Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agamewa']Nie no super!!!!!gratulacje!!!
[quote name='Gucci13']mega gratki:multi: Ulinka ma cudowną mordkę:loveu:
[quote name='dysia-u']ooo groatulacje!!!
[quote name='Karolina.']Gratulacje :)
[quote name='jot11']Gratulacje !! Super Wam poszło.:multi:
Dzięki bardzo :p
[quote name='karkakarka']Super wynik!!!
Gratulacje!!! Ulcia była najmłodsza?
Tak, najmłodsza - 9 miesięcy i 4 dni ;) Powtórzyła wynik swojego taty kiedy też ledwie skończył 9 miesięcy, więc młodzież zaczęła bardzo dobrze :) I taki miły zbieg okoliczności, że na dyplomach z wystawy jest właśnie Franek :)
Aha, w stawce było 11 suczek.

Posted

agamewa napisał(a):
No widzisz jak fajnie:)idzie Wam dobrze:)i najmłodszy smyk dał radę:)tylko się cieszyć!!!

Jestem bardzo zadowolona z wyniku :p Jedyne co mi nie pasowało to te kafelki na podłodze, Ula nie mogła zaprezentować się tak jak powinna, bo nogi jej się po prostu rozjeżdżały...
karkakarka napisał(a):
Obyście szli dalej tak jak Franek, tego wam z całego serca życzę :)

To chyba niemożliwe, nie wiem czy starczyłoby mi pieniędzy i czasu żeby robić zagraniczne wystawy :p Chociaż kto wie... ;)

Posted

agamewa napisał(a):
No właśnie chciałam się zapytać o te kafelki:crazyeye:czy przypadkiem nie utrudniało to wystawić psa?

Mi utrudniało, wielu innym też. Psom zwyczajnie ślizgały się łapy, w postawie się rozjeżdżały, w ruchu nie wyrabiały na zakrętach... Szkoda gadać :roll:

Posted

*kleo* napisał(a):
Mi utrudniało, wielu innym też. Psom zwyczajnie ślizgały się łapy, w postawie się rozjeżdżały, w ruchu nie wyrabiały na zakrętach... Szkoda gadać :roll:

Biorą tyle kasy za wystawy to chociaż jakąś wykładzinę powinni położyć!!!u nas w NDM zawsze wykładali wykładzinę i mam nadzieję że też tak zrobią w Legionowie..chociaż kto wie???

Posted

[quote name='Viky i Ja']Gratulacje Dziewczyny :)
[quote name='Yoko2009']No to super, nasze gratulacje dla Ulinki:) Zuch dziewczyna
[quote name='dagos1']Gratulacje, Ulka jest wieelkaa!
Dzięki :)

No to jeszcze kilka fotek z Bydgoszczy.

Mój śliczny synek :loveu:

i Ulinka :p

oraz piękny dyplom ze zdjęciem tatusia :lol:

No i niestety od teraz mamy przerwę w wystawach do listopada :-(

Posted

Gratulacje Klaudia ;)
Dyplomik ładny - pewnie dlatego, że ostatnio w Bydgoszczy Franek wygrał :multi:
Fajnie, że mogłam sobie pomacać Ulkę a synusia to masz obłędnego :loveu: Słodziak jakich mało :loveu:
A Bellusia gdzieś tam Ci w obiektyw nie wpadła? :oops:

Posted

[quote name='agamewa']Ślicznie:)Ulinka taka dumna:)wow i jaki ładny dyplom:)tatuś Ulinki..ślicznie:)wszyscy dostali takie ładne dyplomy???
Wszyscy, do każdej oceny jest dołączany dyplom :p
[quote name='agamewa']http://img80.imageshack.us/img80/184/p1040669edited.jpg A synuś jaki już duży!!No Klaudia dzieciaki Ci się udały!!!Ulinka też!!!
Czas leci, synuś już skończył pół roku, kawaler się z niego robi ;)
[quote name='dysia-u']http://img228.imageshack.us/img228/2903/p1040683edited.jpg
takie oczęta lubie
śliczności
Faktycznie mordka to mu wyszła mega, słodziak że hej :)
[quote name='tigrunia']Gratulacje Klaudia ;)
Dyplomik ładny - pewnie dlatego, że ostatnio w Bydgoszczy Franek wygrał :multi:
Fajnie, że mogłam sobie pomacać Ulkę a synusia to masz obłędnego :loveu: Słodziak jakich mało :loveu:
A Bellusia gdzieś tam Ci w obiektyw nie wpadła? :oops:
Dzięki :)
Oj tak, pamiętam tą zeszłoroczną wystawę jak Franek na pudle stał :loveu: Żeby tak Ulcia kiedyś poszła w jego ślady ;)
I jak wrażenia po macaniu Uli? :eviltong: Bo synek to synek, od początku był moim ulubieńcem ;)
Bellusi niestety nie mam na fotkach, mało miałam aparat w rękach. Emilka fociła i głównie Ulcię, bo ja to latałam w te i wewte, z resztą sama widziałaś.

Posted

tigrunia napisał(a):
No mówiłam Ci, że Ulka fajna :cool3: Futerko mięciutkie i takie konkretne :loveu:
Synuś za to buzią mnie rozbroił! :loveu:

Ale Ty do mamy jesteś podobna :crazyeye:

No mówiłaś, mówiłaś ;) A synuś to chyba po Czardaszu ma ten ryjek :p

A no mówią, że podobna ;) Najbardziej byłam rozwalona jedną fotką z Dobrego Miasta, akurat słońce świeciło i obydwie się tak samo zmarszczyłyśmy :evil_lol: