chrupcia Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Karolina&Lucky napisał(a):I co, i co? Nikt nie ma jakichś przecieków? :cool3: Ciekawa jestem jak dziewczynom poszło :) no właśnie ja też ciekawa i przyszłam zobaczyć czy sa jakieś wieści:) pewnie oblewają potrójny sukces;) Quote
Aga&Dakar Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Cześć Klaudia. Też jestem ciekawa jak Wam poszło. Mojej córce marzy się weterynaria. Quote
niunka04 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Moje kciuczki też zaciśnięte. Nakręciłam się na tą atmosfere studiów dziennych i złożyłam na dzienne..;) Jak narazie jestem 189... Quote
chrupcia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 ojj Klaudia, ale napięcie tworzysz...:diabloti: :mad: Quote
Truska34 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Tutaj też kciuki trzymamy, bo w dalszym ciągu wyników nie znamy. Wpadniemy później do Klaudii, jak już się pochwali.... Quote
*kleo* Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Cześć dziewczyny :) Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki, jesteście kochane :loveu: Wczoraj nie miałam mocy pisać, ale już Wam mówię jak poszło. Ula - WO, I lokata, Najlepsze Szczenię w Rasie. Aluś - WO, lokata II/3 Bucia - obiecująca, komentarz pani sędziny, że po co w ogóle takiego małego psa na wystawę wozić :roll: Ogólnie jestem zadowolona, pomimo upału i zmęczenia psiaki posłuszne. A najbardziej jestem dumna z synka, że nie spanikował ani nie buntował się zbytnio, na psy też za bardzo uwagi nie zwracał. No i usłyszałam dużo pozytywnych komentarzy o nim :lol: Quote
chrupcia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 *kleo* napisał(a):Cześć dziewczyny :) Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki, jesteście kochane :loveu: Wczoraj nie miałam mocy pisać, ale już Wam mówię jak poszło. Ula - WO, I lokata, Najlepsze Szczenię w Rasie. Aluś - WO, lokata II/3 Bucia - obiecująca, komentarz pani sędziny, że po co w ogóle takiego małego psa na wystawę wozić :roll: Ogólnie jestem zadowolona, pomimo upału i zmęczenia psiaki posłuszne. A najbardziej jestem dumna z synka, że nie spanikował ani nie buntował się zbytnio, na psy też za bardzo uwagi nie zwracał. No i usłyszałam dużo pozytywnych komentarzy o nim :lol: W końcu sie pojawiłaś!:D no to super wyniki tak myślałam, bo jak by inaczej:) Ulcia oczywiście NAJ:) Aluś też nieźle IIlokata hoho!:) Bucia super, ale nie rozumiem tego komentarza sędzi, nie było innch małych CHI, a po za tym co to przeszkadza jaki wiek.. :roll: Quote
*Jot* Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 *kleo* napisał(a):Cześć dziewczyny :) Ula - WO, I lokata, Najlepsze Szczenię w Rasie. Aluś - WO, lokata II/3 GRATULACJE !! Ula jeszcze w szczeniakach startuje? Myślałam,że już w innej grupie.To do jakiego miesiąca w szczeniakach będzie?Nie napisałaś ile było szczeniaków z Ulą.....:roll: Wielkie gratulacje dla Alusia,brawa dla kawalera.:multi::multi: Dumna pewnie jesteś.:loveu: Dla CHI również gratulacje :multi: Quote
*kleo* Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 chrupcia napisał(a):Bucia super, ale nie rozumiem tego komentarza sędzi, nie było innch małych CHI, a po za tym co to przeszkadza jaki wiek.. :roll: Ja też nie. Na moje po to jest kl. baby, żeby zgłaszać do niej psy i uważam, że jak taki maluch kilka razy sobie pojedzie to nie będzie to dla niego jakimś wielkim stresem później. Było sporo szczeniąt Chi. jot11 napisał(a):GRATULACJE !! Ula jeszcze w szczeniakach startuje? Myślałam,że już w innej grupie.To do jakiego miesiąca w szczeniakach będzie?Nie napisałaś ile było szczeniaków z Ulą.....:roll: Wielkie gratulacje dla Alusia,brawa dla kawalera.:multi::multi: Dumna pewnie jesteś.:loveu: Dla CHI również gratulacje :multi: Dziękować :p Ula dopiero przeszła do szczeniąt, wcześniej była w baby, może dlatego Ci się pomyliło ;) W szczeniętach będzie do 9 m-ca, czyli do września. Ula miała w konkurencji jedną suczkę i jednego pieska, ale nie było porównania, bo po ocenie piesek pojechał do domu. Quote
chrupcia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 *kleo* napisał(a):Ja też nie. Na moje po to jest kl. baby, żeby zgłaszać do niej psy i uważam, że jak taki maluch kilka razy sobie pojedzie to nie będzie to dla niego jakimś wielkim stresem później. Było sporo szczeniąt Chi. Mnie sie też wydaje że wiek nie przeszkadza w niczym, a jak było duzo CHI to pewnie nie tylko do Was tak powiedziała.. *kleo* napisał(a):Ula miała w konkurencji jedną suczkę i jednego pieska, ale nie było porównania, bo po ocenie piesek pojechał do domu. Ile by psiaczków nie było to Ulcia zawsze będzie NAJ, przecież to szczenie ideał:) Quote
