*Jot* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Gratulacje !! Super Wam poszło.:multi: Quote
*kleo* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 [quote name='agamewa']Nie no super!!!!!gratulacje!!! [quote name='Gucci13']mega gratki:multi: Ulinka ma cudowną mordkę:loveu: [quote name='dysia-u']ooo groatulacje!!! [quote name='Karolina.']Gratulacje :) [quote name='jot11']Gratulacje !! Super Wam poszło.:multi: Dzięki bardzo :p [quote name='karkakarka']Super wynik!!! Gratulacje!!! Ulcia była najmłodsza? Tak, najmłodsza - 9 miesięcy i 4 dni ;) Powtórzyła wynik swojego taty kiedy też ledwie skończył 9 miesięcy, więc młodzież zaczęła bardzo dobrze :) I taki miły zbieg okoliczności, że na dyplomach z wystawy jest właśnie Franek :) Aha, w stawce było 11 suczek. Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 No widzisz jak fajnie:)idzie Wam dobrze:)i najmłodszy smyk dał radę:)tylko się cieszyć!!! Quote
karkakarka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Obyście szli dalej tak jak Franek, tego wam z całego serca życzę :) Quote
*kleo* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 agamewa napisał(a):No widzisz jak fajnie:)idzie Wam dobrze:)i najmłodszy smyk dał radę:)tylko się cieszyć!!! Jestem bardzo zadowolona z wyniku :p Jedyne co mi nie pasowało to te kafelki na podłodze, Ula nie mogła zaprezentować się tak jak powinna, bo nogi jej się po prostu rozjeżdżały... karkakarka napisał(a):Obyście szli dalej tak jak Franek, tego wam z całego serca życzę :) To chyba niemożliwe, nie wiem czy starczyłoby mi pieniędzy i czasu żeby robić zagraniczne wystawy :p Chociaż kto wie... ;) Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 No właśnie chciałam się zapytać o te kafelki:crazyeye:czy przypadkiem nie utrudniało to wystawić psa? Quote
*kleo* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 agamewa napisał(a):No właśnie chciałam się zapytać o te kafelki:crazyeye:czy przypadkiem nie utrudniało to wystawić psa? Mi utrudniało, wielu innym też. Psom zwyczajnie ślizgały się łapy, w postawie się rozjeżdżały, w ruchu nie wyrabiały na zakrętach... Szkoda gadać :roll: Quote
*Agnieszka* Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 *kleo* napisał(a):Mi utrudniało, wielu innym też. Psom zwyczajnie ślizgały się łapy, w postawie się rozjeżdżały, w ruchu nie wyrabiały na zakrętach... Szkoda gadać :roll: Biorą tyle kasy za wystawy to chociaż jakąś wykładzinę powinni położyć!!!u nas w NDM zawsze wykładali wykładzinę i mam nadzieję że też tak zrobią w Legionowie..chociaż kto wie??? Quote
megi82 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 nadrobiłaM wszystko,gratuluję startu w młodzieży Quote
*kleo* Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Mawe napisał(a):Gratulacje dla Was obu :multi: megi82 napisał(a):nadrobiłaM wszystko,gratuluję startu w młodzieży Dziękujemy :) Quote
Yoko2009 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No to super, nasze gratulacje dla Ulinki:) Zuch dziewczyna Quote
*kleo* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='Viky i Ja']Gratulacje Dziewczyny :) [quote name='Yoko2009']No to super, nasze gratulacje dla Ulinki:) Zuch dziewczyna [quote name='dagos1']Gratulacje, Ulka jest wieelkaa! Dzięki :) No to jeszcze kilka fotek z Bydgoszczy. Mój śliczny synek :loveu: i Ulinka :p oraz piękny dyplom ze zdjęciem tatusia :lol: No i niestety od teraz mamy przerwę w wystawach do listopada :-( Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Ślicznie:)Ulinka taka dumna:)wow i jaki ładny dyplom:)tatuś Ulinki..ślicznie:)wszyscy dostali takie ładne dyplomy??? Quote
*Agnieszka* Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://img80.imageshack.us/img80/184/p1040669edited.jpg A synuś jaki już duży!!No Klaudia dzieciaki Ci się udały!!!Ulinka też!!! Quote
dysia-u Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 http://img228.imageshack.us/img228/2903/p1040683edited.jpg takie oczęta lubie śliczności Quote
tigrunia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Gratulacje Klaudia ;) Dyplomik ładny - pewnie dlatego, że ostatnio w Bydgoszczy Franek wygrał :multi: Fajnie, że mogłam sobie pomacać Ulkę a synusia to masz obłędnego :loveu: Słodziak jakich mało :loveu: A Bellusia gdzieś tam Ci w obiektyw nie wpadła? :oops: Quote
*kleo* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 [quote name='agamewa']Ślicznie:)Ulinka taka dumna:)wow i jaki ładny dyplom:)tatuś Ulinki..ślicznie:)wszyscy dostali takie ładne dyplomy??? Wszyscy, do każdej oceny jest dołączany dyplom :p [quote name='agamewa']http://img80.imageshack.us/img80/184/p1040669edited.jpg A synuś jaki już duży!!No Klaudia dzieciaki Ci się udały!!!Ulinka też!!! Czas leci, synuś już skończył pół roku, kawaler się z niego robi ;) [quote name='dysia-u']http://img228.imageshack.us/img228/2903/p1040683edited.jpg takie oczęta lubie śliczności Faktycznie mordka to mu wyszła mega, słodziak że hej :) [quote name='tigrunia']Gratulacje Klaudia ;) Dyplomik ładny - pewnie dlatego, że ostatnio w Bydgoszczy Franek wygrał :multi: Fajnie, że mogłam sobie pomacać Ulkę a synusia to masz obłędnego :loveu: Słodziak jakich mało :loveu: A Bellusia gdzieś tam Ci w obiektyw nie wpadła? :oops: Dzięki :) Oj tak, pamiętam tą zeszłoroczną wystawę jak Franek na pudle stał :loveu: Żeby tak Ulcia kiedyś poszła w jego ślady ;) I jak wrażenia po macaniu Uli? :eviltong: Bo synek to synek, od początku był moim ulubieńcem ;) Bellusi niestety nie mam na fotkach, mało miałam aparat w rękach. Emilka fociła i głównie Ulcię, bo ja to latałam w te i wewte, z resztą sama widziałaś. Quote
tigrunia Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 No mówiłam Ci, że Ulka fajna :cool3: Futerko mięciutkie i takie konkretne :loveu: Synuś za to buzią mnie rozbroił! :loveu: Ale Ty do mamy jesteś podobna :crazyeye: Quote
*kleo* Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 tigrunia napisał(a):No mówiłam Ci, że Ulka fajna :cool3: Futerko mięciutkie i takie konkretne :loveu: Synuś za to buzią mnie rozbroił! :loveu: Ale Ty do mamy jesteś podobna :crazyeye: No mówiłaś, mówiłaś ;) A synuś to chyba po Czardaszu ma ten ryjek :p A no mówią, że podobna ;) Najbardziej byłam rozwalona jedną fotką z Dobrego Miasta, akurat słońce świeciło i obydwie się tak samo zmarszczyłyśmy :evil_lol: Quote
Casablanca Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Czytam tutaj o wynikach Ulci-wielkie gratulacje :) Jaka kolejna wystawa do podium w kolejce? :cool3: Quote
Recommended Posts