Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolina&Lucky napisał(a):
I co, i co? Nikt nie ma jakichś przecieków? :cool3:

Ciekawa jestem jak dziewczynom poszło :)

no właśnie ja też ciekawa i przyszłam zobaczyć czy sa jakieś wieści:) pewnie oblewają potrójny sukces;)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny :)

Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki, jesteście kochane :loveu:
Wczoraj nie miałam mocy pisać, ale już Wam mówię jak poszło.
Ula - WO, I lokata, Najlepsze Szczenię w Rasie.
Aluś - WO, lokata II/3
Bucia - obiecująca, komentarz pani sędziny, że po co w ogóle takiego małego psa na wystawę wozić :roll:

Ogólnie jestem zadowolona, pomimo upału i zmęczenia psiaki posłuszne. A najbardziej jestem dumna z synka, że nie spanikował ani nie buntował się zbytnio, na psy też za bardzo uwagi nie zwracał. No i usłyszałam dużo pozytywnych komentarzy o nim :lol:

Posted

*kleo* napisał(a):

Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki, jesteście kochane :loveu:
Wczoraj nie miałam mocy pisać, ale już Wam mówię jak poszło.
Aluś - WO, lokata II/3
Bucia - obiecująca, komentarz pani sędziny, że po co w ogóle takiego małego psa na wystawę wozić :roll:

Ogólnie jestem zadowolona, pomimo upału i zmęczenia psiaki posłuszne. A najbardziej jestem dumna z synka, że nie spanikował ani nie buntował się zbytnio, na psy też za bardzo uwagi nie zwracał. No i usłyszałam dużo pozytywnych komentarzy o nim :lol:

W końcu sie pojawiłaś!:D
no to super wyniki tak myślałam, bo jak by inaczej:)
Ulcia oczywiście NAJ:)
Aluś też nieźle IIlokata hoho!:)
Bucia super, ale nie rozumiem tego komentarza sędzi, nie było innch małych CHI, a po za tym co to przeszkadza jaki wiek.. :roll:

Posted

*kleo* napisał(a):
Aluś - WO, lokata II/3

GRATULACJE !!

Ula jeszcze w szczeniakach startuje? Myślałam,że już w innej grupie.To do jakiego miesiąca w szczeniakach będzie?Nie napisałaś ile było szczeniaków z Ulą.....:roll:
Wielkie gratulacje dla Alusia,brawa dla kawalera.:multi::multi: Dumna pewnie jesteś.:loveu:
Dla CHI również gratulacje :multi:

Posted

chrupcia napisał(a):
Bucia super, ale nie rozumiem tego komentarza sędzi, nie było innch małych CHI, a po za tym co to przeszkadza jaki wiek.. :roll:

Ja też nie. Na moje po to jest kl. baby, żeby zgłaszać do niej psy i uważam, że jak taki maluch kilka razy sobie pojedzie to nie będzie to dla niego jakimś wielkim stresem później. Było sporo szczeniąt Chi.
jot11 napisał(a):
GRATULACJE !!

Ula jeszcze w szczeniakach startuje? Myślałam,że już w innej grupie.To do jakiego miesiąca w szczeniakach będzie?Nie napisałaś ile było szczeniaków z Ulą.....:roll:
Wielkie gratulacje dla Alusia,brawa dla kawalera.:multi::multi: Dumna pewnie jesteś.:loveu:
Dla CHI również gratulacje :multi:

Dziękować :p
Ula dopiero przeszła do szczeniąt, wcześniej była w baby, może dlatego Ci się pomyliło ;) W szczeniętach będzie do 9 m-ca, czyli do września.
Ula miała w konkurencji jedną suczkę i jednego pieska, ale nie było porównania, bo po ocenie piesek pojechał do domu.

Posted

*kleo* napisał(a):
Ja też nie. Na moje po to jest kl. baby, żeby zgłaszać do niej psy i uważam, że jak taki maluch kilka razy sobie pojedzie to nie będzie to dla niego jakimś wielkim stresem później. Było sporo szczeniąt Chi.

Mnie sie też wydaje że wiek nie przeszkadza w niczym, a jak było duzo CHI to pewnie nie tylko do Was tak powiedziała..
*kleo* napisał(a):
Ula miała w konkurencji jedną suczkę i jednego pieska, ale nie było porównania, bo po ocenie piesek pojechał do domu.

Ile by psiaczków nie było to Ulcia zawsze będzie NAJ, przecież to szczenie ideał:)

Posted

*kleo* napisał(a):

Dziękować :p
Ula dopiero przeszła do szczeniąt, wcześniej była w baby, może dlatego Ci się pomyliło ;) W szczeniętach będzie do 9 m-ca, czyli do września.

Ach tak to jest....zapamiętam na przyszłość.:lol:
Ale wytłumacz mi wtedy jeszcze coś.Czyli ten tytuł NSwR to nie jest z porównania?
Szkoda,że znowu tak mało tych szczeniaków.Może kiedyś trafisz tak na 10 rywalizujacych yorków z Ulą.To już będzie konkurencja co? ;)

Jeszcze raz Gratulacje .No i na zdjęcia czekamy.:multi:

Posted

chrupcia napisał(a):
Ile by psiaczków nie było to Ulcia zawsze będzie NAJ, przecież to szczenie ideał:)

Nie przesadzajmy ;) Z resztą sędzinie się nie podobał tak uwielbiany przez Was kolor Ulki.
jot11 napisał(a):
Ach tak to jest....zapamiętam na przyszłość.:lol:
Ale wytłumacz mi wtedy jeszcze coś.Czyli ten tytuł NSwR to nie jest z porównania?
Szkoda,że znowu tak mało tych szczeniaków.Może kiedyś trafisz tak na 10 rywalizujacych yorków z Ulą.To już będzie konkurencja co? ;)

Jeszcze raz Gratulacje .No i na zdjęcia czekamy.:multi:

NSzwR zazwyczaj jest z porównania, o ile jest z czym porównywać. Tzn. jakby szczeniak był jeden, to też by mógł nim zostać, ale niekoniecznie. A wczoraj było na tej zasadzie, że Ula dostała I lokatę, druga sunia II, no i gdyby był piesek to byłoby porównanie, ale że pieska zabrakło to tytuł dostała Ula jako pierwszolokatowa.

Posted

Dzięki za wytłumaczenie . :multi: Ciemna masa jednak jestem,ale to już wiecie od dawna...:-( :evil_lol:
Co się nie podoba w kolorze włosów Uli? Znowu nie kumam!! :evil_lol:

Posted

jot11 napisał(a):
Co się nie podoba w kolorze włosów Uli? Znowu nie kumam!! :evil_lol:

Głowa, że odbija na siwo, a nie na złoto i że w przyszłości może być zbyt jasna.
A jak dla mnie to ta głowa powinna wyzłocić się z czasem, obydwoje rodziców miało długo jasne głowy (na stronie widać), a teraz kolorek mają aż miło patrzeć :p Z resztą po bokach i na wąsach już widać złote pasemka, których wcześniej nie było, więc uważam, że jest na dobrej drodze. Tak samo nogi, tam też widać złote kępki.

EDIT: fotki się podlinkowały to wrzucam, na początek trochę Bućki :p

Posted

Mnie się też wydaje, ze pierw na jasno się wybarwi, a później przejdzie w złoto.... z rudego chyba ciężej przejść na złoty...

A jak dla mnie Ulia jest cudna :)
No i GRATULEJSZYN!
Ja byłam w Ustroniu i pooglądałam konkurencję hehe :)