Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Casablanca napisał(a):
Czytam tutaj o wynikach Ulci-wielkie gratulacje :)

Jaka kolejna wystawa do podium w kolejce? :cool3:

Dziękujemy.
Czy do podium to nie wiem, ale w każdym razie zjawimy się w Poznaniu.
dagos1 napisał(a):
Ulcia śliczna, więc na pewno stanie na podium.

Mamy nowe zdjęcia.

Zaraz idę oglądać :p

Posted

[quote name='Karolina.']http://img228.imageshack.us/img228/2903/p1040683edited.jpg
A mi tutaj synek od razu skojarzył się z Gracją :) Może przez te spojrzenie :) Ale słodziak z niego niesamowity :loveu:

http://img811.imageshack.us/img811/5233/p1040704edited.jpg
A niedawno jeszcze była małym jeżykiem :D Hihi, ale zleciało...

Cześć Klaudia :)
A'propos Gracji, dziewczyny przemilczały, że ją poznały osobiście :eviltong: też była ze mną kibicować Ulci i synkowi ;)
Jeżyk... hehe faktycznie, ciut więcej jak pół roku temu ją odbierałam taką kulkę nastroszoną, a to już młodzieżówka ;)

Posted

Ja tam Graculę już znałam :eviltong: Tylko nie mogę sobie przypomnieć co to za wystawa była.. No ni ciula :shake: My się też na niej w sumie pierwszy raz widziałyśmy i pamiętam tyle, że była pod chmurką bo z Kaśką w namiocie wtedy byłam.

Posted

agamewa napisał(a):
Witamy się:)czas bardzo szybko leci..a zobaczysz za rok o tej porze jak Ula będzie wyglądała:)

Noo mam nadzieję, że zobaczę. Tzn. zobaczę, ale mam nadzieję, że będę miała się czym pochwalić ;)
tigrunia napisał(a):
Ja tam Graculę już znałam :eviltong: Tylko nie mogę sobie przypomnieć co to za wystawa była.. No ni ciula :shake: My się też na niej w sumie pierwszy raz widziałyśmy i pamiętam tyle, że była pod chmurką bo z Kaśką w namiocie wtedy byłam.

A no jo, faktycznie. Toruń to był tak mnie się zdawa ;)
Princess_York napisał(a):
Ja nie wiedziałam kogo Ty masz na rękach :o ! Nie pozznałam Gracki :shake: Jaka ja nie dobra jestem .. :p

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='agamewa']Klaudia zapraszam na nowe świeżutkie foteczki:)
Byłam :p

Mam dla Was na dzień dobry wszystkie moje śpiochy :p

No i oczywiście jak zwykle Gracka najbardziej rozczochrana ;)

Posted

[quote name='agamewa']He he ale fajne śpiochy:)mojego biedaka wczoraj póżno papilotowałam..no powiedzmy baaardzo póżno to stał na stojąco i spał...
Mi kiedyś też Gracka na stole zasypiała jak się za późno za nią zabrałam ;)
[quote name='tigrunia']http://img201.imageshack.us/img201/5041/p1040718.jpg ten śpioch powala wszystkie :loveu:
Cześć :multi:
Hej :p
A już myślałam, że moją piękną Urszulę z zębami na wierzchu zacytowałaś, a tu zonk :evil_lol::evil_lol:
[quote name='Asiaczek']Śpiochy jak najbardziej pożądane:) Przy takiej pogodzie, hm... sama bym się przytuliła i wtuliła w te kosmate ciałka:)

Pzdr.
[quote name='Connected']ojj jak słodką śpią , tylko przytulać takie maleństwa :D
Ooo tak, do przytulania to one pierwsze :p Tylko jak cała czwóreczka przyjdzie to już trochę ciasno się robi :eviltong:

Posted

*kleo* napisał(a):
Ciebie to bym jeszcze mogła o to podejrzewać, bo nikt inny raczej się o Tinę nie dopomina ;)

A bo Tinka jest taka kochana i śliczniutka.:loveu::loveu:

Posted

*kleo* napisał(a):

Ooo tak, do przytulania to one pierwsze :p Tylko jak cała czwóreczka przyjdzie to już trochę ciasno się robi :eviltong:

Ja jestem przyzwyczajona; za dobrych czasów spałam z 2 psami i 4 kotami...

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ja jestem przyzwyczajona; za dobrych czasów spałam z 2 psami i 4 kotami...

Pzdr.

Ja w sumie od zawsze spałam z psem, z tą różnicą że jednym, ale większym niż dziewczyny ;)
niunka04 napisał(a):
nie no śpiochy to są cudowne..;) A One tak wszystkie 4 z Tobą śpią??

To wygląda tak - yorki śpią ze mną całą noc, Tina pojawia się jak wstanie moja mama, a Bucek przychodzi jak Marcel już nie śpi :p