Chantell Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 A Bućka to kto? xD No to będę szukać. Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Quote
*kleo* Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 agamewa napisał(a):Ale start bardzo dobry już masz,same pierwsze miejsca zajmujecie dziewczyny!!! Niby tak, ale nie mam zamiaru się do tego przyzwyczajać, żeby później nie było kuku :eviltong: Gucci13 napisał(a):je sie cieszyłam jak były razem 2 psy a gutek dostał 2 lokate:eviltong: trzymamy kciuki za jutro:p Hehe no raczej innej możliwości nie było, tzn. była - 50% szans na pierwszą i tyle samo na drugą :evil_lol: agamewa napisał(a):Taaaa konkurencja w pośredniej jest duża!!!!za bardzo się nie nastawiam na wielkie show!i ja jako początkująca,dobrze będzie jak doskonałą chociaż dostaniemy!!! W pośredniej duża konkurencja? I jeszcze w psach? No co Ty, najwięcej jest prawie zawsze suk w młodzieży, tam to dopiero jest tłok :roll: Chantell napisał(a):A Bućka to kto? xD No to będę szukać. Zobaczymy co z tego wyjdzie :) Baaa, byś nadrobiła nieobecność to byś wiedziała :eviltong: laurin napisał(a):Cześć Klaudia :) Cześć :p Dziewczyny aparatu nie zapomniałam, ale fotek nie mam. Taka ulewa przyszła, że nic z tego nie wyszło. Quote
tigrunia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cze Klaudia :multi: Widzę, że jesteś to zajrzałam :eviltong: Gdzie byłaś ? :razz: Quote
*kleo* Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 tigrunia napisał(a):Cze Klaudia :multi: Widzę, że jesteś to zajrzałam :eviltong: Gdzie byłaś ? :razz: Hej :p U chiłek na grillu przedwystawowym :p Na szczęście zdążyliśmy popiec mięcho zanim się rozpadało :p Quote
tigrunia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 *kleo* napisał(a):Hej :p U chiłek na grillu przedwystawowym :p Na szczęście zdążyliśmy popiec mięcho zanim się rozpadało :p Łii.. my też w Stegnie grillowaliśmy w deszczu i jakoś nawet nam to wyszło :loveu: Powodzenia jutro ;) I widzisz - wykrakałaś ten deszcz :eviltong: Samaś chciała - jutro ma padać :diabloti: U mnie właśnie burza ale bez deszczu .. jeszcze :roll: Quote
*kleo* Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 tigrunia napisał(a):Łii.. my też w Stegnie grillowaliśmy w deszczu i jakoś nawet nam to wyszło :loveu: Powodzenia jutro ;) I widzisz - wykrakałaś ten deszcz :eviltong: Samaś chciała - jutro ma padać :diabloti: U mnie właśnie burza ale bez deszczu .. jeszcze :roll: Nasz grill też udany, nie powiem że nie :p (Nie)dziękuję :p No wykrakałam, chociaż bardziej chodziło mi żeby w tygodniu popadało, a nie jak ja mam na wystawę jechać :evil_lol: Ale co będzie to będzie. U mnie burza już przeszła, popaduje cały czas, ale już mniej. Ale wcześniej takie oberwanie chmury było, że ledwo do domu dojechałam. A kałuże takie, że momentami aż mi auto muliło :roll: Quote
chrupcia Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cześć!:) przyszłam zobaczyć czy są fotki :eviltong: :razz: i powiedzieć ze trzymam mocno kciuki za Ulinkę naszą śliczną!:) Quote
karkakarka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Ja też czekam na wieści jak poszło Ulci :loveu: No i na porcję ringowych fot! :D Quote
Princess_York Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Gratulacje !!! Dla Ulci i Aluśka :loveu::loveu: :loveu: Quote
Chantell Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 oj no nadrobię jak znajdę trochę więcej czasu. Ja za to mam pełno zdjęć z wystawy i albo jestem ślepa, albo Was nie widziałam... Quote
Chantell Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 mam sporo zdjęć yoreczków, więc pewnie Wasze też się uchwyciły. Jak coś to proszę do gall pisać, albo na pw to wrzucę :) Quote
karkakarka Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 I jak poszło?! Ciekawa jestem :cool3: Chwal się moją Uleńką :loveu: Quote
dzasta Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Gratuluję Kleo Tobie i Uli kolejnego sukcesu i wygranej!!!! Quote
chrupcia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Czekam na info jak Wam poszło ;) ale na pewno super i Ilokata :razz: Quote
*kleo* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Cześć, już się ogarnęłyśmy więc przyszłam do Was z wieściami :p Ulcia - WO, lokata I, Najlepsze Szczenię w Rasie Aluś - WO, lokata I, Najlepsze Baby w Rasie :multi::multi::multi: [quote name='Princess_York']Gratulacje !!! Dla Ulci i Aluśka :loveu::loveu: :loveu: Dzięki :p [quote name='Chantell']oj no nadrobię jak znajdę trochę więcej czasu. Ja za to mam pełno zdjęć z wystawy i albo jestem ślepa, albo Was nie widziałam... Ja nie wiem jak Ty wyglądasz, więc ciężko mi powiedzieć, czy Cię widziałam. Ale kręciłam się ciągle koło ringu, więc może gdzieś się załapałam na Twoich fotkach ;) [quote name='dzasta']Gratuluję Kleo Tobie i Uli kolejnego sukcesu i wygranej!!!! Widzę, że wieści szybko się rozchodzą ;) Dzięki :p No i kilka fotek :p Tu udawała że jej strasznie źle :evil_lol: No i synek :p Quote
Gucci13 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 podwójne gratki:multi:Ulcia jaka dumna:loveu: ale z Aluśka ślicznotek się robi:cool3: a Bućka też była? Quote
*kleo* Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Gucci13 napisał(a):podwójne gratki:multi:Ulcia jaka dumna:loveu: ale z Aluśka ślicznotek się robi:cool3: a Bućka też była? Dzięki :p Bućka była, opis generalnie ok, ale tylko obiecująca. Quote
*Agnieszka* Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Cześć Klaudia:)gratuluję podwójnego sukcesu:)dla Uli i Alusia-bo to Twoje dziecko ,możesz być dumna z niego:)Bucia też super:)-buziaki dla niej. Quote
Recommended Posts