*Jot* Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 *kleo* napisał(a): Dziękować :p Ula dopiero przeszła do szczeniąt, wcześniej była w baby, może dlatego Ci się pomyliło ;) W szczeniętach będzie do 9 m-ca, czyli do września. Ula miała w konkurencji jedną suczkę i jednego pieska, ale nie było porównania, bo po ocenie piesek pojechał do domu. Ach tak to jest....zapamiętam na przyszłość.:lol: Ale wytłumacz mi wtedy jeszcze coś.Czyli ten tytuł NSwR to nie jest z porównania? Szkoda,że znowu tak mało tych szczeniaków.Może kiedyś trafisz tak na 10 rywalizujacych yorków z Ulą.To już będzie konkurencja co? ;) Jeszcze raz Gratulacje .No i na zdjęcia czekamy.:multi: Quote
*kleo* Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 chrupcia napisał(a):Ile by psiaczków nie było to Ulcia zawsze będzie NAJ, przecież to szczenie ideał:) Nie przesadzajmy ;) Z resztą sędzinie się nie podobał tak uwielbiany przez Was kolor Ulki. jot11 napisał(a):Ach tak to jest....zapamiętam na przyszłość.:lol: Ale wytłumacz mi wtedy jeszcze coś.Czyli ten tytuł NSwR to nie jest z porównania? Szkoda,że znowu tak mało tych szczeniaków.Może kiedyś trafisz tak na 10 rywalizujacych yorków z Ulą.To już będzie konkurencja co? ;) Jeszcze raz Gratulacje .No i na zdjęcia czekamy.:multi: NSzwR zazwyczaj jest z porównania, o ile jest z czym porównywać. Tzn. jakby szczeniak był jeden, to też by mógł nim zostać, ale niekoniecznie. A wczoraj było na tej zasadzie, że Ula dostała I lokatę, druga sunia II, no i gdyby był piesek to byłoby porównanie, ale że pieska zabrakło to tytuł dostała Ula jako pierwszolokatowa. Quote
*Jot* Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Dzięki za wytłumaczenie . :multi: Ciemna masa jednak jestem,ale to już wiecie od dawna...:-( :evil_lol: Co się nie podoba w kolorze włosów Uli? Znowu nie kumam!! :evil_lol: Quote
*kleo* Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 jot11 napisał(a):Co się nie podoba w kolorze włosów Uli? Znowu nie kumam!! :evil_lol: Głowa, że odbija na siwo, a nie na złoto i że w przyszłości może być zbyt jasna. A jak dla mnie to ta głowa powinna wyzłocić się z czasem, obydwoje rodziców miało długo jasne głowy (na stronie widać), a teraz kolorek mają aż miło patrzeć :p Z resztą po bokach i na wąsach już widać złote pasemka, których wcześniej nie było, więc uważam, że jest na dobrej drodze. Tak samo nogi, tam też widać złote kępki. EDIT: fotki się podlinkowały to wrzucam, na początek trochę Bućki :p Quote
karkakarka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Mnie się też wydaje, ze pierw na jasno się wybarwi, a później przejdzie w złoto.... z rudego chyba ciężej przejść na złoty... A jak dla mnie Ulia jest cudna :) No i GRATULEJSZYN! Ja byłam w Ustroniu i pooglądałam konkurencję hehe :) Quote
chrupcia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja nie wiem jak może się taki kolorek nie podobac, mnie się bardzo podoba Ulcia #loveu http://img690.imageshack.us/img690/7137/dsc05838m.jpg - Bucia to taka malutka i chudziutka :) ale bardzo ładna:) czekam na resztę zdjęć Alusia i naszej Ulci :p Quote
tigrunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 http://img153.imageshack.us/img153/1897/dsc05835i.jpg ale sobie dzielnie dzieciak maszeruje :loveu: Ja tam co do koloru to mam mieszane uczucia.. Buff miała podobne kolorki jak Ula no i została.. siwa :mad: Co widać zresztą na fotach. Do Jess nie ma co jej porównywać w ogóle :shake: Quote
karkakarka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Be a masz może gdzieś na kompie zdjęcie Buff w wieku 6 mies? Dla porównania bym obejrzała... Quote
tigrunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 http://www.romantic-passion.pl/strona/index.php?option=com_content&view=article&id=1 tu masz parę jej fotek.. w kwietniu była pierwsza wystawa w Inowrocławiu i tam miała prawie 7 m-cy. Poszukam coś na fotosiku młodszego bo mam fotki na drugim kompie i nie bardzo mi się chce kombinować i przerzucać :eviltong: Quote
karkakarka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 nie ma tam Inowrocławia tylko Płock, o te zdjęcia z Płocka chodzi? Quote
tigrunia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Nie patrz w galerii tylko w nowościach z 2009. U mnie na galerii Ci wkleiłam parę linków co by Klaudii nie zaśmiecać ;) Quote
Recommended Posts