona, albo pójdzie pod maszynkę jak tylko z niego wróci :evil_lol: