Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki dziewczyny :p Ja sama byłam w głębokim szoku, jak na BISach najpierw sędzina powiedziała "panią poproszę na drugą stronę ringu", a potem głos konferansjerki "IV miejsce yorkshire terrier!" :lol: Ale nie rozleciałam się, pierwszą moją myślą było ustawić Ulkę, bo stwierdziłam, że na bank robią zdjęcia :evil_lol:

Fotki dla Be - mało i mało widać, ale niestety aparat nie w moich rękach.

Posted

Fajnie tak oglądać zdjęcia z wystaw i wiedzieć skąd sę wywodząpsiaczki :D Super! Gratki dla was dziewczyny, nie każdy umie namówić nabywce, aby wystawiał psa ;) A tak sama radość dla was!

Posted

*kleo* napisał(a):
:-o

No dobra, o NSzwR mogłaś podejrzewać, ale o to IV miejsce na BIS na pewno nie :eviltong:

No dobra przyznaje się ;) Nie wybiegałam aż tak daleko ;)
Ale teraz to już będę Was podejrzewać o wszystko :evil_lol:

Posted

Gucci13 napisał(a):
potrójne gratki dla was:multi:

Dzięki :)
Viky i Ja napisał(a):
Klaudia chyba masz zapchaną skrzynkę bo nie moge wysłać pw :(

Już ogarniam :p

Posted

[quote name='dagos1']Synuś piękny, ale dla mnie najlepsza jest Bucia (czego zresztą nigdy bym się nie spodziewała).
No to może Doris powinna dorobić się chiłkowej siostrzyczki? ;)
[quote name='chrupcia']Gratuluje jeszcze raz świetnych wyników !! Buci poszło super :loveu:

http://img97.imageshack.us/img97/8337/p1040517edited.jpg Ula oczywiście wspaniałe wyniki :loveu:

http://img529.imageshack.us/img529/8215/p1040408edited.jpg Synuś świetny wynik! i jesy piękny :loveu: zmienił się, ale jest przecudny, moja siostra się nim zachwycała, razem ze mną :loveu:
Jeszcze raz dzięki :p

Synuś jest teraz w tym wieku, że będzie się zmieniał z tygodnia na tydzień ;) I chyba nie tylko Wam się podoba, skoro to już jego drugie NBwR ;)

EDIT: No to teraz zacznę wrzucać stopniowo fotki weekendowe :p
Pierwsze trzy - w drodze do Sopotu.
Urszul za kratkami ;)

A Bucek najpierw nawigował...

... a potem padł :evil_lol:

Posted

dagos1 napisał(a):
A Bućka to jest krótko- czy długowlosa??/ Bo ja za bardzo się nie znam. Ona ma takie super włosiory na głowie, a reszta krótka. Krótkowłose to się mi kojarzyło, że wszędzie mają krótkie włosy.

Bucia to chiłka długowłosa ;)

Cześć Klaudia :multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']Wysłałam fotkę na podanego maila:)
I jeszcze raz gratuluję BIS PUPPY4!!!!

pzdr.
Dzięki - za jedno i drugie :p
[quote name='dagos1']http://img251.imageshack.us/img251/2025/p1040355d.jpg BOSKA!!!!!

A Bućka to jest krótko- czy długowlosa??/ Bo ja za bardzo się nie znam. Ona ma takie super włosiory na głowie, a reszta krótka. Krótkowłose to się mi kojarzyło, że wszędzie mają krótkie włosy.
Kasia już napisała, ale osobiście potwierdzę - Bucek jest chiłką długowłosą :p
[quote name='dysia-u']witajcie
neta mi wrócili to sie zjawiłam
Cześć :p

Kolejna część weekendowych fotek - plażowe :p
Plażowy Urszul

i plażowy Bucek

a na koniec takie wspólne - nierozłączny duet na wakacjach :p

Ulcia pierwszy raz była nad morzem i jak zobaczyła plażę to oczadziała. Dostała takiej głupawki, że Bucusię całą piaskiem obsypała z radości :evil_lol: